fitim fitsin fit (squat)

Screenshot_2016-02-01-08-57-18-1.webp

Bir gün inşaAllah

Aylar sonra yıne ben :))
Kolumdakı sakatlık dolayısıyla uzun suredır ugramıyordum buralara ama akşam tekrar başlıcam inşallah . Bana şans dileyın bırakmayayım kızlar o eskı tempoma döneyım :KK42:

Bu arada merhaba La Lune La Lune :)) Ben varken sen yoktun o yuzden tanışamadık. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucagına almayı nasip eylesın..

Aylar sonra yıne ben :))
Kolumdakı sakatlık dolayısıyla uzun suredır ugramıyordum buralara ama akşam tekrar başlıcam inşallah . Bana şans dileyın bırakmayayım kızlar o eskı tempoma döneyım :KK42:

Bu arada merhaba La Lune La Lune :)) Ben varken sen yoktun o yuzden tanışamadık. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucagına almayı nasip eylesın..
Merhaba canım hoşgeldin. Bir spor programın var mı? Kendini tanıtır misin?

Merhaba canım hoşgeldin. Bir spor programın var mı? Kendini tanıtır misin?
2 ay once sqaut tablosu yapmıştım . 50 den başlayıp her gun 10 ar 10 ar artıtıyordum ..
Haftada 1 gunde tatil veriyordum kendıme . . Birde karın için plastes yapıyorum videolarla..

Boyun 167
Kilom 56
Problemım popişş
ön muhasebe olduğum için sureklı oturuyorum ve yan basenlerım çıkmaya başlamış :mad:
Sence nasıl bi program düzenlemelıyımm ?

2 ay once sqaut tablosu yapmıştım . 50 den başlayıp her gun 10 ar 10 ar artıtıyordum ..
Haftada 1 gunde tatil veriyordum kendıme . . Birde karın için plastes yapıyorum videolarla..

Boyun 167
Kilom 56
Problemım popişş
ön muhasebe olduğum için sureklı oturuyorum ve yan basenlerım çıkmaya başlamış :mad:
Sence nasıl bi program düzenlemelıyımm ?
Programın gayet iyi. Bir süre alış daha sonra yetmemeye başlayınca değişim yaparız. Isınmadan yapma asla squatlari.

İki üç günde geçecek ama. Şu güzelim taş gibi bacaklara sahip olmak için değmez mi?
Değerrr :rolleyes:
Akşamleyın eve geçerken mezura alıcam bakalım tam ölçülerim neymiş :))

Sen suan ne yapıyorsun ? Squat mı yoksa hamılelık platesı falan ı?

Değerrr :rolleyes:
Akşamleyın eve geçerken mezura alıcam bakalım tam ölçülerim neymiş :))

Sen suan ne yapıyorsun ? Squat mı yoksa hamılelık platesı falan ı?

Hamilelik yogası yapıyorum. Squat olmaz canım hamilelikte. Kolay doğum ve doğru nefes için.

Elbette çok memnun oluruz. Var mı spor programın?

Bana yardımcı olursanız çook memnun olurum...
Aslında aklımda hep bir program var ama uzun vadede sıkılıyorum. Pes ediyorum.
Platese başlayacağım ama nisan ayı başında ancak.. ( fıtnes da yaparım spor salonu sonuçta o kısımdan da yararlanırım)
Spor salonuna gidip gelmek kış ayında zor oluyor.
Denedim gecen sene terleyip üşütüp Hasta oldum... sakata çıkıyordum neredeyse.. (arabada olmayınca şifayı kaptım..
Aslında şöyle bir durumda var, keşke akşam evde yapabilsem sabah 8.30 da evden çıkıyorum.. akşam 6 da evde oluyorum.
Küçük çocuğum yok koca yok diyenin hesap :KK53: müsaitim yani.. ama işte eve girince yığılıp kalıyorum..
Benim 7 kg kadar vermem gerekiyor. Yan basenlerim oldukca fazla (birazda yapısal sanırım)
Çok moralim bozuluyor. kıyafet bile almak istemiyorum. Ama bir türlü bir programa da sağdık kalamıyorum.
Biraz ruhsal olarak çöküşler yaşadım. O yüzden kendimi bıraktım.. spor yaparken neredeyse ağlamak geliyordu içimden
Sonra oturup kek çörek yiyorum keyif yapıyorum aklımca....
Akşamları netden bakarak yapabileceğim özellikle bu yan basenler için hareketler yapmak istiyorum.
Çok uzattım kusura bakmayın ama daha yazacağım. :oops:,
Şu an videolara bakıyorum. Bana fikir lazım... kafam karışıyor hangisini yapsam diye
Eğer fiziğimi düzeltirsem eminim bu bana çok iyi gelecek...
bıktım uzun kazaklardan, çekiştirmekten kcımı örtcem diye debelenmekten:KK61:

Back
X