Fiziksel acı

Canım senin çok fazla problemli olduğunu düşünüyorum her şeyi o kadar çok abartıyorsun ki böyle hayat yaşanmaz katlanılması zor bir insansın bildiğim kadarıyla psikologa gidiyorsunuz bence bir de psikiyatriye gidin belki sorunlarınız çözülür

"Kalp kalbe bu kadar karşı olur ben de tam size yazacaktım nasılsınız süreciniz nasıl geçiyor diye psikolojik olarak çok güzel geçiyor evet fizyolojik olarak seni zorluyor ama bunu inşallah o meleğin kucağına aldığında hepsini unutacaksın sen bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir kadınsın gerçekten çok mutlu oldum sürecini kendine çok dikkat et dualarım seninle"

Psikoloğum bunu yazdı bugün bana. 2 senedir gidiyorum. Cok şeyi başardım aştım. Burda herkesin anladığı kadar zayıf bir kadın değilim. Olayları büyütüyor olabilirm ama durumum düşündüğünüz kadar içler acısı değil.

Valla arkadaşım kusura bakmada seninki tamamen şımarıklık! Benimde acı eşiğim düşüktür, iğneden deli gibi korkarım ama başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.Kalça çıkığı belasıyla doğduğum günden beri uğraşıyorum.Tedaviler tedaviler sonunda düzeltmişler.12 yaşında düştüm kalçam çıktı ameliyat ettiler.Yanlış ameliyat etmişler bi daha ameliyat sonra bi daha sonra bi daha sonra bi daha.yapılan iğnelerin, kan tahlillerinin, parmak ucuna batırılan iğnelerin sayısını bilmem binlerce diyeyim sana.ki ben küçükken o iğneler eşek kadardı :) 3 kerede kıl dönmesinden ameliyat oldum mu ohhhh direnler mirenler takıla takıla :) sonra doğumuda ameliyatla oldum tabiki malum kalça çıkığı ameliyatlıyım hazır 4.ameliyatta düzelmişim.dr um riske girmem dedi ve direk ameliyatla doğum :) ohhhh missss :) öğlen gelip koluma girip gerekli ilgi alaka ve şımartılmayla bi güzel ayağa kaldırıldım.Ertesi gün bebeğim kusarken tıkandı önce morarmaya başladı sonra siyaha dönmeye ve bennn yeni ameliyatlı acı eşiği düşük olan ben yavrum kucagımda dikişli halimle koridorda yardım edin diye hüseyin bold rekoru kırarcasına koştum :) ve yavrumu kurtardılar çok şükür.o dikişler patlasa bile koşardım o ayrı.Heee hala kalçadan iğne yaptıramam, hala kan alınırken ağlarım :) kızımın aşılarında bakamadım hep eşim tuttu ben ağladım. Ve acı eşiğim çok düşüktür ama neler yaşadım neler.... sen şimdi hangi acıdan bahsediyorsun.

Bence de psikolijik.

Allah kimseye hastalık vermesin, küçücük çocuklar dayanıyor acılara iyileşmek için... Normal değil bu kadarı da yani.

Herkesin acı eşiği farklı oluyor. Hiç acı hissetmeyen insanlarda var. Baba ve 7 yaşlarında kızı acı çekmeyen arkadaşım var. Hiç bir şekilde canları yanmıyor. Bir yerleri kırılsa bile farketmezler o derece. Ama bunun kötü sonuçları da oluyor. Mesela dişi ağrımadığı için ancak tamamen çürüyünce farkına varılıyor. Siz de ağrı konusunda bayağı şanssızmışsınız. Acaba, eşiği yükseltmenin bir yolu yok mu? Sizinki kadar olmasa da benim acı eşiğim de düşük. Ben vücuduma dışarıdan müdahele edilmesine tahammül edemiyorum. Ağrı olmasa da buna dayanamıyorum.

De...heyyyyt!

yaşadığım şeyleri anlatsam kendini asarsın iddialıyım
psikoloğum beni bilimsel toplantılarında tez konusu olarak örnek gösterdi
bu kadar acııya travmaya hayatta nasıl kalabildiğimle alakalı

lütfen ama lütfen psikolojik olduğuna inandır kendini ve ben
hep şunu düşünürüm ufacık şeylerde böyle yaygara koparırsan
daha büyükleri gelip seni bulur

Allah sabır ve kolaylık versin. Gerçekten çok zor süreçler. Sizin kadar değil ama ben de ciddi hastalıklar ameliyatlar geçirdim hayatım tehlikeye girdi. Aştım atlattım her süreci ancak zerre korkum azalmadı. Bunu soruyorum işte nasıl acıyla başa çıkıyorsun.

