Fiziken de ruhen de değişmek istiyorum...

Cool muyum, değil miyim, güçlü olmak nedir, ne değildir kısmını geçelim. Bunların tek bir tanımı yok. Okuyabildiğin kadar çok şey oku, her şeyi oku. Dünya edebiyatından oku, değişik ideolojilerle, felsefelerle ilgili oku, kadını konu alan şeyler oku, feminist okumalar yap, ne bileyim ekolojiyle ilgili oku, çocuk kitapları bile oku. Her şeyi oku. Ben güçlü olacağım diye çıkabileceğin kesin bir yol yok ama insan ne kadar okursa, ufku genişliyor, söylemeye bile gerek yok. Ne kadar çok bakış açısı kazanırsan, o kadar güçlü olursun bana göre. İnsan bir arının nasıl bal yaptığını öğrendiğinde bile bir bakış açısı kazanıyor, olayları analiz etme yeteneği gelişiyor. O yüzden ne bulursan oku.

Tarz mevzusunda pek birsey diyemeyeceğim yakışanı giyip çıkıyorum ama çoğu kişi giyim tarzımı beğenmiyor. Bir arkadaşım icin alışverişe gitsek çok güzel yönlendirme yapıyor, güzel seçimler yapmasında yardımcı oluyorum kendime gelince hiç beceremiyorum.makyaj falan hiç beceremem.benim de bir imaj makera ihtiyacım var galiba.yüzüme dermapen yaptırıyordum çok da iyi gidiyordu virüs nedeniyle yarım kaldı. Bunun dışında 2 ayı aşkın süredir evde egzersiz yapıyorum aşağı yukarı yarım saat civarında oluyor.ayrıca akşam yemekten sonra evimin önünde 30-60 dakika arasında değişen yürüyüş yapıyorum. Koca bir göbeğim vardı eridi gitti desem yeridir ama ben yediklerime de dikkat ediyorum az yiyorum şeker yağ tuz vs.kullanmamaya çalışıyorum ayrıca ekmek çok tahıllı tam buğday vs.yiyorum o da zaten öğünde 1 dilim. 2-3 ay önce önüme ne koyulsa yiyordum doymuyordum yerimden kalkmak istemiyordum biraz da psikolojikti tabi. Spor yaptıkça az yedikçe ruhen de iyi hissediyorum. Birçok durum birbiriyle ilgili aslında.

Kesinlikle katilmiyorum. Bazen hayatta oyle seyler yasiyoruz ki hem de ust uste oyle seyler yasiyoruz uzun sure ruhumuz ve bedenimiz mahvoluyor. Zamanla yasanilan travmayi kabullenince hersey degisebilir. Spor gercekten iyi geliyor. Kendini mutlu edecek seyler yapmak ta iyi geliyor. Degisim istemek ilk adim hatta.
Sizin anlattiginiz degisim ile post sahibinin istedigi degisim cok farkli
.
Acilar, yasadiklari ne yapacak cool mu yapacak :KK70: bence post sahibinin ne demek istesidigini anpayan kisi sayisi az. Ya da kendi anlatamiyor

Son düzenleme:
Sizin anlattiginiz degisim ile post sahibinin istedigi degisim cok farkli
.
Acilar, yasadiklari ne yapacak cool mu yapacak :KK70: bence post sahibinin ne demek istesidigini anpayan kisi sayisi az. Ya da kendi anlatamiyor
Yazik anlayamamissiniz. Acilar cool yapmaz o acilar bitince kendine gelinir demistim ki anlayamamissiniz.
Ayrica kahkaha emojiniz de yakismamis. Acilar cool mu yapacak neyin kafasiysa artik.

Yazik anlayamamissiniz. Acilar cool yapmaz o acilar bitince kendine gelinir demistim ki anlayamamissiniz.
Ayrica kahkaha emojiniz de yakismamis. Acilar cool mu yapacak neyin kafasiysa artik.
Benden alinti yapan sizsiniz. Benim.fikrim size uymadiysa ki bu benim fikrimdi sizi ilgilendirmezdi, ona ragmen niye alinti yaptiniz ? Kendi yorumunuzu yapip gecin
Niye illaki baskalarinin fikrine karisiyorsunuz. Komik bence .. post sahibi coll olmak istiyormus. Ben de cool olmak uzerine yorum yaptım. Kendinizle celisip durmayin. Siz de benden alinti yapip acilar insani degistriir dediniz. Hayir bu ne alaka? Alakasiz sekilde yorum yaptiniz bana ?

Bir insan kalkip ben cool olmak istiyorum derse sacma gelir bana evet. Ve acilar insani cok sey yapar ama asla cool yapmaz 🤣 sizi göz ardi ettim. cunku cikarmak istediginiz polemige daha fazla girmeyecegim. Kendi fikrinizi yapip geciniz
Size tavsiyem budur.
IInsanlarn yorumlari uzerinde n yorum yapmayın

Son düzenleme:
Back
X