- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Cok üzüldüm sinirlendim... madem gruptakileri okuyup telefonu acmiyor aç agzini yum gözünü saydir valla o kadına grupta medeniyetlik bi tarafi kalmamis bu olayın.suç o çocukta değil ailelerin de şiddetin tehditin özel bölgeye dokunulmamasi gerektiğini aile öğretmesi gerekiyor ogretmenle de konuşun yüz yüze baktiniz olmuyo okul veya sinif degistirinYine aradim kadını acmadi ama gruptaki yazılanları okuyor
Maalesef eskiden amerikan filmlerinde izledigimiz akran zorbaligi bizde de cok yayginlasti
Kiyamam kuzuya cok etkilenmistir , savunma sporuna baslatin oglunuzu yasi da ideal , karate tekvando vs olur cesit cesit kurslar var
Saldirmayi degil ama kendini savunmayi ogrensin
Ve mutlaka bir pedagog yardimi alin , cunku olay sadece fiziksel degil icinde psikolojik siddet de barindiriyor , en iyi cozumu pedagog sunar size
Bende boyle vahsi cocuklardan cok cektim , benim oglan kendini savunabiliyor fiziksel olarak ama psikoloji kismi insani perisan ediyor
Yazdım gruba isim vererek bir zahmet okuduğunuz gibi telefonu açmayı da becerebilseydiniz dedimSinirlerim bozuldu .
6aylık bir oğlum var ve böyle şeyler okuyunca korkularım artıyor. Şuna bile çıldırdım resmen asabım bozuldu yavrum ne kadar üzülmüştür . Madem grupta yazılanları okuyorlar sizde açık açık yazın gruba diğer velilerde bilsin bunları belki o zaman utanırlarda çocuklarına zorbalık yapmamaları gerektiğini öğretirler .
Bir çoğumuz böyle düşünüyoruz ama ifade edemiyoruz işteçocuğunuza savunma dersi aldırın.. karete, tekvando ya da o tarz bir şey.. ona dokundukları an alsın vursun yere, başlarım üçüncü sinifina, konuşarak halledilmesine, empatisine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?