- 17 Aralık 2015
- 5
- 1
- 1
- 46
- Konu Sahibi Nuray Erdem
Arkadaşlar aranızda Fitpack diyetini deneyen var mı? Araştırdım çok başarılı sonuçlar var. Facebookta Fitpack Diyeti Yapanlar diye bir grup var. Herkes kaç kilo verdiğini paylaşmış fotoğraflarla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben urunu siparis ettim ama p.tesi sali elimde olacak henuz kullanmadim yaniArkadaşlar aranızda Fitpack diyetini deneyen var mı? Araştırdım çok başarılı sonuçlar var. Facebookta Fitpack Diyeti Yapanlar diye bir grup var. Herkes kaç kilo verdiğini paylaşmış fotoğraflarla.
Merhaba ben urunu siparis ettim ama p.tesi sali elimde olacak henuz kullanmadim yanidetaylari sizinle paylasirim ilerleyen zamanlarda
teşekkür ederim, grubu da takip ediyorum. Sizin sonuçlarınızı da merakla bekliyorum
cek insallah ise yarar :)
1 günde mi 2 kilo verdiniz, tebrik ederim. Devamında da bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler[/QUOTEBugun 4.gunum bitiyo hala 2 kilo eksigim ama surekli su sivi ictigim icin yine de 2 kilo diyelim.60.5 geliyodum basladigimda suan 58.5 ama fitpack icmek diil sadece olay.kurallara uymaniz gerekiyor.yani istediginiz gibi yiyp onu icince kilo verilmiyor.ben ana ara ogunlere uyuyorum 1 hafta ve 10 gunden de yazarim :)))) sizin kac kilo vermeniz gerekiyor?
Merhaba....Arkadaşlar aranızda Fitpack diyetini deneyen var mı? Araştırdım çok başarılı sonuçlar var. Facebookta Fitpack Diyeti Yapanlar diye bir grup var. Herkes kaç kilo verdiğini paylaşmış fotoğraflarla.
Merhaba :) Sizde kullanmışsınız.Paketim bitirdim toplam şu kadar kilo verdim diye paylaşımınızı görmeyince sormak istedim :) Kullanmaya devam ediyor musunuz? :) Paketi bitirdiniz mi ve kaç kilo verdiniz? :)Merhaba ben urunu siparis ettim ama p.tesi sali elimde olacak henuz kullanmadim yanidetaylari sizinle paylasirim ilerleyen zamanlarda
Ben 17 gündür deniyorum..deneyen arkadaş sonuç ne acaba?
Benim gibi memnun kalmanıza sevindim.. ^_^ben denedim memnunum şu ara biraz ara verdim bıraktım ama kilo almadım.tekrar söylüyorum önemli olan kafada bitirmek kaçamak yaparsanız işe yaramaz ciddi ciddi rejim yapılıyor ben 1 ayda 5,5 kilo verdim ama uydum diyete
Benim gibi memnun kalmanıza sevindim.. ^_^
Aynen söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Hiçbir ürün her şeyi yiyip kendimizden fedakarlık yapmadan kilo verdirmiyor.
Bende kurallara uyabileceğim kendimi disipline sokabilmek için bir yol ararken karşıma çıktı.İyiki de karşıma çıkmış...
1 ayda da gayet iyi kilo vermişsiniz..![]()