Teşekkür ederim allah hastanelerde derman arayan herkese yardım etsin.bu acıyla başa falan çıkmadım,başa geleni çekiyorum sadece.daha düzgün yürümek istedim, ağrılardan kurtulmak istedim ameliyatları oldum. kıl dönmesi yaşadım 3 kez tekrarladı öyle bir acı veriyordu yürüyemiyor oturamıyordum ameliyatları oldum. ANNE olmak istedim 9 ay boyunca tüm testleri tahlilleri yaptırdım.heleki sonuçlar güzel çıkınca,yavrumun sağlıklı olduğunu duydukça acı falan kalmıyor.Başarmak istiyorsan göze alacaksın.

Çok abartmışsınız gerçekten..
Ben orada kadına bağırıp dursam daha çok gerilecekti. En sonunda arkadaşını çağırdı gözüm üstünde olduğu için elleri titremeye başladı çünkü..

Özel hastaneydi zaten istersem ilk denemede kızar başka birini isterdim ama kapris sevmiyorum. Fırsattan değil yani :)

Ağrı eşiğinin yüksek olması iyi bir şey ablanız için değil kendiniz için endişelenin..

Sanırım ben insan değilim :) 1999 da olduğum kalp ameliyatı sonrası akciğerde toplanan suyu almak için yapılan işlemi ameliyathane de değil odada yaptırdım :) 2 gün 2 tane tüp bağlıydı hava ve su çeken , işlemi odada yaptık çünkü SSK nın ameliyat sonrası yapılan işlem ödemesi yoktu , dr tanıdıktı dayanabilirsen burada halledeceğiz demişti , akciğere yapılan o kocaman iğnenin acısına dayanabilecek çok fazla insan olduğunu sanmıyorum , hemşireler kaçmışlardı :)

İğnenizin yakma gibi bi yan etkisi olduğundanda çok fazla acı duyuyorsunuz.
Acıyı düşünmemeye sonuca odaklanmaya bakın.
Bahsettiğiniz iğneyi 3-4 ay boyunca kullannanlar var.
İğne esnasında derin nefes alın mümkünse iğne olduğunu unutun :)
Siz bi kadın ayrıca bi annesiniz bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Bol şans diliyorum herşey gönlünüzce olsun

Canım narkoz istiyorsun da e o da iğneyle oluyor Ne kadar etkili olur bilmem ama bölgesel uyuşturan kremler var. Anestol ve Emla gibi.. İğneden yarım saat kadar önce sürersen belki acısını hafifletebilir.

Evet hepsi var bende. Eski konularıma bakarsanız o dediginiz hasta benim tam olarak. Kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum gebelik planladığım için. Inşallah faydası olur.

Diğer belirtiler de varsa bence sizde bu durumun olma olasılığı çok yüksek. Başka takviyeler de kullanılıyor. Sadece bu duruma özel bir takviye var mesela. Özelden yazarım. Gerçi yabancı kaynaklarda her yerde yazan bilgiler. Ama genel sayfadan yazmak istemedim, çoluk çocuk okuyor olabilir.

Bir de magnezyum ve kalsiyum emilim için birbiriyle yarışan mineraller. O yüzden ikisini aynı anda içmemeniz lazım. Aralarında en az birkaç saat olmalı. Ayrıca emilim için D vitamini de önemli. D vitamininizi de ölçtürün. Bir de histamin seviyesi düşük gıdalar tüketmek gerekiyormuş.

İnternette arama motoruna metilasyon ve depresyon yazıp araştırabilirsiniz. Tanısı gen testi ile konuyormuş. Daha basit olarak da kandaki histamin oranına bakılıyormuş ama bununla kesin tanı konabiliyor mu bilmiyorum.

Psikolojik oldugunu dusundum yazdiklarinizi okuyunca. Is zihniizde bitiyor sanirim

Cok gecmis olsun masallah size.
Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…