- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
Teşekkür ederimYouTube da xhit daily kanalının videolarina bakmanı öneririm . :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYouTube da xhit daily kanalının videolarina bakmanı öneririm . :)
Çok tempolu ve komik bir video. Ben çok severek yapıyordum.Canım baktım
Video harika indirip başlicam inşaAllah
Bende yapıcam Allah izin verirse bu sefer çok azimliyim dün yazın aldigim bazı kıyafetleri denedim ve bol geldi çok sevindim anlatamamÇok tempolu ve komik bir video. Ben çok severek yapıyordum.
Platesi evde mi yapıyorsunuzbugünün bildirimi 50 dk pilates ve 50 squat 10 dk da ekstra strech![]()
Merhaba canım hoşgeldin. Bir spor programın var mı? Kendini tanıtır misin?Aylar sonra yıne ben :))
Kolumdakı sakatlık dolayısıyla uzun suredır ugramıyordum buralara ama akşam tekrar başlıcam inşallah . Bana şans dileyın bırakmayayım kızlar o eskı tempoma döneyım
Bu arada merhabaLa Lune :)) Ben varken sen yoktun o yuzden tanışamadık. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucagına almayı nasip eylesın..
Elbette hoşgeldin bir programın var mı?Beni de alır mısınız aranıza?![]()
Elbette çok memnun oluruz. Var mı spor programın?Kızlar yaaa ben de katılsam size diyorum.![]()
2 ay once sqaut tablosu yapmıştım . 50 den başlayıp her gun 10 ar 10 ar artıtıyordum ..Merhaba canım hoşgeldin. Bir spor programın var mı? Kendini tanıtır misin?
Programın gayet iyi. Bir süre alış daha sonra yetmemeye başlayınca değişim yaparız. Isınmadan yapma asla squatlari.2 ay once sqaut tablosu yapmıştım . 50 den başlayıp her gun 10 ar 10 ar artıtıyordum ..
Haftada 1 gunde tatil veriyordum kendıme . . Birde karın için plastes yapıyorum videolarla..
Boyun 167
Kilom 56
Problemım popişş
ön muhasebe olduğum için sureklı oturuyorum ve yan basenlerım çıkmaya başlamış
Sence nasıl bi program düzenlemelıyımm ?
Aynneen şimdi yanmalar falan olucakProgramın gayet iyi. Bir süre alış daha sonra yetmemeye başlayınca değişim yaparız. Isınmadan yapma asla squatlari.
İki üç günde geçecek ama. Şu güzelim taş gibi bacaklara sahip olmak için değmez mi?Aynneen şimdi yanmalar falan olucak![]()
Değerrrİki üç günde geçecek ama. Şu güzelim taş gibi bacaklara sahip olmak için değmez mi?
Değerrr
Akşamleyın eve geçerken mezura alıcam bakalım tam ölçülerim neymiş :))
Sen suan ne yapıyorsun ? Squat mı yoksa hamılelık platesı falan ı?
Elbette çok memnun oluruz. Var mı spor programın?