fitim fitsin fit (squat)

WORKOUT programımı yaptım 50. squatta az kalsın düşüodum . :KK45:
Programım acaip eğlenceli geçiyor :KK68:
Meyvemi yiyip , sütümü içip yatarımmmm
good night :KK200:

Bugünkü bildirim
Yarım saat boyunca
mezdeke roman ve kolbastı oynadım kızlarım la sporda da terliyorsun ama bu daha zevkli ve terleyici

Bugünkü bildirim
Yarım saat boyunca
mezdeke roman ve kolbastı oynadım kızlarım la sporda da terliyorsun ama bu daha zevkli ve terleyici
Harika!
WORKOUT programımı yaptım 50. squatta az kalsın düşüodum . :KK45:
Programım acaip eğlenceli geçiyor :KK68:
Meyvemi yiyip , sütümü içip yatarımmmm
good night :KK200:
Süper!

Bildirim zamanı
18 dk 10 dk 15 dk fitnes blender videolarından yaptım
1 saate tamamlayana kadar köpek işeme üçgen iç bacaj 4 kg ağırlıkla 1 dklık 3 hareket böyle işte ve 50 sumo squat
Korkudan başlayamıyordyn bugün itibari ile başlıyorum

Bildirim zamanı
18 dk 10 dk 15 dk fitnes blender videolarından yaptım
1 saate tamamlayana kadar köpek işeme üçgen iç bacaj 4 kg ağırlıkla 1 dklık 3 hareket böyle işte ve 50 sumo squat
Korkudan başlayamıyordyn bugün itibari ile başlıyorum
Bacağını da ölç bakalım. Bir de fotonu çek.

Ya canım ya bacağım hep kalın bi incelmiyor çok üzülüyorum :KK43: popom çıktı farkındayım. Yarın sabah çeker aç karnına ölçer atarım sana olur dimi

Ya canım ya bacağım hep kalın bi incelmiyor çok üzülüyorum :KK43: popom çıktı farkındayım. Yarın sabah çeker aç karnına ölçer atarım sana olur dimi
Olur tabii. Genetik kısımları düzeltmek zor ama imkansiz degil. Daha fazla sabır istiyor sadece. Birkaç ay sonra sende incelemeyi çok fark edeceksin.

benim program yapıp sahalara dönme vaktim gelmiştir sonuçta hazirana ne kaldı ya haziranda en yakın arkadaşımın düğünü var da :D neyse işte çok yoğun olduğu için çalışma hayatım ona göre bir program yapacağım haftada 3 gün düşünüyorum ;)
neyse bugün 27 dk jilliancığımın kickbox workout programını yaptım üstüne 15 dk strech yaptım başladım bakalım bana kolay gelsin ;)

WORKOUT programımı yaptımmm
(10 dklık kol videosu - 6 dklık karın videosu- 10 dklık bacak videosu )
:KK9::KK9::KK9:
benim program yapıp sahalara dönme vaktim gelmiştir sonuçta hazirana ne kaldı ya haziranda en yakın arkadaşımın düğünü var da :KK70: neyse işte çok yoğun olduğu için çalışma hayatım ona göre bir program yapacağım haftada 3 gün düşünüyorum :KK66:
neyse bugün 27 dk jilliancığımın kickbox workout programını yaptım üstüne 15 dk strech yaptım başladım bakalım bana kolay gelsin :KK66:
:KK9:hadi bakalım Dead bomba gibi döndün devamını bekliyoruz.

Banada video önerir misiniz hem zayıflayıp sıkılaşmak ve incelme için :21:

Back
X