fitim fitsin fit (squat)

Veeeee Şekerpancarı sahalara dönüyooorr:halay:
Bildirim zamaniiiii fıstıklaaaar :spor: Bu kadar iddali girdigime bakmayin bi kaç hareket yaptim ama başlangıçda çok yüklenmeyim dedim:kahve:

•25 twist hareketi
•20 ayakta arkaya tekme
•20 köpek işeme haraketi
•25 selülit savar hareketi
•20 sn plank
•25 sumo squat
•15 tam mekik
•15 iki bacak aşşaği yukari
•15 er den 3 göğüs hareketi
Vee soguma:süslü:

Veeeee Şekerpancarı sahalara dönüyooorr:halay:
Bildirim zamaniiiii fıstıklaaaar :spor: Bu kadar iddali girdigime bakmayin bi kaç hareket yaptim ama başlangıçda çok yüklenmeyim dedim:kahve:

•25 twist hareketi
•20 ayakta arkaya tekme
•20 köpek işeme haraketi
•25 selülit savar hareketi
•20 sn plank
•25 sumo squat
•15 tam mekik
•15 er den 3 göğüs hareketi
:eğlence:hoşgeldin karincam.:KK200:

Bildirim zamaniiiiiii:spor:
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 köpek işeme haraketi
•30 selülit savar hareketi
•30 sn plank
•30 sumo squat
•15 tam mekik
•20 şer den 3 göğüs hareketi
:spor::spor::spor:

Bildirim zamaniiiiiii:spor:
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 köpek işeme haraketi
•30 selülit savar hareketi
•30 sn plank
•30 sumo squat
•15 tam mekik
•20 şer den 3 göğüs hareketi
:spor::spor::spor:
Oooo günaydınlar enerjik anne harikasın!

Oooo günaydınlar enerjik anne harikasın!
Saol Balimmmmmm:KK60: ayy bimden selülit kremi ve karin kalca sıkılaştıran krem aldım lunem 18 19 tlden 2 tlye düşürmüşler kampanya vardi bende 5 tane aldim sabah akşam sürüyorum insallah biraz olsun etki eder sabah sürmüşken sporumu da yapiyim dedim:spor:

Saol Balimmmmmm:KK60: ayy bimden selülit kremi ve karin kalca sıkılaştıran krem aldım lunem 18 19 tlden 2 tlye düşürmüşler kampanya vardi bende 5 tane aldim sabah akşam sürüyorum insallah biraz olsun etki eder sabah sürmüşken sporumu da yapiyim dedim:spor:
Merhaba bütün bimlerde geçerlimi ki acaba.birden resim atabilir misiniz

image.webp Askakif2008 Askakif2008 canim telden yükleyemedim foto netten buldum bunun aynisi :KK39:

İyi yapmışsın canım ben çok faydasını görmüştüm o kremin. Şekerli şeyleri bırakmanın da çok faydası var.
Şekerli hazır gıda makarna pilav vs tüketmiyorum sporla hamileyken bile bacaklarım süper:dondurma:
Gazlı içecek de yok.:süslü:

Back
X