Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar fiyto sarımsak özlü şampuan!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

crema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
94
0
86
İzmir
fiyto şampuanı kullanan varmı, yanında bi bakım yağı mı serum mudur onu verdiler aktardan tavsiye ettiler aldım ama hiç emin olamadım.acaba kullanıp memnun olan ya da begenmeyen varmıdır?

fiyto şampuanı kullanan varmı, yanında bi bakım yağı mı serum mudur onu verdiler aktardan tavsiye ettiler aldım ama hiç emin olamadım.acaba kullanıp memnun olan ya da begenmeyen varmıdır?

ben buğday özlüsünü denemiştim..pek beğenmemiştim canım..kaşıntı ve kepek yapmıştı..
ama sarmısaklısını denemedim..
bakım yağı bana kötü gelmişti..

belki merak eden olur diye yazayım dedim :) memnun kaldım fiyto dan, sanki saçım uzadı, bi de daha temiz hissi veriyo bana bununla yıkayınca..

canım ben kullandım ikisinide hem sampuan hem bakım yagı ama bende etki etmedi:14:
ben begenmedim yanı kullanmayı bıraktım

canım ben kullandım ikisinide hem sampuan hem bakım yagı ama bende etki etmedi:14:
ben begenmedim yanı kullanmayı bıraktım

valla ben de şaşırdım ama iyi geldi yani pek güvenmemiştim :) arkadaşlarım saçlarında değişiklik var diyo vallaa

canm zamanın varsa zeytinyağında sarımsağı bekletip saç köklerine o zeytinyağıyla bir de içine yumurta sarısı ve az badem yağı masaj yaparak sür 2 saat falan beklet yıka çok iyi geliyor

canm zamanın varsa zeytinyağında sarımsağı bekletip saç köklerine o zeytinyağıyla bir de içine yumurta sarısı ve az badem yağı masaj yaparak sür 2 saat falan beklet yıka çok iyi geliyor

saçım yağlı olduğu için yağ bakımlarını yapamıyorum direk ama turplu su yapıyorum haftada 2 kere filan bilmem ne olur :S

çam terebentin yağı da katabilirsin ozaman o saçın yağlanmasını engeller hem de dökülmeye de iyi.ben saçlarımı kurutmasın diye kullanmıyorum baya kurutuyor çünkü

çam terebentin yağı da katabilirsin ozaman o saçın yağlanmasını engeller hem de dökülmeye de iyi.ben saçlarımı kurutmasın diye kullanmıyorum baya kurutuyor çünkü

çam terebentin de çok karıştırıyo saçımı ,açılmıyo saç kremiyle bile :( saçımın yarısı önceden açıldığı için...

ben ısırgan otlusunu kullanıyorum, losyonu yarım saat önceen sürüp bekletiyorum sonra şampuanıyla yıkıyorum, benim saç dökülmemi durdurdu.

canım benim bi arkadaşım kullanıyodu arkadaşım geçen senenin sonunda saçını bildiin kısacık kestirmişti bu eylüle kadar da omuzlarına kadar uzamıştı ve bi süre görüşmedik arkadaşımla görüştüümüzde şok geçirdim saçları göğüsünün bayaaa altındaydıı.inanamadım o kadar kısa sürede bu kadar uzamasına ve sordum ne kullandığını fiyto dedi bende gdip aldım ve kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olucakk

Back
X