fitim fitsin fit (squat)

Merhaba kızlar :KK54:
Bir yılda tam 25 kilo verdim. 80 den 55 e indim boyum da 1.68 :KK6: ama spor yapmadığım için vücudumda aşırı selülit ve sarkmalar oluştu özellikle karın ve kalçamda :KK61: yaklaşık iki aydır kendi çapımda evde spor yapıyorum. Squata daha önce başlamıştım 12. Günde bıraktım şimdi tekrar başlıyorum inşallah işe yarar :KK42:
Azminiz için tebrikler:) keşke kilo verirken spora da önem verseydin iz. . Ama olan olmuş :) artık bjzimlesjnizz
BİLDİRİM ZAMANI !!

5. GÜN :
70 squat
40 üçgen
40 işeyen köpek
35 mekik
80 bel sağsol oturarak
25 her bacak için yan uzanıp aç-kapa
15 düz plank
13 yan plank

yan plank ta çok zorlanıyorumm Ö-L-D-Ü-M . Adam gibi zorlandığım tek hareket yan plank :KK76:

şimdilik bir sorun yok fakat çok sabırsızım göbeğimin hemen dümdüz olmasını istiyorum. :KK1:

İyi sahurlar :KK54:
Böyle gidersen dümdüz olur zaten canım çok uzun surmez harikasin ;)

BİLDİRİM ZAMANI !!

5. GÜN :
70 squat
40 üçgen
40 işeyen köpek
35 mekik
80 bel sağsol oturarak
15 düz plank
13 yan plank

yan plank ta çok zorlanıyorumm Ö-L-D-Ü-M . Adam gibi zorlandığım tek hareket yan plank :KK76:

şimdilik bir sorun yok fakat çok sabırsızım göbeğimin hemen dümdüz olmasını istiyorum. :KK1:

Süper canim:KK9::KK9:

BİLDİRİM ZAMANI !!

5. GÜN :
70 squat
40 üçgen
40 işeyen köpek
35 mekik
80 bel sağsol oturarak
15 düz plank
13 yan plank

Harika bir bildirim. Karnın dümdüz olsun istiyorsan akşam 7den sonra hiçbir şey yememelisin. Kısa sürede etkisini gösterir.

Merhaba kızlar :KK54:
Bir yılda tam 25 kilo verdim. 80 den 55 e indim boyum da 1.68 :KK6: ama spor yapmadığım için vücudumda aşırı selülit ve sarkmalar oluştu özellikle karın ve kalçamda :KK61: yaklaşık iki aydır kendi çapımda evde spor yapıyorum. Squata daha önce başlamıştım 12. Günde bıraktım şimdi tekrar başlıyorum inşallah işe yarar :KK42:
Bırakmazsan yarar. Sen azimli bir insansın belli ki yoksa 0 25 kiloyu da veremezdin. Kendini motive et ve sahip olacağın harika vücudu düşle.

Senin gibi fazla kilo veren üstüne de doğum yapıp fıstık gibi olan bir arkadaşımız var. SekerPancarii SekerPancarii İstedikten sonra her şey olur.

tumblr_mpo1kqlyAe1s77ccro1_1280[1].webp

Şu bele bakın yaaa :rolleyes::rolleyes:

Koltuk indir kaldir derken kol kasiyaptim he babam dalga geciyor herkul gibi oldun he diye :D

Back
X