- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 41
Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum .oğlum ilkokul 3.sınıfa giriyor.sakin bir çocuk bebek ligi de öyleydi.kavga nedir bilmez yani.son 1 2 haftadır mutsuz geliyordu eve sorduğumda arkadaşlarımla aram iyi değil galan derdi .bende olur böyle şeyler arkadaşlar arasında der kapatirdim .
Ama bugun çocuk aglayarak eve geldi .aynı serviste aynı sınıfta 2 arkadaşı var .bugün oğlumu sıkıştırmislar seni dovecez.seni öldürecez diye tehdit etmişler ..buraya kadar çocuk dedim ama özel bölgesini tutup sıkmışlar dellendim bu duruma içim acidi .Öğrt.iletisime geçtim ikiside artık söz dinlemiyorlar diyo aileleriyle konuştuğum halde düzelme yok dedi çocuklarda.sınıf grubuna yazdım telefonları yoktu benimle iletisime geçin diye ..ama hamimefendiler okudular dönmedi ler.yarım saat sonra ben aradım .birisi açtı konuştum diğeri telefonu bile acmadi..
Nasıl bir yol izlemeliyim ..çok moralim bozuk ..öğretmen olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim..
Şimdi çok Üzgün oğlum uyumak istiyorum deyip yattı .biliyorum uuumuyor yorganin altında..neden böyle çocuk yetistiryorlar ..neden çocuklarına duracakalri yeri bildirmezler bu anne babalar
Öğretmen aradı.gruptaki mesajı silin ben bizzat ilgilenecegim dedi.o açmayanin babası şiddet eğilimli deid biliyorum konuşsam o çocuk şiddet görecek .ailesi normal değil dedi??normal değil ne demek arkadaşlar anlamıyorum ben o zman o çocuk neden dünyaya geldi
Bence silmeyin mesajinizi. Size o mesaji yazdirincaya kadar mudahale etseymis olaya.Öğretmen aradı.gruptaki mesajı silin ben bizzat ilgilenecegim dedi.o açmayanin babası şiddet eğilimli deid biliyorum konuşsam o çocuk şiddet görecek .ailesi normal değil dedi??normal değil ne demek arkadaşlar anlamıyorum ben o zman o çocuk neden dünyaya geldi
Aaaaaynen öyle.çocuğunuza savunma dersi aldırın.. karete, tekvando ya da o tarz bir şey.. ona dokundukları an alsın vursun yere, başlarım üçüncü sinifina, konuşarak halledilmesine, empatisine..
Dışlansa ne olur, öyleleri hep dıştadır zaten,okulla işbirliğindeki bir ailenin çocuğu sanmam ki böyle olsun.Çocuklarımın okuldaki bazı arkadaşlarının ailelerini hiç tanımıyorum,çünki bir kez bile okula.gelmediler.Ne yazdınız gruba? diğer veliler hiç destek vermiyor mu? umarım destek veriyorlardır, dışlayın bakalım. bugün sizin çocuğunuza yarın onların çocuğuna
Kıyamam ya çok üzüldüm.gerekirse okul müdürüne gidin.öğretmen laf anlamıyorlar diyerek kenara çekilemez.laf anlatamıyorsa orada durmasının bir anlamı yok.okul sadece öğretim değil aynı zamanda eğitim yeri.oğlunuza onun arkasında olduğunuzu hissettirin.Çok kötüyüm suan inanin ..artık çocuk büyütmek çok zor .
Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum .oğlum ilkokul 3.sınıfa giriyor.sakin bir çocuk bebek ligi de öyleydi.kavga nedir bilmez yani.son 1 2 haftadır mutsuz geliyordu eve sorduğumda arkadaşlarımla aram iyi değil galan derdi .bende olur böyle şeyler arkadaşlar arasında der kapatirdim .
Ama bugun çocuk aglayarak eve geldi .aynı serviste aynı sınıfta 2 arkadaşı var .bugün oğlumu sıkıştırmislar seni dovecez.seni öldürecez diye tehdit etmişler ..buraya kadar çocuk dedim ama özel bölgesini tutup sıkmışlar dellendim bu duruma içim acidi .Öğrt.iletisime geçtim ikiside artık söz dinlemiyorlar diyo aileleriyle konuştuğum halde düzelme yok dedi çocuklarda.sınıf grubuna yazdım telefonları yoktu benimle iletisime geçin diye ..ama hamimefendiler okudular dönmedi ler.yarım saat sonra ben aradım .birisi açtı konuştum diğeri telefonu bile acmadi..
Nasıl bir yol izlemeliyim ..çok moralim bozuk ..öğretmen olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim..
Şimdi çok Üzgün oğlum uyumak istiyorum deyip yattı .biliyorum uuumuyor yorganin altında..neden böyle çocuk yetistiryorlar ..neden çocuklarına duracakalri yeri bildirmezler bu anne babalar
Şimdi düşündüm de benim çocuğuma yapılsa ortalığı yıkarım yetistiremiyorlarsa alsınlar okuldan yada siz alın çocuğunuzu o sınıftan ortam dan psikoloğa götürsünler adam gibi yetistirsinlwr çocuklarınıMerhaba arkadaşlar
Öğretmen aradı.gruptaki mesajı silin ben bizzat ilgilenecegim dedi.o açmayanin babası şiddet eğilimli deid biliyorum konuşsam o çocuk şiddet görecek .ailesi normal değil dedi??normal değil ne demek arkadaşlar anlamıyorum ben o zman o çocuk neden dünyaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?