- 18 Kasım 2014
- 442
- 444
- 103
mantıklı . Zaten ilk iki günüm çok yoğun geçiyor zorlamayayımIlk gun tavsiye etmem ama diger gunler duruma gore bakabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantıklı . Zaten ilk iki günüm çok yoğun geçiyor zorlamayayımIlk gun tavsiye etmem ama diger gunler duruma gore bakabilirsin.
Veeeee Şekerpancarı sahalara dönüyooorr
Bildirim zamaniiiii fıstıklaaaarBu kadar iddali girdigime bakmayin bi kaç hareket yaptim ama başlangıçda çok yüklenmeyim dedim
•25 twist hareketi
•20 ayakta arkaya tekme
•20 köpek işeme haraketi
•25 selülit savar hareketi
•20 sn plank
•25 sumo squat
•15 tam mekik
•15 iki bacak aşşaği yukari
•15 er den 3 göğüs hareketi
Vee soguma![]()
Oooo günaydınlar enerjik anne harikasın!Bildirim zamaniiiiiii
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 köpek işeme haraketi
•30 selülit savar hareketi
•30 sn plank
•30 sumo squat
•15 tam mekik
•15 iki bacak aşşaği yukari
•20 şer den 3 göğüs hareketi
Vee soguma
![]()
Saol BalimmmmmmOooo günaydınlar enerjik anne harikasın!
Bu arada günaydın güzel anneeeOooo günaydınlar enerjik anne harikasın!
Merhaba bütün bimlerde geçerlimi ki acaba.birden resim atabilir misinizSaol Balimmmmmmayy bimden selülit kremi ve karin kalca sıkılaştıran krem aldım lunem 18 19 tlden 2 tlye düşürmüşler kampanya vardi bende 5 tane aldim sabah akşam sürüyorum insallah biraz olsun etki eder sabah sürmüşken sporumu da yapiyim dedim
![]()
Merhaba canim ben tesadüfen gördüm bimde bi bak istersen foto atarim birazdanMerhaba bütün bimlerde geçerlimi ki acaba.birden resim atabilir misiniz
İyi yapmışsın canım ben çok faydasını görmüştüm o kremin. Şekerli şeyleri bırakmanın da çok faydası var.Saol Balimmmmmmayy bimden selülit kremi ve karin kalca sıkılaştıran krem aldım lunem 18 19 tlden 2 tlye düşürmüşler kampanya vardi bende 5 tane aldim sabah akşam sürüyorum insallah biraz olsun etki eder sabah sürmüşken sporumu da yapiyim dedim
![]()
Teşekkür ederim canım
Hiç plates yapmadım canım ya. Bilmiyorum.Ya bildirim veremedim ama sporumu yaptım.
Önerebileceğiniz çok kısa olmayan pilates videosu var mı acaba ?![]()
Hiç plates yapmadım canım ya. Bilmiyorum.