- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
merhaba kilo almak hakkında bir forum göremedim buraya yazıyorum. dış görünüşümden nefret etmeye başladım çünkü aşırı cılızım. size durumumu şöyle özetleyim az yiyorum + yediklerim yaramıyo sanırım metebolizmam hızlı + var olan kilomu da göstermiyorum. boyum 164 kilom 48. eskiden 42 kilo falandım ve insanlar 42 olduğuma bile inanmıyolardı daha düşük duruyosun diyolardı düşünün. normalde minyon denilebilecek bir yapım olmasına rağmen kafam büyük gözüküyo vücudum o kadar küçük ki. okullar açılmadan benim hemen kilo almam lazım insanlar beni böyle görsün istemiyorum. bir sürü cici bebe yiyorum iştahımın el verdiği kadar yemek yiyorum ama hala kilo alamıyorum yemediğim an direkt düşüyo kilom.
bacaklarım çok ince ve çarpık gözüküyo, kollarım kopacakmış gibi dar bişey giyemiyorum asla. bacaklarım ve kollarım düz normal gözüksün istiyorum o kadar.
bacaklarım çok ince ve çarpık gözüküyo, kollarım kopacakmış gibi dar bişey giyemiyorum asla. bacaklarım ve kollarım düz normal gözüksün istiyorum o kadar.