evet ilk başlarda zor geliyor ama bir kaç haftaya çok rahat gelecek hemde etkili canım kesinlikle deger
Konu Sahibi topigi açtığı zamandan beri burdayım canım bende kesinlikle çok degisiklik oldu ben kilo verdim ki kilo vermeye çalışıyorum hala da lune nin de resimlerini biliyorum tek kelimeyle mükemmel olmuştu ama 6 ay yaptık sürekli burda ama yaz ortasında tayin vb işlerle taşındığından ve yeni ortama adapte olmak ve kişisel sebeplerden şu an buralara giremiyor ama sabredersen sonuçlar harika
@SekerPancari71 de toprağın başından beri burda o squati benden daha çok yapmıştır ona da sorabilirsin değişimi ağırlıklı çalışiyor ve ondaki değişimine bildirimden sonuçlar süper diyebilirim
Canim ilk sayfalardan beri hep bu soruyu soruyorlar açıkçası bende kalınlaşma olmadı hiç hatta bacaklarımda incelme oldu çünkü kilo fazlam vardı ayrıca vücudum çok gevsekti

ayrıca diğer arkadaslarla da kalıplaşmış olmadı ama üst bacak kasları çalışıp sikilastigi için daha sert oluyor ve squatin ilk başlarında kaslar alışkın olmadığı için şişiyor yani kas kütlesi arttığında bir miktar kalınmış gibi geliyor ölçüde bir degisiklik olmasa da ayrıca o az miktar kalınlaşma yumuşak ve selülitli halinden güzel duruyor
tamam canım iyi olur gercekten