Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende öyle çözemedim bi türlü vücut yapımı dışarıdan gören zayıfsin kilo al diyo ama aynaya baktığımda bacaklarımı üst bedene göre kalın görüyorum pantolon alırken L alıyorum üstüme de sŞöyleki zaten zayıf bir vücudum vardı. Biraz duruş bozukluğum , iğrenç bir karın bolgem , normal bir kalcam vardı. Squata 4-5 ay önce basladim ama hiç düzenli olmadı. Şubat ayında düzenli bir şekilde başladım. Sadece squat değil. Kol ,karın, bacak videoları yaptım. Yanı ciddi anlamda düzelme oldu. Zayıf olduğuma bakma. Zayıflık mükemmel vücut değildir.
Popom genislemedi. Dolgunlasti ve daha kalkık görünüyor. Squatin etkisi büyük sadece videolarla desteklemek lazım :))
dışarıdaki birilerini boşver. belkide zayıfsındır bilemem. squat zaten bacak kalınlaştırmaz ağırlıkla yapmadığın sürece. ama gözle görülür değişiklikler oluyor . ayrıca şu bacak videosunu öneririm bende diz bölgemde yağlanma vardı bi miktar azaldıYa bende öyle çözemedim bi türlü vücut yapımı dışarıdan gören zayıfsin kilo al diyo ama aynaya baktığımda bacaklarımı üst bedene göre kalın görüyorum pantolon alırken L alıyorum üstüme de s
dışarıdaki birilerini boşver. belkide zayıfsındır bilemem. squat zaten bacak kalınlaştırmaz ağırlıkla yapmadığın sürece. ama gözle görülür değişiklikler oluyor . ayrıca şu bacak videosunu öneririm bende diz bölgemde yağlanma vardı bi miktar azaldı
Squatla beraber bu videoyu yapmalisin bende bayağı vardı biraz azaldı :)Cokk teşekkür ederimm diz bölgesinde yağlanma bende de var(
Tamamdır bende sonuçları söylerim :)Squatla beraber bu videoyu yapmalisin bende bayağı vardı biraz azaldı :)
Harika. Zaten bir Köroğlu bir Ayvaz misali ikimiz kaldik. Yaz da geliyor bilmem nerede bu hatunlar.BİLDİRİM
8 dk kol videosu
8 dk karın videosu
10 dk bacak videosu
100 squat
12 gün boyunca sadece iki gün arayla adettim ve spor yapamadım . Çok özlemişim çoookkkkkk![]()
hahhaa evet yaa aslında şimdi daha çok yüklenmeleri lazım . Neredesinizzzz huhuuuuHarika. Zaten bir Köroğlu bir Ayvaz misali ikimiz kaldik. Yaz da geliyor bilmem nerede bu hatunlar.
Ayyy bebisimzzz büyyoooo 4 aylik mi olduu lunemmBildirim
6702 adım
1 sa 20 dk hamile yogası
5.5 aylik kuzum 4 geceli cok oldu.Ayyy bebisimzzz büyyoooo 4 aylik mi olduu lunemmne güzel spor yapan bi hamiiişş
![]()
Ayy daha dün gibi haberini verdigin5.5 aylik kuzum 4 geceli cok oldu.
İyiyiz kaptan ne yapalim. Büyüyoruz beraber. Az kaldi kavusmamiza. Sen neler yapıyorsunAyy daha dün gibi haberini verdiginkocaman olmuş bebissss
sen neler yapıyorsun tatlim
![]()
Bende iyyim balim keptınn degilim artikİyiyiz kaptan ne yapalim. Büyüyoruz beraber. Az kaldi kavusmamiza. Sen neler yapıyorsun
Niye devrettin kuzum sen harika bir ornek annesin.Bende iyyim balim keptınn degilim artikdevrettim kaptanlığı
ama hala oradayim tabi kilomu koruyorum canimmm spora baslicam yaz geldi eve güneş girdikce yerimde oturasim gelmiyoo
e yapimm artik bende dimii çok ara verdim
yarin birgun regl olcam sonra bi program belirlicem kendime
hala 53 kiloyum guzel koruyorum bu sefer alamak içindekisi hep dikkatteyim
![]()