Fiziksel acı

Sizin için Türkçe bir kaynak buldum. Kısa zaman önce yazıldığı için daha önce rastgelmemişim.

Arama motoruna
Metilasyon Bozukluğu... Kronik Hastalıkların Biyokimyasal Nedeni

yazın çıkıyor.

Çok ilginç ben o iğneleri karnimdan kendim vurdum hep. Çoğu kişi de kendi vuruyordur eminim. Bence sende bunu firsat bilip burdan işe başlayabilirsin. Biraz güçlü ol acısa da öldürmez

Anladım. Başarmak istiyorum ve göze alıyorum. Kendimi böyle motive etmeliyim. Inşallah çektiğim çileler bana mutluluk olarak dönecek.

Sizin için Türkçe bir kaynak buldum. Kısa zaman önce yazıldığı için daha önce rastgelmemişim.

Arama motoruna
Metilasyon Bozukluğu... Kronik Hastalıkların Biyokimyasal Nedeni

yazın çıkıyor.

Teşekkür ederim. Yeni şeyler öğrenmeyi ve farkındalık kazanmayı çok seviyorum. Kadınlar kulübünü de bu sebepten çok seviyorum .

O işlemi biliyorum. Bi arkadaşıma da takılmıştı tüp. Açık yaradan hortum çıkıyor ve suya karışıyordu nefes aldıkça izdirap çekiyordu. Allah daha büyük dert vermesin kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin.

Histamin ne demek ? Ben her konuda takıntılı olduğum gibi bu sağlık konusunda da çok pimpirikliyim. Hastalık hastası sayılırım. O yüzden histamin diye aratır kanser diye çıkarım işin içinden. Lütfen siz açıklayın bana

Hep böyle miydiniz? Çocukluğunuzda? Düştüğünüzde? Dişiniz çekilirken? Bir yerinizi çarptığınızda?

Açıkçası kendimi bildim bileli hep böyleydim. Bi kere araba çarptı çocukken 7 yasindayken doktora goturecekler canımi acıtacaklar diye burnum kanayarak olay yerinden kaçmaya çalışmıştım ama bayılmışım gözümü hastanede açmıştım.

Lorentz senin konularini takip ediyorum. Ilk defa yorum yapicam sanirim. Aci esiginle alakali oldugunu sanmiyorum ben sen biraz melankolik biraz ilgiyi seven Turk filmi tadinda bir kadinsin. Yani aslinda biraz psikolojik seninkisi. Sadece fiziksel aci degil gozlemledigim kadariyla baskalari icin normal olaylar sayilabilecek seyler sende buyuk travma sebebi. Bu senin kisiligin. Tek cocuk veya en kucuk tek kiz cocugu falan misin?

Aslında magnezyum her yerde karşıma çıkıyor. Kadın doğum doktorum da kardiyolog da fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoru da magnezyum tavsiye etmişti bana. Kullandigim için kalsiyum ve magnezyum tek hap. Ama doktorumla görüşüp iki ayrı ilaç talep edebilirim.

Ablam var bi tane. Ama büyüme konusunda ablama gore biraz fazla üzerime düşüldü. Kaybolmalarim yaralanmalarım tek başıma kaldığımda hiçbir şeyle başa çikamadigim için . Bi etiket gibi. Artık öyle değilim. Hâlâ kocama bağımlı bir kişiliğim var ama eskiye nazaran inanılmaz bağımsız ve güçlü biriyim.

Histamin kimyasal bir madde. Yiyeceklerde miktarı değişiyor. Bekletilmiş gıdalarda (konserve, olgunlaştırılmış peynir, salam, sosis, pastırma, alkol, turşu, sirke, nohut vs), domates, patlıcan, ıspanakta yüksek.

Siz de araştırın, kanserle vs hiç alakası yok.

Bahsettiğim makaleyi de okumak istemezseniz, makaleyi yazan doktora gidin bari. O da Ankara’daymış. Belki bir faydası dokunur.

Ama araba çarpma anındaki acıdan çok doktora götürüp acıyacak korkusunu tarif ediyorsunuz?
Bunların ikisi başka gibi geliyor bana.

Dilerim daha fazla guclenirsin cunku anne olmak icin cabaliyorsun. Ben de tedavibile hamile kaldim hem tedavi sureci hem hamilelik hem de annelik guc sinirlarini zorlayan surecler. Hele annelik bambaska bir surec. Lutfen bazi seyleri normal karsila inan hayat senin icin daha kolay olacak. Bence bu surecte destek al. Hamile kalmana bile destek olabilir alacagin destek.

Yok o makaleyi okuyacağım simdi. Sadece irdelemek istemiyorum konuyu

Bana çok da güçsüz biri izlenimi vermiyorsunuz aslında çünkü bir şeyler olsun, değişsin istiyor ve çabalıyorsunuz. Yol katettiğinizi de belirttiniz.
Bir kadının 10 günlük bebeğini kaybetmesi kolay değildir ve bana bu konuda dirayetli olmuşsunuz gibi geliyor.
Bence bu konuları çocuğunuz olmadan olabildiğince çözmelisiniz ama belki de anneliğin sizi çok daha güçlendireceğini düşünüyor, hissediyor ve bu yüzden beklemek istemiyorsunuzdur bilemiyorum.
Taylor nickli üyenin dedikleri bana da mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…