Selamün Aleyküm canım. Öncelikle (kendimde yıllardır kilo almakla ilgili araştırmalar yaptım uyguladım gitmedigim doktr bölümde kalmadı) 1. Bazı arkadaşlar şunu ye bunu ye kilo alırsın demişler ama iştahı olan insan zaten herseyde yer kiloda alır. Senin ilk başta iştahını actiracak ilaç vs. kullanman lazım. Evet prakten iştah açar ama sersemletir uykuda yapar. (Şimdi benim kilo iştah yasadiklarim) Bi keresinde sağlık ocağı dokruna yalvarmistim kilo almak istiyorum. bana demiştiki bunu her doktor yazmaz sporcuların kullandığı bi iğne yazdı 2ay kullandım 45den 55olmustum, yaninada prakten şurup kullandım)
Demirim düşük demişsin demir düşüklüğü iştahsızlık halsizlik saç dökülmesi ve depresyonada sokar. Demir hapı kullanman lazım (acil) öncelikle uzun süre(Ferro sanol) kullandim kendim inan baya toparladım ve kullanan tanıdıklarımda acayip almışlardı. B12 benoxol yanına balık kapsül (marincap) bunlarda hem vitamin hapları hemde iştah açıp toparlıyor. Dvitamini var (eksikliği herkeste var. Güneş alamamak kemikleri güçsüzlestiriyor) kullanıyorum memnunum. (Sigara kullanıyorsan) C vitamini suda eriyen mutlaka kullanmalısın (sağlığım ve cildim diyorsan)kullanıyorum ve inan cildim bile aydınlandı güzelleşti (eşim bile durup durup yüzüme bakıp

) yani kuzum bilmiyorum evlimisin evli olsan hormanlarina baktır dicem. Doğum kontrol hapı kullandım kalça göğüs acayip büyütüyor. Bekarlarda adet düzensizliği için kullanabiliyor. Bi ara iştah açmak için depresyon hapı kullandım oda acayip iştah açtı ama uykuda yaptı psikiyatri doktorları bunu depresyonda olup yemek yemeyen iştahsızlara yazıyor. Son olarak yatmadan bir bardak süte bıldırcın yumurtası kır iç kalorisi yüksek aldırır. İstahin açıldığında sporcuların içtiği karışım iç acayipp kilo (süt bıldırcın yumurtası bebe bisküvisi bal üzüm çekirdeği, karışım gece iç yat) Diyceklerim bu kadar canım inşallah işine yarayan bisey olur uzun yazdım (belki başkalarının da işine yarar) son olarak sunuda eklemek istiyorum. Evet okadar zayıf olup kilo almak isteyen insan varki kadın olsun erkek olsun. (Tıpkı kilolu olup zayıflamak isteyenler gibi) VE zayıf kilo almak isteyen kişi kilo aldığında toparlandığında yada istediği hedefe ulaştığında bi ÖZGÜVEN

MUTLULUK ve daha hayattan herşeyden zevk alıyor. Bunuda hiç bi zaman unutmayın