fitim fitsin fit (squat)

Gel dedim gelmiyosun
Seninle rafting yapardık suya duserdik ben seni kaldirirdim :KK8::rolleyes:
Hahahhahaha bebegim ya ben naptim:D tuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik :D sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya :D :D

Fistiklarim sizi cok ozledimmm:KK43:
Butun konusmalari okuyamadim ama lunem.insallah gonlune gore ew bulursun..
Ezgimm cok uzuldum atama isine nasio dicez artik kasimda napalim..
Adasimm sarma dolma.muhabbeti hordum norwede hamburger muhabbeti dondurmus benim okurken canim cekti ama deadim frenlemis ne guzel herkesi:) tikkamm senin msjlarini goremedim kuzum sen nasilsn?
Bebegimmmm hosgeldinnnn nasilsin

Fistiklarim sizi cok ozledimmm:(
Adasimm sarma dolma.muhabbeti hordum norwede hamburger muhabbeti dondurmus benim okurken canim cekti ama deadim frenlemis ne guzel herkesi:) tikkamm senin msjlarini goremedim kuzum sen nasilsn?
Selam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.
BİLDİRİM ZAMANI
6. GÜN:
75 squat
45 üçgen
45 işeyen köpek (her bir bacak için)
40 mekik
90 oturarak beli sağ-sol çevirme
30 yan uzanıp bacak aç-kapa(her bacak için)
20 düz plank

Ya bir şey doracağım çok önemli. Benim dizimin iç tarafında yağ gibi bişi var. Orası sizdede varmı ve geçtimi ? Acaba bu egzersizlerle geçer mi ? Kafaya çok taktım . :KK43::KK43:
Iseyen kopekle gecer ama daha hizli sonuc almak istersen thigh master diye bir alet var onunla calisabilirsin.
Hahahhahaha bebegim ya ben naptim:D tuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik :D sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya :D :D
Gozunuz kor olmasin e mi?! Kimyasal surmeyin guzelim su toplar onunla ugrasirsiniz. Plajda vs kim kime bakiyor, takilin kafaniza gore ani yasayin.

ne güzel ya dikkat ediyorsun ben de çikolata yememeye çalışacağım bundan sonra o_O
Sinir ve sayi koy kendine inan oyle daha kolay olacak. Canin istediginde once su ic, tarcinli sut icebilirsin.
Gel dedim gelmiyosun
Seninle rafting yapardık suya duserdik ben seni kaldirirdim :KK8::rolleyes:
Yaaa keske hepimiz rafting yapabilsek yaa muhtesem olurdu. Ben cok seviyorum buzz gibi suda kurek cekmeyi.
Geberene kadar squat yapsam böyle kalçalarım olur mu acaba :KK51:
Ciks olmaz geberene kadar degil duzenli yapman gerek.
Şöyle bir vücuda sahip olsam daha ne isterim ki :KK68:
ahh ahhh nasıl olucak
Sporla ve calisarak bizimle baslayip bugunlere gelen birkac arkadasimizin tam olarak boyle vucutlari var.

Selam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.

Iseyen kopekle gecer ama daha hizli sonuc almak istersen thigh master diye bir alet var onunla calisabilirsin.

Gozunuz kor olmasin e mi?! Kimyasal surmeyin guzelim su toplar onunla ugrasirsiniz. Plajda vs kim kime bakiyor, takilin kafaniza gore ani yasayin.
Ya lunem bi deniyelim dedik oyle renk farki oluncada mecbur her yere surdum:D

Hahahhahaha bebegim ya ben naptim:KK70: tuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik :KK70: sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya :KK70: :KK70:
kuzum adı üstünde bleaching krem
beyazlatıyor açıyor ama o beyaz etki 10 dk sonra gidiyor teninden kıllarla mecbur tende açılıyo :D

Hahahhahaha bebegim ya ben naptim:KK70: tuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik :KK70: sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya :KK70: :KK70:
Ahahahahah :D ben de alcaktim tuy sarartici deniz havuz suyundan mi ne hemen çıkıyo tüyler ......En Büyük KK almiyim mi şimdi zaten zenci gibi oldum ;D

Ben öyleyim kız sulardan dolayi tüylerim hemen çıktı ama bronzlaşınca almadım duruyolar öyle :D

Sinir ve sayi koy kendine inan oyle daha kolay olacak. Canin istediginde once su ic, tarcinli sut icebilirsin.

