- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOo hiçte çok şey istemiyorsunuz. Öncelik sıkılaşma ise jillian öneririm. Jillian level 1 ile başlayın. 10 gün sonra level 2ye geçelim. Squat ise ideal kiloya geldikten sonra.Herkese merhabalar.
Ancak ölçebildim. Bilmiyorum bu depğerler mi isteniyor?
Kilo:67.6(önce 63, sonra 58 olmak istiyorum)
Bel:80 (hedef 70)
Göğüs:99 (emziriyorum)
Göbek:99
Kalça:100
Bacak:60
8 ay önce doğum yaptım. 12 kilo almıştım. 7si doğumda gitti. Doğum öncesi kiloma göre 5 kilom var. Ama hedefim 58.
Daha önce bir iki ay squat yaptım. En az 2 cm faydası oldu. Tüm vücut bebek yapınca hepsi bir anda büyüyor. Orta boyluyum. Şu an bile kilolu olmadığımı söylüyorlar.
Eşim sadece koca göbeğimden şikâyetçi.
Ne istiyorum. Sıkılaşayım. 5 ilo vereyim ilk etapta.
Göbek gitsin. Bacak, basen, bel incelsin.
Çok şey mi istiyorum?![]()
Isınmadan sakın yapma. Ayrıca 40 dakika ama o kadar yorucu değil. İstersen express leslie yapabilirsin. Hem kısa hem etkili.İlk sayfaları bir göz attım. Çok neşeli bir topik. bayıldım.
Buradan edindiğim bilgilerle. Leslie 3 mile başladım. Dün 8 dk, bugün 11 dak. yaptım.
Bir anda 40 küsür yapmak hem yorucu olur diye düşündüm hem vakit dar. Mekik yapmayı denedim. squat ara ara deneediğim için ilk başta 50 beni yormaz diye düşünüyorum. Bugün yapacağım.
En doğrusunu yaparsın tatlım. Çok geçmiş olsun.Günaydın fit hatunlaaar![]()
La Lune dünkü spordan sonra yine bileklerim ağrıdi krem sürdüm sardim bugün hiç ağırlık kullanmicam spor yaparken ve en kisa sürede doktora gidicem
![]()
Tamam. Hadi bakalım deneyimlerine güveniyorum.YOo hiçte çok şey istemiyorsunuz. Öncelik sıkılaşma ise jillian öneririm. Jillian level 1 ile başlayın. 10 gün sonra level 2ye geçelim. Squat ise ideal kiloya geldikten sonra.
Isınmadan sakın yapma. Ayrıca 40 dakika ama o kadar yorucu değil. İstersen express leslie yapabilirsin. Hem kısa hem etkili.
En doğrusunu yaparsın tatlım. Çok geçmiş olsun.
lune bak ne bulum... nasıl salakmışım o zamanlar..Değmez bir yavşak için. Daha güzel, daha genç, daha fit olacaksın ki pişmanlıktan gebersin. Hiç kendini üzmeyeceksin. Bol neşe, moral. Yepyeni herkesin aşık olacağı bir kız olacaksın.
YOK canım salak değilsin sadece zamana ihtiyacın vardı. Bu arada seni feysten ekledim :)lune bak ne bulum... nasıl salakmışım o zamanlar..
görrdüm askım :) o zamanlar hç geçmiyceğini düşünüyodum o acının falan. şimdi gülüyorummYOK canım salak değilsin sadece zamana ihtiyacın vardı. Bu arada seni feysten ekledim :)
Jillian level 1 gözümü korkuttu.YOo hiçte çok şey istemiyorsunuz. Öncelik sıkılaşma ise jillian öneririm. Jillian level 1 ile başlayın. 10 gün sonra level 2ye geçelim. Squat ise ideal kiloya geldikten sonra.
Isınmadan sakın yapma. Ayrıca 40 dakika ama o kadar yorucu değil. İstersen express leslie yapabilirsin. Hem kısa hem etkili.
En doğrusunu yaparsın tatlım. Çok geçmiş olsun.
Leslie 1 mile yapabilirsin o zaman. Sıkılaşma programları ağırdır.Jillian level 1 gözümü korkuttu.Çok profesyonel bir çalışma. Belki az az yapıp artırabilirim. Yada daha kısa basit bir şeyler araştıracağım.
Merhaba cnm ben 100 ip ve squat yapıyorum ve 8. Gününde ara vermek zorunda kaldım çok hastalandım iyilesiyim tekrar devam edicemTabii ki de. Sorman hata.
Çok geçmiş olsun Sporla alakalı birşey mi?Merhaba cnm ben 100 ip ve squat yapıyorum ve 8. Gününde ara vermek zorunda kaldım çok hastalandım iyilesiyim tekrar devam edicem
Tam aradığın spor. Hem bel inceltiyor hem de poposu şekillendiriyor.Arkadaşlar iyi geceler 7 kilo fazlam var bende ekibinize dahil olmak istiyorum
Benim belim çok kalın popamda düz( ne kadar ideal bir tipim değil mi ) bAna faydası olur mu sizce
Tabii katılabilirsiniz. İlk sayfayı okuyun mutlaka.Ay bende yarından itibaren başlamak istiyorum katılabiliyor muyuz? Haricinde yürüyüş mekik falanda yapmam lazım. Kilo vermek deil sıkılaşmak tam olarak istediğim sey
Çok teşekkür ederimYapacağımız egzersizler ilk sayfada sanırım Bi kaçgündür yarım yamalak yapıyordum zaten hemen başlıyorum kahvaltıdan sonraTam aradığın spor. Hem bel inceltiyor hem de poposu şekillendiriyor.
Tabii katılabilirsiniz. İlk sayfayı okuyun mutlaka.