- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Popisten memnun musunn:)Göbeğim gitsin istiyorum :))
Squat da verelim kız sanaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Popisten memnun musunn:)Göbeğim gitsin istiyorum :))
Olur olur :)Popisten memnun musunn:)
Squat da verelim kız sanaa
Harikasın tatlım :)bugün 17. günüm, 150 squat yaptım![]()
evet çok durgunHarikasın tatlım :)
Bizim topik durgun bu aralarr![]()
Su an biri ev taşıyor biri bayram gezmesinde biri ailesinin yanına gittievet çok durgun
bir-iki hafta önceki kadar bildirim gelmiyor
özel günüm sebebiyle birkaç gündür yapamadığım için bugün gaza geldim
50 mekik, 200 de simitlerim için hareket yaptım![]()
pazartesiden itibaren telafi edilir bir şekilde :)Su an biri ev taşıyor biri bayram gezmesinde biri ailesinin yanına gitti
Ben kalabalık bi yerde kalıyorum
Falan yani kimse bildirim veremiyor bu ara :)
Ben bugünden başlıyorumDead a katiliyorumm
Kaldırın popilerinizi![]()
Canm benim gunlugum vardı orda bahsetmiştim bul bulustur bi istersenn:)) şimdi disardayim sen bul :)Güzeller size birşey sorabilir miyim ?Sizler zaten maşallah istediğiniz kilodasınız ona göre sporlar yapıyosunuz
Benim hedeflediğim vermem gereken bir 8 kilo daha var
Sizler kilo verme döneminde neler yapmıştınız
![]()
Tamam canım sağol hemen bakıyorumCanm benim gunlugum vardı orda bahsetmiştim bul bulustur bi istersenn:)) şimdi disardayim sen bul :)
Diyet başarı oykulerinde
Bbl ne kız türkçe konuşSelam. :)
Ben şu verilen squat programının 4. günündeyim şu an. Rest day, kafa rahat :)
Onun dışında Brazil Butt Lift egzersizlerini yapıyorum.
Geçen yaz Squat challenge ın 30 gününü bitirmiştim, yine BBL ile birlikte, hayatımda olduğum en iyi vücuttaydım.
Bir çok yakınımdan da iltifatlar alıyordum. Öneririm :)
Squatlar işe yarıyor mu cidden, popo dikleşiyor mu filan diye soranlar olmuş, elbette yarıyor.
Özellikle bacak, popo,karın ağırlıklı çalışmak istiyorsanız hele, BBL ile birleştirin 1 ayda kesin çözüm(Yalnız acılı oluyor biraz. O bir ayın her gününü hissediyorsunuz, 31.gün efsane oluyor)
Selam. :)
Ben şu verilen squat programının 4. günündeyim şu an. Rest day, kafa rahat :)
Onun dışında Brazil Butt Lift egzersizlerini yapıyorum.
Geçen yaz Squat challenge ın 30 gününü bitirmiştim, yine BBL ile birlikte, hayatımda olduğum en iyi vücuttaydım.
Bir çok yakınımdan da iltifatlar alıyordum. Öneririm :)
Squatlar işe yarıyor mu cidden, popo dikleşiyor mu filan diye soranlar olmuş, elbette yarıyor.
Özellikle bacak, popo,karın ağırlıklı çalışmak istiyorsanız hele, BBL ile birleştirin 1 ayda kesin çözüm(Yalnız acılı oluyor biraz. O bir ayın her gününü hissediyorsunuz, 31.gün efsane oluyor)