- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
Hahahhahaha bebegim ya ben naptimGel dedim gelmiyosun
Seninle rafting yapardık suya duserdik ben seni kaldirirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhahaha bebegim ya ben naptimGel dedim gelmiyosun
Bebegimmmm hosgeldinnnn nasilsinFistiklarim sizi cok ozledimmm
Butun konusmalari okuyamadim ama lunem.insallah gonlune gore ew bulursun..
Ezgimm cok uzuldum atama isine nasio dicez artik kasimda napalim..
Adasimm sarma dolma.muhabbeti hordum norwede hamburger muhabbeti dondurmus benim okurken canim cekti ama deadim frenlemis ne guzel herkesi:) tikkamm senin msjlarini goremedim kuzum sen nasilsn?
Selam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.Fistiklarim sizi cok ozledimmm![]()
Adasimm sarma dolma.muhabbeti hordum norwede hamburger muhabbeti dondurmus benim okurken canim cekti ama deadim frenlemis ne guzel herkesi:) tikkamm senin msjlarini goremedim kuzum sen nasilsn?
Iseyen kopekle gecer ama daha hizli sonuc almak istersen thigh master diye bir alet var onunla calisabilirsin.BİLDİRİM ZAMANI
6. GÜN:
75 squat
45 üçgen
45 işeyen köpek (her bir bacak için)
40 mekik
90 oturarak beli sağ-sol çevirme
30 yan uzanıp bacak aç-kapa(her bacak için)
20 düz plank
Ya bir şey doracağım çok önemli. Benim dizimin iç tarafında yağ gibi bişi var. Orası sizdede varmı ve geçtimi ? Acaba bu egzersizlerle geçer mi ? Kafaya çok taktım .![]()
Gozunuz kor olmasin e mi?! Kimyasal surmeyin guzelim su toplar onunla ugrasirsiniz. Plajda vs kim kime bakiyor, takilin kafaniza gore ani yasayin.Hahahhahaha bebegim ya ben naptimtuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik
sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya
![]()
![]()
Sinir ve sayi koy kendine inan oyle daha kolay olacak. Canin istediginde once su ic, tarcinli sut icebilirsin.ne güzel ya dikkat ediyorsun ben de çikolata yememeye çalışacağım bundan sonra![]()
Yaaa keske hepimiz rafting yapabilsek yaa muhtesem olurdu. Ben cok seviyorum buzz gibi suda kurek cekmeyi.Gel dedim gelmiyosun
Ciks olmaz geberene kadar degil duzenli yapman gerek.Geberene kadar squat yapsam böyle kalçalarım olur mu acaba![]()
Şöyle bir vücuda sahip olsam daha ne isterim ki![]()
Sporla ve calisarak bizimle baslayip bugunlere gelen birkac arkadasimizin tam olarak boyle vucutlari var.ahh ahhh nasıl olucak
Ya lunem bi deniyelim dedik oyle renk farki oluncada mecbur her yere surdumSelam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.
Iseyen kopekle gecer ama daha hizli sonuc almak istersen thigh master diye bir alet var onunla calisabilirsin.
Gozunuz kor olmasin e mi?! Kimyasal surmeyin guzelim su toplar onunla ugrasirsiniz. Plajda vs kim kime bakiyor, takilin kafaniza gore ani yasayin.
kuzum adı üstünde bleaching kremHahahhahaha bebegim ya ben naptimtuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik
sonra acaba tuylerdn mi diyip ayagimdaki yanik babet izine surduk orasida beyazladi Allahim ya
![]()
![]()
Olur tabiiiiiiiiiiiGeberene kadar squat yapsam böyle kalçalarım olur mu acaba![]()
Seve seveeBeni kaldir litttfeeeeennn![]()
AhahahahahHahahhahaha bebegim ya ben naptimtuy sarartici krem aldik kuzenimle gobegimdeki belli olan yerlere surduk sonra kuzenime diyom bi tuhaflik var surdugumuz yerler bembeyaz oldu resmen rengim acildi ya her yerine surmek zorunda kaldik
![]()
![]()
Ben öyleyim kız sulardan dolayi tüylerim hemen çıktı ama bronzlaşınca almadım duruyolar öyleSelam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.
