- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 48
tamam iyi hissedersne yap canım bende yarın belki leslie yaparım squat tarzı yapmak istemiyorum ama bu programa hafta sonuna kadar ara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam iyi hissedersne yap canım bende yarın belki leslie yaparım squat tarzı yapmak istemiyorum ama bu programa hafta sonuna kadar ara![]()
çok teşvik edici oldu buPeki bu zor tempoya neden katlanıyoruz?
![]()
![]()
cardıo yapıldı canlar![]()
Supersin canimtae bo yaptım bide bugün![]()
toparlanmış demkki kalçan8 ekimden bu yana kalça 86 dan 90 a çıkmışsol bacağı sağ bacağıma göre 1.5 cm ince üst kısım salona giderkende aynıydı hoca solak olduğundan ayakta durduğunda ağırlığını o bacağa veriyorsundur demişti
![]()
Ya ben ikinci haftaya sil baştan başliycam bu pazar günü öf ya bir hafta geriden takip etcem seniFocus T25 Lower Focus- Ab Intervals tamamdır2 . haftadan stretch kaldı
![]()
Focus T25 Lower Focus- Ab Intervals tamamdır2 . haftadan stretch kaldı
![]()
sen bu hafta kapatatırsın arayı pazartesi tatile girecem 1 gün şaşmazsa @deadlineYa ben ikinci haftaya sil baştan başliycam bu pazar günü öf ya bir hafta geriden takip etcem seni![]()
olduğu kadar olsun seni takip ederim bende iyi olur sen çok iyi gidiyorsun ama maşallah diyimsen bu hafta kapatatırsın arayı pazartesi tatile girecem 1 gün şaşmazsa @deadline
nerdesiniz kızlar ses soluk yok bugün sayfada benim dinlenme günüm![]()