• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizigim cok guzel ama... :(

Valla sırtım bel yanlarım çatlak içinde .çok kilolar alıp verdim. Kiloluyken de yakıştırdığımı düşündüğümü giydim. Şimdi de. Kime ne ki benim vücudumdan. Cidden bunlar o kadar önemsiz şeyler ki. Bakış açını değiştirdiğinde her şey çok daha güzek olacak.

Birinin istediğini giymesi birinin midesini bulandırabiliyosa onu niye dikkate alayım ki? Selülitli çatlaklı totomu ağzına mı sokuyorum ? Bu düşünce yapısı da benim midemi bulandırıyor ama bak saçıveriyo ortalığa hiç utanmıyor. Hatta bi de gururlanıyor. Ben de şort giydim diye utanıcam öyle mi? Daha milleti o kadar önemseyecek kadar kafayı yemedim.

Benim bildiğim çatlaklar doldu falan yapıyorlar hatta Emira SY Emira SY doğumdan sonra karnındakilerden şikayeyçiydi.. o da bi uygulama yaptırdı ama tam bilmiyorum. Yardımcı olursun dimi emira :KK66:

Ben er-yag lazer uygulamasi yaptırdım baya memnunum ama benim yaptirdigim kirmizi ve yeni catlaklara uygulanıyor eski ve beyazmis catlaklar icin de baska yöntem olduğunu soylemisti doktorum

Bence çatlaklarada sevimli bir isim takıp sosyal medyada sureklı "güzellik standartlarını" yıkıyoruz diye paylaşılıp algı oyunu yapılırsa çatlak bile seksi bişey haline gelir. Giyin gitsin millet kat kat yağlarına kıvrım diyor, kocaman basene deniz kızı baseni diyor :D istediğinide giyiyor kasmayın çatlaklarda kaplan çizgisiymiş :D

ya bana arkadaşımı hatırlattiniz. diz üstü etek giymiyordu yada siyah çorapla giyiyordu sebebini de dizinin arkasında ki bir parmak olduğunu söylediği çatlaklara bağlıyordu. tabi o anlattıkça gözlerimiz büyüyordu birgün evine gittiğimde gösterdi baktım baktım coook hafif çatlak dışında hiçbirşey göremedim öyle bir parmakmis çok göze batıyormuş fln hiçte öyle birşey yoktu gayette düzgündü sizi kendiniz değilde objektif bir gözle değerlendirecek bir arkadasinizdan bir fikir alın belki de size öyle geliyordur. hadi diyelim öyle değil hakikaten derin bir parmak kadar var kime ne giyin gitsin bir çoğunun dikkatini dahi cekmez

kardeş iki diz kapağımın arkası da çatlak oldu kıpkırmızı benim kalçamda da çatlak var ama evet hak veriyorum sana o diz kapağının arkasındaki çatlak çok sinir bozucu yahu

bir eltim var kulaklari cinlasin, birgun tv izliyoruz beraber kendisi de etine dolgun oyle ahim sahim bir fizigi olmayan hanim kizimiz. Allah sevdigine bagislasin tabi, neyse bir manken cikti ki hatun sut boyle guzellik gormedim halen daha merak ederim nasil meshir olmadi diye neyse dedim ki kadinin bacagi benim boyum kadar, elti kisisi de ama selulitleri var, benim yok ki dedi oyleee kalmistim ben. nedense o anim aklima geldi...

ne önemi varki benim bacaklarim inan futbolcu bacagi gibi paten surmekten annem bile sen kisa giyme dedi yillarca hiccc umrumda degil giy etegini sortunu cik sokaga salına salina yürü

Ben çatlaklarımdan vazelin sayesin de bir nebze kurtuldum. İnanılır gibi değil ama hamileyken karnım için kullanıyordum çatlamasın diye sonra basenlerim de ergenlikten gelen çatlaklar vardı karnıma sürerken basenimede sürdüm ve gerçekten baya azaldı çünkü kıpkırmızı yarık yarıktı şimdi ben bakında zor görüyorum. Ama o sırada fitnıss yapıyordum onun etkisi de var.

Umarım bi faydası olur canım.

Benim 2. Hamileligimde gobegim baya susuz collere dondu, simdi 4 aylik oldu minnosum.

