• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğimi çok dert ediyorum

Emin ol karaktersiz olanları en güzel vücutları da aldatıyor.Ama karakteri düzgün olanın eşi kilolu da olsa güzelde olmasa kusurlarıda olsa bakmıyor. Bu iş senin fiziğinle değil bulduğun kişinin karakterli olup olmadığıyla ilgili olacak.. Bu gözler nelere şahit oldu..Güzel olmayan ama kocası cillop gibi olan hatunların musmutlu sadık evliliklerini gördüm ben,gözüm yok ama gerçekler böyle..Takılma öyle şeylere kendini hasta edersin sonra kusurlu saydığın fiziğini mumla aratır sana..

Merhaba kk üyeleri.

Sosyal medyaya fotoğraf atmak, beğeni alma çabası günden güne yaygınlaşıyor. Artık beğenilmeyen fizikler de bu platformlarda inanılmaz linçlere uğruyor. Ben eskiden fiziğimi çok dert etmezken artık plajlarda sosyal medyaya fotoğraf atan güzel fizikli, şekilli vücutları olan kadınlara baktıkça kendimi çirkin hissetmeye başladım.

Yüz olarak kendimi sempatik, tatlı buluyorum. Ama fizik konusuna gelince boyum 158, kilom 52, göğüslerim küçük ve bağırsak rahatsızlığımdan dolayı karnım şiş oluyor sabahları hariç. (Sporla uğraştığım dönem göğüslerim daha da küçüldü bu arada şimdi kilo alınca biraz daha iyi oldu). Bu sebeple beğenilmeme korkum başladı. Zaten bu sıralar stresli bir dönemden geçtiğim için bu konu da daha çok rahatsız etmeye başladı beni.

İlerde evlendiğimde beğenilmemekten korkuyorum. Evet biliyorum erkeklerin de hepsi kaslı, boylu poslu değiller onların da kusurları var ama ne bileyim takıyorum işte. Buraya yazıp sizlerden moral bulma ümidindeyim. Şimdiden sağ olun, var olun.
İnstagramda öyle ahım şahım bir güzelliği olmayan herkes orada güzel görünüyor.
Kızın birini tanıyorum bariz kilolu kilosu beni ikgilendirmez hemen saldırmayaın) Ama kız kendini bir shopluyor bir doğru açıdan çekiyor ben şok.
Herkes kendini orada iyi pazarlama derdinde yani kendi PR ını yapmayınhedefliyor doğallık sıfır. Ciddiye alma orayı.

Beğenilmek için değil sağlık için kendinle barışık olmak için spora yeniden başlayıp sağlıklı beslenebilirsin. Boyuna göre 3-5 kg fazlan var eğer istersen çok rahat verebilirsin. Önemli olan tek şey sağlık geri kalanı bir şekilde halledilir. Sosyal medyada her gördüğüne aldanma

Şu takipçi-beğeni peşinde koşanların her yaptığını başkalarına göstermek için can atanların özgüvensiz,gerçek hayatında boş ve mutsuz,her türlü ilgiye aç kişiler olduğunu düşünüyorum.Hayır bir fotosunu 700 kişinin beğendiği 3.000 takipçili birinin başarısı nedir?Neyi başarmıştır?Şu sosyal medyayı hayatınızın bu kadar merkezine koymayın.Kaldı ki o instagirllerin o yüzlerce binlerce beğeni alan fotolarının neredeyse tamamı PHOTOSHOP.Beğenilerinin takipçilerinin çoğu da parayla satın alma.Onlar kimsenin güzelliğine kriter dahi olamaz.Herkes kendine.

Ben de 162 47 kiloyum ben de acayip takıyorum kimi cok zayifsin diyor kimi bacaklarin kalın diyor anladım ki sonu yok. İnstagramdakileri görünce insan onlar kadinsa ben neyim diyor , ise baslar baslamaz bi spor salonuna yazılacağım sonra da estetik ameliyatlar 😂 size de tavsiye ederim sadece takmak olmuyor o fizige ulasmak icin caba göstermek gerekiyir

İnstagramda öyle ahım şahım bir güzelliği olmayan herkes orada güzel görünüyor.
Kızın birini tanıyorum bariz kilolu kilosu beni ikgilendirmez hemen saldırmayaın) Ama kız kendini bir shopluyor bir doğru açıdan çekiyor ben şok.
Herkes kendini orada iyi pazarlama derdinde yani kendi PR ını yapmayınhedefliyor doğallık sıfır. Ciddiye alma orayı.
İnstagramda gördüklerimi bazen gerçek hayatta tanıyamıyorum

aqnX9GZ_460s.jpg

Buyrun o zaman Instagram vs. gerçek hayat

Internette gordugum hicbir seye itimat etmem. Hicbir seyin gorundugu gibi olmadigini biliyorum, en azindan bakinca gordugum harikalikta olmadigini. Bikac yil once cok mutlu sandigim boy boy resimler atan, gittikleri tatilden evde yaptiklari yemeklere kadar paylasan ve muhtesem anlasiyor gozuken bir arkadasim esinden pat diye bosandi. Sebep neydi bilmiyorum ama demek ki hicbir sey gorundugu gibi degil.. Fizik konusuna gelince, boylu boslu ya da incecik manken gibi degilim, cok sukur elim yuzum duzgun sagligim yerinde diyorum ve kendimi kimseyle kiyaslamiyorum.

