kesinlikle çok pahalı pazar..eski ile kıyaslanamaz daha pahalı..Eee biz zaten zamlı hatta zamlıdan yüksek fiyatlarla alıyorduk? Marulu 2.5 tan, hamsiyi 10 liradan, rokayı 1 liradan aldım bu haftaBiri bizi çok fena düdüklüyor ama?
kesinlikle çok pahalı pazar..eski ile kıyaslanamaz daha pahalı..
büyük şehirlerle aynı fiyata alıyoruz bizde..Kesinlikle öyle. Nerde eski pazar nerde şimdiki... Güya ege bölgesinde yaşıyorum yeşillik, balık fiyatları el yakıyor
iyiki kalabalık değiliz,üç kişi düzgün pazar yapsan 50 lira gider..5 kişi olsak 100 lira olurdu..Kesinlikle öyle. Nerde eski pazar nerde şimdiki... Güya ege bölgesinde yaşıyorum yeşillik, balık fiyatları el yakıyor
iyiki kalabalık değiliz,üç kişi düzgün pazar yapsan 50 lira gider..5 kişi olsak 100 lira olurdu..
ooo bodrumun pahalı olduğunu duymuştum..altınoluk burasıda emeklilerin tatil yeriCryptic desene biz pahalıya yaşıyoruz burada. Üç kişiyiz haftalık pazar masrafımız 80 tl civarında. Öyle ahım şahım bişey de yok bildiğin birkaç çeşit sebze, yeşillik, meyve. Gerçi ben Bodrum'da yaşıyorum. Burası her konuda pahalı malesef
ooo bodrumun pahalı olduğunu duymuştum..altınoluk burasıda emeklilerin tatil yerikestane 12 lira henüz almadım..alıcaz bakalım
tebriklerKestaneyi 10 a aldık geçenİki lira kardayız
ooo bodrumun pahalı olduğunu duymuştum..altınoluk burasıda emeklilerin tatil yerikestane 12 lira henüz almadım..alıcaz bakalım
altın gibi düşmesini bekliyoruzKestaneyi 10 a aldık geçenİki lira kardayız
öyleyse yaşamamk istemem ama doğrudur..burada fiyatlar istanbulla aynı..bodrum pahalıdır..Hem de ne pahalı çoğu zaman küfür edesim geliyor. Tutuyorum kendimi3+1 ev alayım desen 350.000 den aşağısı yok. Heryerde bulunan ortalama markalar bile burada fiyatları uçuruyor
altın gibi düşmesini bekliyoruz
öyleyse yaşamamk istemem ama doğrudur..burada fiyatlar istanbulla aynı..bodrum pahalıdır..
hayırlısı olsun cnım.Al benden de o kadar hiç sevmiyorum burayı.. Sadece pahalılığı olsa neyse sosyal açıdan çok yavan bir yer,arada ünlüler gelir konsere, gösteriye uçuk fiyatlara, kışın in cin top oynar, yazın iğne atacak delik bulamazsın falan böyle acayip bir yer... Bikaç sene burdayız gibi görünüyor. Kalıcı değiliz inşallah.[/QUOTE
QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?