Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika!Bugünkü bildirim
Yarım saat boyunca
mezdeke roman ve kolbastı oynadım kızlarım la sporda da terliyorsun ama bu daha zevkli ve terleyici
Süper!WORKOUT programımı yaptım 50. squatta az kalsın düşüodum .
Programım acaip eğlenceli geçiyor
Meyvemi yiyip , sütümü içip yatarımmmm
good night![]()
Bacağını da ölç bakalım. Bir de fotonu çek.Bildirim zamanı
18 dk 10 dk 15 dk fitnes blender videolarından yaptım
1 saate tamamlayana kadar köpek işeme üçgen iç bacaj 4 kg ağırlıkla 1 dklık 3 hareket böyle işte ve 50 sumo squat
Korkudan başlayamıyordyn bugün itibari ile başlıyorum
Olur tabii. Genetik kısımları düzeltmek zor ama imkansiz degil. Daha fazla sabır istiyor sadece. Birkaç ay sonra sende incelemeyi çok fark edeceksin.Ya canım ya bacağım hep kalın bi incelmiyor çok üzülüyorumpopom çıktı farkındayım. Yarın sabah çeker aç karnına ölçer atarım sana olur dimi
Ayyy inşaAllah çok istiyorumOlur tabii. Genetik kısımları düzeltmek zor ama imkansiz degil. Daha fazla sabır istiyor sadece. Birkaç ay sonra sende incelemeyi çok fark edeceksin.
WORKOUT programımı yaptımmm
(10 dklık kol videosu - 6 dklık karın videosu- 10 dklık bacak videosu )
benim program yapıp sahalara dönme vaktim gelmiştir sonuçta hazirana ne kaldı ya haziranda en yakın arkadaşımın düğünü var daneyse işte çok yoğun olduğu için çalışma hayatım ona göre bir program yapacağım haftada 3 gün düşünüyorum
neyse bugün 27 dk jilliancığımın kickbox workout programını yaptım üstüne 15 dk strech yaptım başladım bakalım bana kolay gelsin![]()
40 dakikada 500 kalori videosu var bak istersen.Banada video önerir misiniz hem zayıflayıp sıkılaşmak ve incelme için![]()
Hemen bakıyorum40 dakikada 500 kalori videosu var bak istersen.
YouTube da xhit daily kanalının videolarina bakmanı öneririm . :)Banada video önerir misiniz hem zayıflayıp sıkılaşmak ve incelme için![]()
bende bomba gibi dönmeyi planlıyorum artık bu kadar dinlenme yeter lune
hadi bakalım Dead bomba gibi döndün devamını bekliyoruz.
Harika canimmbugünün bildirimi 50 dk pilates ve 50 squat 10 dk da ekstra strech![]()
Video harika indirip başlicam inşaAllah40 dakikada 500 kalori videosu var bak istersen.
Video harika indirip başlicam inşaAllah40 dakikada 500 kalori videosu var bak istersen.