Bende emzirme donemim bitsin ilerde yaptırmak istiyorum ameliyat acısı nasıl çok oluyor mu ...
Aynen bende emzirme döneminden sonra yaptırdım. Ilk birkaç gün hareket etmek zor oluyor ama ben 4 gün sonra araba falan kullanmıştım. Hiç pişman olmadım ama tavsiye ederim.

Şu takipçi-beğeni peşinde koşanların her yaptığını başkalarına göstermek için can atanların özgüvensiz,gerçek hayatında boş ve mutsuz,her türlü ilgiye aç kişiler olduğunu düşünüyorum.Hayır bir fotosunu 700 kişinin beğendiği 3.000 takipçili birinin başarısı nedir?Neyi başarmıştır?Şu sosyal medyayı hayatınızın bu kadar merkezine koymayın.Kaldı ki o instagirllerin o yüzlerce binlerce beğeni alan fotolarının neredeyse tamamı PHOTOSHOP.Beğenilerinin takipçilerinin çoğu da parayla satın alma.Onlar kimsenin güzelliğine kriter dahi olamaz.Herkes kendine.
Size katiliyorum. Sanirim bu takipci sayilari zamanla yuzbinleri bulan kisiler bir tur tilsima kapiliyor. Sahte bir sohret gibi. Bir begenilme arzusu gosterme arzusu. Hadi cahil guruhu disinda tutayim,zaman zaman denk geldigim bir universite hocasi kadin var. 1 milyon olmus takipcisi. Ne kadar seviyor kendini paylasmayi. Dogalliktan dem vurup her resminde saci makyaji yapili, kiyafetler hep pahali magazalardan belli. Bu bana cok samimiyetsiz ve absurt geliyor. Sen sarkici degilsin oyuncu degilsin, bu kendini gosterme sevdasi neden? Eskiden tv ekranlari buyulu bir yerdi, simdi de internet boyle bisey sanirim.

Merhaba kk üyeleri.

Sosyal medyaya fotoğraf atmak, beğeni alma çabası günden güne yaygınlaşıyor. Artık beğenilmeyen fizikler de bu platformlarda inanılmaz linçlere uğruyor. Ben eskiden fiziğimi çok dert etmezken artık plajlarda sosyal medyaya fotoğraf atan güzel fizikli, şekilli vücutları olan kadınlara baktıkça kendimi çirkin hissetmeye başladım.

Yüz olarak kendimi sempatik, tatlı buluyorum. Ama fizik konusuna gelince boyum 158, kilom 52, göğüslerim küçük ve bağırsak rahatsızlığımdan dolayı karnım şiş oluyor sabahları hariç. (Sporla uğraştığım dönem göğüslerim daha da küçüldü bu arada şimdi kilo alınca biraz daha iyi oldu). Bu sebeple beğenilmeme korkum başladı. Zaten bu sıralar stresli bir dönemden geçtiğim için bu konu da daha çok rahatsız etmeye başladı beni.

İlerde evlendiğimde beğenilmemekten korkuyorum. Evet biliyorum erkeklerin de hepsi kaslı, boylu poslu değiller onların da kusurları var ama ne bileyim takıyorum işte. Buraya yazıp sizlerden moral bulma ümidindeyim. Şimdiden sağ olun, var olun.
Ordaki kadınların hepsi attıkları gibi değiller. Ünlüleri geçtim sıradan insanlar bile fotoshop yapıyo. Boy kilo oranınız gayet iyi. Kendinizi olduğunuz gibi sevin. Küçük göğüse ameliyat dışında yapacak bişey yok. Onun içinde değmez.

Aynen bende emzirme döneminden sonra yaptırdım. Ilk birkaç gün hareket etmek zor oluyor ama ben 4 gün sonra araba falan kullanmıştım. Hiç pişman olmadım ama tavsiye ederim.
Sezeryan oldunuz mu bilmem tek ameliyatın o onun acısı gibi değil demi

Merhaba kk üyeleri.

Ah be canım üzülecek başka şey yokmuydu seni seven her halinle sever İnan kusur bulan İnan ki sevmeyendir., hepimiz manken gibimiyiz hayır Allahım herkesin karşısına Kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın

Emin ol karaktersiz olanları en güzel vücutları da aldatıyor.Ama karakteri düzgün olanın eşi kilolu da olsa güzelde olmasa kusurlarıda olsa bakmıyor. Bu iş senin fiziğinle değil bulduğun kişinin karakterli olup olmadığıyla ilgili olacak.. Bu gözler nelere şahit oldu..Güzel olmayan ama kocası cillop gibi olan hatunların musmutlu sadık evliliklerini gördüm ben,gözüm yok ama gerçekler böyle..Takılma öyle şeylere kendini hasta edersin sonra kusurlu saydığın fiziğini mumla aratır sana..
Ben de farkettim ne yakışıklı erkekler normal güzellikteki bayanlarla birlikteler güzel olmayan bayanlar demem çünkü herkesin kendine ayrı güzelliği vardır ama bazıları daha bi güzel oluyor tatile gittiğimizde dedim vay be adama bak hatuna bak adam bildiğin Kıvanç Tatlıtuğ hanımı normal güzellikte öyle abartılacak bir güzelliği yok çok şaşırdım demek ki gönlünü sevmiş iç güzelliği diye boşa demiyorlar

Back
X