Iseyen kopekle gecer ama daha hizli sonuc almak istersen thigh master diye bir alet var onunla calisabilirsin.
Gozunuz kor olmasin e mi?! Kimyasal surmeyin guzelim su toplar onunla ugrasirsiniz. Plajda vs kim kime bakiyor, takilin kafaniza gore ani yasayin.
Acayip yorucu askm ya bıraktım bi ara dalga götürdü beniSinir ve sayi koy kendine inan oyle daha kolay olacak. Canin istediginde once su ic, tarcinli sut icebilirsin.
Yaaa keske hepimiz rafting yapabilsek yaa muhtesem olurdu. Ben cok seviyorum buzz gibi suda kurek cekmeyi.
Ciks olmaz geberene kadar degil duzenli yapman gerek.
Sporla ve calisarak bizimle baslayip bugunlere gelen birkac arkadasimizin tam olarak boyle vucutlari var.
Hosbuldum hayatimmm.. Iyiyim cok sukur sen nasilsin?Bebegimmmm hosgeldinnnn nasilsin
Selam guzelim nerelerdesin nasil gidiyor? Cokk ozledik seni. En kisa zamanda aramiza don.
Canimm iyisin dimiHosbuldum hayatimmm.. Iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Donucem insallah lunecim spora basladim zaten ama yuklenmiyorum cok hamlamisim zaten ama birakmiyorum artik.. Bense sizleri cok ozledim lunem.. Iyi geldi kendimi dinlemek bana yeni kendine geliyorum desem yeri..
o prenses nilimiz de gelmiş özlemiştik ama nerelerdesin bakayımFistiklarim sizi cok ozledimmm
Iyiyim bitanem hatta neden bilmiyorum ama fazla iyiyim:) sen nasilsin fistigim nasil gidiyo tatil?Canimm iyisin dimi![]()
o prenses nilimiz de gelmiş özlemiştik ama nerelerdesin bakayımbende diyorum bu kız bir gitti bir daha gelmedi
![]()
olsun canım iyi olda sıkıntı yok geldin nasılsa özledik amaIyiyim bitanem hatta neden bilmiyorum ama fazla iyiyim:) sen nasilsin fistigim nasil gidiyo tatil?
Geldim deadimmm sizi ozledim geldim.. Oyle oldu valla baya aktif olamadm ama artk burdayim insallah:)
Sen nasilsin canim bi ara okudum hastalikla ugrasiyodun hep nasil oldun iyilesebildinmi? Is nasil gidiyo alisabildnmi oralaraolsun canım iyi olda sıkıntı yok geldin nasılsa özledik ama![]()
daha iyiym canım baya üst üste geldi benim hastalıklar şimdide en son meide rahatsızlığım kaldı arada midem ağrıyor ondan da kurtulursam hayırlısıyla tamamen iyi olucam bakalım işe de alışmaya çalışıyorum çok yoğun alışkın değilim tabi ben ama baya baya alıştım canım çok sağolSen nasilsin canim bi ara okudum hastalikla ugrasiyodun hep nasil oldun iyilesebildinmi? Is nasil gidiyo alisabildnmi oralara
Cok gecmis olsun bitanem onuda atlatirsin insallah bi an once :)daha iyiym canım baya üst üste geldi benim hastalıklar şimdide en son meide rahatsızlığım kaldı arada midem ağrıyor ondan da kurtulursam hayırlısıyla tamamen iyi olucam bakalım işe de alışmaya çalışıyorum çok yoğun alışkın değilim tabi ben ama baya baya alıştım canım çok sağol![]()
Ay o kadar şey yazdim gitmedi yaaIyiyim bitanem hatta neden bilmiyorum ama fazla iyiyim:) sen nasilsin fistigim nasil gidiyo tatil?
Geldim deadimmm sizi ozledim geldim.. Oyle oldu valla baya aktif olamadm ama artk burdayim insallah:)