Fitneci ablası olan var mı?

pink_dream

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
551
115
323
İstanbul
Nasrettin Hoca eşekten düşünce , bana eşekten düşeni getirin , beni ancak o anlar demiş. Çok sinirlerim bozuk. Burada dertleşirsem belki biraz daha kendimi iyi hissedebilirim diye düşündüm. Çok üzgünüm çok

Ne oldu ki? Anlatsaydin...

Şu anda annemle babamla kardeşlerimle tamamen bağım koptu. Hiç biriyle görüşmüyorum. Tek sorumlusu ablam diyebilirim. Hani toplumda bazı insanlar vardır ya insanın yüzüne güler , arkanı döner dönmez fitnecilik yaparlar. Karda yürür de izini belli etmezler. İşte öyle bir tiptir kendileri. Hayatım boyunca hep yanılmış olmayı istedim ama onun hakkında maalesef yanılmamışım

ama o sizin Ablanız:26:
naptıki size anladım

Ailemin ilk yıllar çocukları olmamış. Ablam ailemin ilk göz ağrısı. Ablam doğunca neredeyse tapmışlar ona. Küçüklükten beri hep böyle. Aramızda ufak bir tartışma olsa, daha beni kimse dinlemeden suçlu ilan edilirim. O da sanki ben onun kumasıymışım gibi her konuda kendini benimle mukayese eder. Bir çeşit yarışır benimle. Bizimkiler de biricik kızlarının yanlışlarını asla görmezler. Delirmek içten bile değil

Eşimle nişanlıyken akşam dışarı çıkmıştık , trafik kazası geçirdik. Çok büyük bir kaza değildi ama tekerler kullanılamaz hale geldi. Üstelik kış günüydü. Ablama telefon ettim. Bize yardıma gel dedim. Altında arabası vardı çünkü. Yorgunum gelemem deyip telefonu yüzüme kapattı. Annem ablamın yanındaydı. Telefon konuşmalarımızı duyduğu halde ablamı haklı gördü. Her zaman ki gibi. Neymiş efendim annemin savunması : ablan yorgun olmayaydı gelirdi diyor

gerçekten tuhaf bir durum

Bizim kazadan 1 hafta kadar sonra kendi trafik kazası geçirdi. Hem de öyle böyle değil. Arabasının önü dağılmış. Camlar kırılmış. Bana telefon etmeye yüzü yok tabi. İş arkadaşlarını aramış. Onlar da doğru dürüst ilgilenmemişler. Annem bana dedi ki kızım git ablanın arabasını yaptır. Tabi ben de hiç bir şey olmamış gibi davranamazdım. Aldım arabasını tertemiz yaptırıp eline verdim. Bir teşekkür bile etmedi

ayy anlattığın tip aynı benim yengem ben yenge olduğu için gitmiyorum gelmiyorum ama sen ne yapacaksın abla bu atsan atılmaz satsan satılmaz:26:

Trafik kazaları olduğu sıralarda dördüncü nişanlısından yeni ayrılmıştı. Ben de eşimle evlilik hazırlığı yapıyordum. İçimden şöyle düşündüm. Herhalde psikolojik kötü durumda . O yüzden bana böyle davrandı. Yoksa o benim ablamdı , canımdı , kanımdı , aslında bana yanlış yapmazdı. Benim hakkımda içinden kötü bir şeyler düşünmeden böyle istemeden davranmıştır. Yıllarca bu tarz düşündüm. Kendi iç dünyamda onun avukatlığını da yaptım

dışarda düşman aramaya gerek yok...

dışarda düşman aramaya gerek yok...

Sırf bana düşman olarak kalsaydı keşke. Bütün ailemi bana düşman etti. Sessiz sakin durur. İnsanı yılan gibi sokar. Şimdi yapayalnızım. Ailemden kimseyle görüşemez vaziyetteyim. Eminim sevincinden ne yapacağını şaşırmış durumdadır

siz ondan öncemi evlendiniz

Ne yapayım. Bu benim kaderim . Bu benim imtihanım. Çok yaralıyım çok

ayy bence hiç bu kadar takma yaa evin ayrı yuvan ayrı dördüncü nişanlıdan sonra çekememiş işte seni sen evinde mutlusun bırak görüşme ne kaybedersin ki abla bile olsa bir yere kadar kimse senin mutluluğunun önüne geçemez

Üniversitede aynı yıllar öğrenciydik. Gece kaldığı evin paspasıyla biri oynamış , tıkırtılar duymuş. Ben de yurtta kalıyordum. Bana tel açtı. Korkuyorum dedi. Okulumu derslerimi 1 hafta astım. O tel açar açmaz hemen bilet aldım , yanına gittim. Tam 1000 kilometre yol kat ettim. Ona moral vermek için. Yanına gittiğim zaman da beni adam gibi karşılamadı. Her zaman tuhafmış. Ben , ablam olduğu için hiç kondurmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…