- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi pink_dream
Canım benim niye kusura bakalım. Aynı dert bizde de var. Çeken bilir. Demişsin ya , anlatacak kimsem yok diye. İnsan böyle konuları başkalarına da açamıyor. İnsanların çoğunda böyle aileler yok. O yüzden de tuhaflarına gidiyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Biz bu senin anlattığın safhaları geçtik. Şu an tamamen irtibatımız kesildi. Aynen senin dediğin gibi görüştüğün zamanlar bir boşluğuna geliyor , bir şeyler anlatmaya paylaşmaya kalkıyorsun. Bir de bakmışsın ki anlattıkların sana silah olarak doğrultulmuş. Huylu huyundan inan ki vazgeçmiyor. Ben çok bekledim , belki iyi olur , belki düzelir diye. Boşuna beklemişim. Dediğim gibi sakın kardeşinin eline diline koz verme. Merhaba merhaba. Hoş geldin , beş gittin. Bu kadar. Anladığım kadarıyla annenler de rahat dolduruşa gelecek tipler. Bu yüzden de daha da temkinli davran. Yoksa işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Tamamen irtibatını koparma bence . Ama samimi de olma. Kardeş kardeşliğini bilmiyorsa , sen de ona kardeş vasfıyla muamele etmeyeceksin , bir beklentiye de girmeyeceksin. Allahtan durumun farkındasın. Ben uzun yıllar acaba ben mi hatalıyım diyerek safça geçirdim yıllarımı. Umarım sonunuz bize benzemez. Kardeşin , annenlerle aranızı bozmayı başarırsa ekmeğine bir güzel yağ sürmüş olursun. Bu mutluluğu ona yaşatma arkadaşım
Allah razı olsun derman oluyorsun sen daha tecrübelisin çünkü.
Ben içimde hiç bişey tutamıyorum iyi kötü her şeyi anlatıyorum. O benim bütün erkek arkadaşlarımı nereye gittiğimi ne yediğimi her şeyi bilirdi ben onun 8 yıllık ilişkisinde hiç bir şey bilmem, kardeşim sevgilisinin kız kardeşinin yanına gitmiş sevgilisiyle beraber (başka bi şehre ) orda 3 gün kalmış onu bile annemden öğrendim. O sevgilisiyle başka şehirlerde günlerce aynı evde kalıyor ama benim yaptığımı yüzüme vuruyor kendi çok doğruymuş gibi...
Az önce çağrı attı aradım onunki kontörlü benimki faturalı dakikam var hep ben ararım. Açar açmaz çemkiriyor dgs sınavının parası nereye yatırılıyor dünden beri soruyorum söylesene diye. Anneme söyledim dün arayıp, sen banyodaymışsın dedim... O kadar çirkef ki konuşması hareketleri hep kavga eder gibi.
Eşim de onla fazla vakit geçirmemi istemiyor davranışların hemen değişiyor sertleşiyorsun diyor. Cidden de ona benziyorum biraz yanında kalsam. Aklıma hiç gelmeyecek şeyler sokuyor kafama
Ama durup durup ben seni çok seviyorum abla sen çok iyisin eniştem de çok iyi ne güzel evliliğiniz var diyor.
Anlam veremiyorum ben bunlara
Son düzenleyen: Moderatör: