Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yok tikka ikimiz çıtır olalim onlar otursunDün rest günümdü ama kaslarım alışsın diye boş durmayıp çerez niyetine 20 squat yaptım.
Dün dinlenme günümdü vee bugün tekrar bildirim zamaniiiii
♥12 dk twist shape stepper aleti kollarda ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs
♥ 100 thing masterle iç bacak
♥ 25 thing masterle göğüs
Vee esnemeee
La Lune nasıl gidiyor hamilelik tatlim
ayy bu sene hayatimda ne çok hamile arkadaşim var
![]()
![]()
Kizlar yok tikka ikimiz çıtır olalim onlar otursunsen bugün neler yapacaksin
![]()
Kiz Lune hamile bilmiyo msnNeeee hamilelik mi??
Dün dinlendim canım, bugün de adetim hafiften başladı ama en azından birkaç tane squat yapmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum ki hiçççKiz Lune hamile bilmiyo msndinlen o zaman canim regl den sonra devam edersin
![]()
Ayy canim benimmm gözünden kaćmis heralde yoksa baya bi konuştuk geri sayfalardaBilmiyorum ki hiçççŞu an senden duyuyorum ilk
![]()
Allah Allah, ben sadece artık düzeni oturdu ya bundan sonrası için bebek düşünür diye okudum sanki..Ayy canim benimmm gözünden kaćmis heralde yoksa baya bi konuştuk geri sayfalarda![]()
Kızlar bir müjdem vaaarrrrr.Hepinizi teyze yapacağım inş.
Sabah test yaptım sonra doktora gittim. 4 haftalık hamileymişim.
Kalp atışlarını duyduktan sonra doktor da izin verirse hamilelik platesi yapmayı düşünüyorum.
Ben kaçırmışım olayı valla..Tikkacimişte lunenin müjde msji
![]()
Bacaklarıma dokununca bile çok acıyor, o yüzden bugün sadece 30 squat yapabildim. Canım çok yandı.
Kizlar bildirimler harika.Dün dinlenme günümdü vee bugün tekrar bildirim zamaniiiii
♥12 dk twist shape stepper aleti kollarda ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs
♥ 100 thing masterle iç bacak
♥ 25 thing masterle göğüs
Vee esnemeee
La Lune nasıl gidiyor hamilelik tatlim
ayy bu sene hayatimda ne çok hamile arkadaşim var
![]()
![]()
Askolsun canim yaa ne kusuru?Ben kaçırmışım olayı valla..
La Lune Canım çok mutlu oldum, kusura bakma ben daha yeni öğreniyorum. İnşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın sağlıcakla..
![]()
Amin canım.. Gerçekten çok mutlu oldum.Askolsun canim yaa ne kusuru?
Yaa iste oyle 2015i hamile kapattik, nasipse yeni yilda anne olacagim:) Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sana da mutlu yıllar canım, inşallah bu sene hepimiz için çok daha mutlu geçer.Mutlu, saglikli ve fit bir yil diliyorum kizlar. Mutluluk yakaniza yapissin. Hepinizi cokk seviyorum.
Cok tesekkur ederim canim. Amin.canım hayırlı olsun yeni öğrendim hamile olduğunu
Allah kucağına alabilmeyi nasip etsin
Amin canim cok tesekkurler. Biz buna Superman hareketi diyoruz.La Lune canım pilateste uçak hareketi diye biliyorum ama adı başka da olabilir bunun. şöyle bi hareket
![]()
bu arada tebrik ederim ben de, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah :)
Squat beslenmeye dikkat edildiği sürece kesinlikle kalınlaşma yapmaz.kizlar baldirlarim balon gibi oldugu icin normal squat yapmaktan korkuyorum.
benim ic bacaklar fena sumo squat duydum ic bacaklara iyi geliyormus yapip da ic bacaginin toparlandigina sahit olan var mi bacak kalinlastirir mi?