Yaaa keske hepimiz rafting yapabilsek yaa muhtesem olurdu. Ben cok seviyorum buzz gibi suda kurek cekmeyi.

Ciks olmaz geberene kadar degil duzenli yapman gerek.

Sporla ve calisarak bizimle baslayip bugunlere gelen birkac arkadasimizin tam olarak boyle vucutlari var.
Acayip yorucu askm ya bıraktım bi ara dalga götürdü beni :D

Bebegimmmm hosgeldinnnn nasilsin
Hosbuldum hayatimmm.. Iyiyim cok sukur sen nasilsin?

Donucem insallah lunecim spora basladim zaten ama yuklenmiyorum cok hamlamisim zaten ama birakmiyorum artik.. Bense sizleri cok ozledim lunem.. Iyi geldi kendimi dinlemek bana yeni kendine geliyorum desem yeri..

Hosbuldum hayatimmm.. Iyiyim cok sukur sen nasilsin?

Donucem insallah lunecim spora basladim zaten ama yuklenmiyorum cok hamlamisim zaten ama birakmiyorum artik.. Bense sizleri cok ozledim lunem.. Iyi geldi kendimi dinlemek bana yeni kendine geliyorum desem yeri..
Canimm iyisin dimi:KK200:

Fistiklarim sizi cok ozledimmm:KK43:
o prenses nilimiz de gelmiş özlemiştik ama nerelerdesin bakayım:KK200::KK60: bende diyorum bu kız bir gitti bir daha gelmedi :KK61:

Canimm iyisin dimi:KK200:
Iyiyim bitanem hatta neden bilmiyorum ama fazla iyiyim:) sen nasilsin fistigim nasil gidiyo tatil?
o prenses nilimiz de gelmiş özlemiştik ama nerelerdesin bakayım:KK200::KK60: bende diyorum bu kız bir gitti bir daha gelmedi :KK61:

Geldim deadimmm sizi ozledim geldim.. Oyle oldu valla baya aktif olamadm ama artk burdayim insallah:)

Sen nasilsin canim bi ara okudum hastalikla ugrasiyodun hep nasil oldun iyilesebildinmi? Is nasil gidiyo alisabildnmi oralara
daha iyiym canım baya üst üste geldi benim hastalıklar şimdide en son meide rahatsızlığım kaldı arada midem ağrıyor ondan da kurtulursam hayırlısıyla tamamen iyi olucam bakalım işe de alışmaya çalışıyorum çok yoğun alışkın değilim tabi ben ama baya baya alıştım canım çok sağol:KK60:

daha iyiym canım baya üst üste geldi benim hastalıklar şimdide en son meide rahatsızlığım kaldı arada midem ağrıyor ondan da kurtulursam hayırlısıyla tamamen iyi olucam bakalım işe de alışmaya çalışıyorum çok yoğun alışkın değilim tabi ben ama baya baya alıştım canım çok sağol:KK60:
Cok gecmis olsun bitanem onuda atlatirsin insallah bi an once :)

Iyiyim bitanem hatta neden bilmiyorum ama fazla iyiyim:) sen nasilsin fistigim nasil gidiyo tatil?

Geldim deadimmm sizi ozledim geldim.. Oyle oldu valla baya aktif olamadm ama artk burdayim insallah:)
Ay o kadar şey yazdim gitmedi yaa
İyiyim bitanem kapkara oldum iyce :D
Aşkım iyi ol En iyisini hakediysun sen

Slm fistiklar annemlerdeyim bende burdan da iftara kvdemlere gidcez yazdiklarinizi okudum tatlilar adaşim hoşgeldin canim özledim gitme bida tatlişim kardeşin içinde koyarim askim foto hem selin de görmemisti oda bakar ;) kiz melekes bi ara bende sürüyodum yüzüme koluma hem tenim açılsın diye hemde tüy sararsin diye ama uzatiyo killari diye okudum bida sürmedim :D diğer fistiklar hepinizi öpüyorum ♡♥♥♥♥♡♡♡♡♥

Back
X