Peki ben yaz tatilinde ne giycem? Tabi ki bikiniiiiii :KK73: neden? Cunku mide bulandirici bir kusurum yoksa cildimdeki catlamalardan hic de utanamam. Bakan olursa ben de onlara bakarim :KK53:

Simdi size catlaklarin igrenc diyenler cikacaktir ya...
Ya da catlaklarinla sort giyme, kiloluysan bikini giyme, goz zevklerini bozma vs vs
Goz zevki kime gore neye gore?
Mesela ben desem ki esmerler igrencler goz zevkimi bozuyorlar, bi de o halleriyle acilip sokaga cikiyorlar,
1.65 in alti, 34 bedenin ustu, kolunda kil, yuzunde ben, gozunun ustunde kas olan igrenctir ogggk bogggk ozguven diyip salinmayin sokaklarda göz zevkimizi bozmayin (!)
Oldu mu? olmadi bence, bir kadina baskasinin fiziksel ozelliklerini bu sekilde elestirmek hic yakismadi...

Yaaaa okudum daha once lazeri ama inandırıcı gelmiyodu ben bunu hemen araştırıyorum maliyetli biseymi peki?
Ben biraz incelemiştim ama beyazlaşmış çatlaklarda pek başarılı değil. Hatta hiçbir yöntemden tam olarak memnun kalan görmedim. Yalnız son zamanlarda Ahmet Karacaların uyguladığı nanofat dikkatimi çekiyor. Tahminimce biraz pahalı bir uygulama. Yaptırana da pek denk gelmedim. Ama mantığı çok aklıma yatıyor. Siz de bir araştırın isterseniz.

Kızmayın bana lütfen söylemezsem olmayacak içimde kalacak...
Bu açtığınız konunun basitliği beni gerçekten çok etkiledi.
Hastalıklar, kazalar, ayrılıklar, kayıplar açlıklar, savaşlar ve daha neler neler varken
Ben vücudumda taktığım yerleri bdv ye konu açacak kadar takmam takamam hiç kalır ayıp kalır bu kadar ciddiye alamam. Size de tavsiyem kusursuzluk Allaha mahsustur bu dünyada çatlaklarınıza bu kadar odaklanıp fay hattındaki çatlaklara vermeniz gereken tepkiyi vermeyin bu sizi oldukça yoracaktır.

Benim dizimin arkasinda ve basenlerimde var catlak.
Lisede vs takardim kafama ama artik hic umursamiyorum,iki dogum yaptim, Cok dikkat ettim suyuma kremime ve cok sukur ilerlemediler.
Yuruten, saglikli beden veren, kimseye muhtac etmeyen Allaha sukurler olsun
Bunlar takilacak sey degil, giy gez, bnm artik milletin diz arkasini dikizlemek aklima bile gelmiyor.

Ben varım.
Doğumdan sonra uzaya kadar çatladım, olur olmadık yerlerimde çatlaklar oluştu, ama şortumu da giyerim, eteğimi de giyerim çok da tın çok da fifi. Millet zaten "Ayy şu kadının çatlağına bak" diye gezmiyor zaten. Her güzelin bir kusuru vardır, önemsenecek şey değil inanın ki.

Şükür iki bacağımız sağlam, orantılı, yürüyoruz, koşuyoruz vs. Bak daha geçen gün haber vardı, kadın genital bölgesini tıraşlarken et yiyen bakteri kapmış, iki bacağından da löp löp et almak zorunda kalmışlar kesilmesin diye. Neler var yani, çatlak dediğin ne ki?

Çok rahatsız oluyorsan, serin yaz akşamlarında ten rengi file çorap giy fondöten üzerine, o zaman rengi daha eşit görünüyor. Ama dert değil ya valla değil.
Ayy çok korktum nasıl olmuş ya traşla

Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok mu :KK43: hemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda :KK43: tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
Canım birde bacaklarının olmadığını düşün :( Allah esirgesin şükretmek hayatından memnun olman lazım

Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok mu :KK43: hemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda :KK43: tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
Valla Allah bağışlasin da ben kendime çok güzelim falan diyemem ya....""fiziğim çok guzel .....""nasıl bir tabir. ..kime göre güzel neye göre güzel. ..göreceli bir kavram ama ama ""çok güzelim "" demek yerine orta guzellikteyim ama....."""diye soyleseydiniz inanın çok değil çok çok güzel olurdunuz. ..İNSANA HERŞEY MİSAFİR. ..

Back
X