Fiziksel acı

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bir durum. İğne acısına dayanamazken tüp bebek öncesi işlemlere nasıl dayanabildiniz? Alttan muayene, rahim filmi vs. Benim de ağrı eşiğim düşük de o yüzden soruyorum.

Merhaba, sizi açtığınız konuda takip etmiştim. Nasılsınız şimdi biraz daha iyi misiniz? Beyninizdeki kitle alındı mı? Sinirlilik halinizin kitleyle ilgili oldugunu düşünmüştüm. Merak ettim sizi doğrusu..

E sen doğum da napicaksin? Benim anam ağladı o kadar acı duydum ki. Ama bir şekilde çekiyorsun.

Daha şimdi geldim günlük iğneden.
Hemşire dedi ki normalde erkekler sekerek kalkıyor bu iğneden sen gene güçlüsün.
Canım yanmıyor mu yanıyor ama hastalığı çekip uzun süreli acı yaşamaktansa iğneyi olup iki saniye acı çekmek daha iyi.
Kadınların ağrı eşiği daha yüksek, acaba korkarak kendinizi kandırıyor olabilir misiniz ? Psikolojik bence Lorentz

Genel olarak hayati biraz sorunlu bir insansin

Bu konuda da biraz naz yaptigini dusunuyorum

ALLAH kocana sabir versin
Sana da biraz guc kuvvet

bu tip bir tanıdığım vardı akciğer kanseri oldu sigara vs ailede kanser hastası yok her şeyi sorunluydu stres büyük etken demek ki profesyonel destek alın belki onlar size yardımcı olur ona da çok dil dökerlerdi ama etkisi olmazdı bir de ilginç tarafı hastayken hiç gıkı çıkmadı damar yoluydu ağır tedaviydi vs

Şöyle bir şey var, hassas insanlar güçlü insanlara bakıp ya sen ne güçlüsün bravo filan diyorlar. Bana da deniyor bu tarz cümleler. Oysa güçlü olmak doğuştan gelmiyor. Kırk ayrı cümle kuruyorum kendime ; yapabilirsin ne var bunda sıkma canını bu da geçer vs vs. Kendi kendimizin psikologu olmak mesele.

teşekkür ederim düşündüğünüz için :) henüz alınmadı ama zararlı etkisi yok edildi diyeyim. bekleme sürecindeyiz olumsuz bir etki görürsek ameliyat olacağım öncelikle ameliyatsız tedaviyi denedik.

Psikolojik bi durum tabi ama artık beyine sinyal verilmiş gerçek acı hissediliyor. Benim de kan aldırmam filan çok sorun ağlıyorum,kaçıyorum:) som günlerde biraz üst üste kan vermem gerekti kendimi telkin ettim yine acıdı ama ağlamadım en azından diye seviniyorum. Kalçadan asla iğne olamıyorum çocukken çok olmuşum vücut penisiline alerjik hale geldi nasıl kodladıysam kafama..Ah hele damar yolu açılması yok mu...Bayılıyorum, serum filan taktıramıyorum yani.Ama en nihayetinde bunun beynimize kodlamamız yüzünden olduğuna inanıyorum.İğneyi çözdüm bakalım sıra diğerlerinde siz de belki telkin yapabilirsiniz beynin verdiği tepkiyi zamanla değiştirebilirsiniz.

Rica ederim ne demek :) Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Sevgiler.. :)

S sassyassyy canım çok sevindim önceki konunu sessizce takipteydim. Bende de şiddetli ağrılar mevcut, baban başkentte değil mi müsait olduğunda özelden konuşabilir miyiz ben de bi nörolojiye görünmek istiyorum başkentteki hocalar da iyi epey.

Benim ağrı eşiğim gayet yüksek ama o tüp bebek sürecinde kalçadan olduğum iğneler için bile kabus gibi yatakta sağdan sola donemiyorsun değil başkasına dokundurtmak kendim bile dokunamiyorum gayet normal yani onlara tkilip psikolojini daha da bozma katlanmak çalış sonra tutmazsa daha çok uzulursun benim gibi

istediğiniz zaman konuşabiliriz :)

Acı eşiğin yüksek düşük değil. Yani acıya dayanıksız olan kişiler acı eşiği yüksek olur,dayanıklı olanlar da düşük. Bende bilmiyordum doktorum sezeryan olurken söylemişti :)
Her neyse bi psikoloğa görünsen iyi olur.

ağrıya dayanabilen insanların ağrı eşiği yüksektir. dayanamayanların düşüktür. doktorun dediğini yanlış hatırlıyorsunuz bence.

Yetişkin kadın değil
5 yaşında çocuk.
Temizlik konun, yemek, kaybolma, psikolog konuların.
Bu halde kim öğretmen yaptı ki seni?

Ben artık sahte konular ürettiğini düşünüyorum.
Ya da
Sanılandan daha ağır durumdasın. Belki yatarak tedavi görmelisin. Rehabilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…