Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bir durum. İğne acısına dayanamazken tüp bebek öncesi işlemlere nasıl dayanabildiniz? Alttan muayene, rahim filmi vs. Benim de ağrı eşiğim düşük de o yüzden soruyorum.
Seni kibledim.Yetişkin kadın değil
5 yaşında çocuk.
Temizlik konun, yemek, kaybolma, psikolog konuların.
Bu halde kim öğretmen yaptı ki seni?
Ben artık sahte konular ürettiğini düşünüyorum.
Ya da
Sanılandan daha ağır durumdasın. Belki yatarak tedavi görmelisin. Rehabilite
Daha şimdi geldim günlük iğneden.
Hemşire dedi ki normalde erkekler sekerek kalkıyor bu iğneden sen gene güçlüsün.
Canım yanmıyor mu yanıyor ama hastalığı çekip uzun süreli acı yaşamaktansa iğneyi olup iki saniye acı çekmek daha iyi.
Kadınların ağrı eşiği daha yüksek, acaba korkarak kendinizi kandırıyor olabilir misiniz ? Psikolojik benceLorentz
İkiniz de sevdiğim arkadaşlarımsınızSeni kibledim.
İkiniz de sevdiğim arkadaşlarımsınızguneykarimkure @Lorentz lütfen yapmayın ya
@Lorentz benim de acı eşiğim inanılmaz düşük, biraz da nazlı olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Seni çok iyi anlıyorum.
@guneykarimkure nin de tarzı böyle, sert yorum yapar.
Şeetmeyin üzülürüm. Tartışmayın, kiblemeyin birbirinizi
Benimde en korktugum sey kalcadan igne vurulmakArkadaşlar benim ağrı eşiğim inanılmaz düşük. Yani koluma sivrisinek konsa hissederim o derece. Ama çok acı çekiyorum her şeyden .
Bu sebepten o kadar büyük sorunlar yaşadım ki. Mesela sezeryan oldum ve normalde hemşire 6 saat sonra yürümen gerekiyor demesine rağmen ben 18. Saatte ancak ayağa kalkabildim. Bütün kurul başıma toplantı enfeksiyon kapma riskim, akciğere emboli atma durumu olduğu için. Ikıncı bir ameliyata alınacaksın yürümezsen dediler ve ben öyle ayağa kalkabildim. Sonra da kontrole bile gitmedim pansuman bile yaptırmadım yara yerime iyileşene ve acısı geçene kadar.
Kan vermek benim için Yarım saatlik seremoni. O kadar çok canım yanıyor ki sanki kolumu kesiyorlar.
Eşim bazen sakalasmak için beni çimdirir. Asla izin vermiyorum günlerce acı hissediyorum.
Çocukken de kendimi sevdirmezdim canımi acıtip hirpaliyorlar diye. Bu ezelden beri böyle.
Şimdi bir tüp bebek surecindeyim. Kalçadan iğne olacağım 12 gün boyunca. Igneleri eşim yapıyor bana. Ve deliriyor iğne yaparken o kadar çok ağlayıp çığlık atıyorum ki. Dün iftarı 10 dakika geç yaptı benim yüzümden.
Iğne yerlerim çok kötü acıyor . Isın korkunç tarafı da iki gün önce iğne olduğum kalçadan bugün tekrar iğne olacağım. Narkoz falan istiyorum. Eşim bir hemşire çağırabilir eve kendi yapmak istemeyebilir. Sonra onun acısı öbür kalcam da ağrıyor. Göbekten falan da iğne oluyorum ama onları kendim yapıyorum çok acımıyor.
Siz acıyla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Büyük ameliyatlar geçirmiş insanlar, ameliyatlı halde yemek yapan insanlar , ağrısı olunca hiçbir şey yokmuş gibi hayatına kaldığı yerden devam edenler vb.. benim dünyayla bağım koptu
Taşa taş diyince böyle oluyor :)İkiniz de sevdiğim arkadaşlarımsınızguneykarimkure @Lorentz lütfen yapmayın ya
@Lorentz benim de acı eşiğim inanılmaz düşük, biraz da nazlı olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Seni çok iyi anlıyorum.Bizimkisi biraz da şımarıklık bence
@guneykarimkure nin de tarzı böyle, sert yorum yapar.
Şeetmeyin üzülürüm. Tartışmayın, kiblemeyin birbirinizi
Sevgili Maridn öğretmenlik konusunda kimsenin bana en ufak laf söylemesine asla izin vermem ve tahammül edemem. Söz konusu ıgneyi tecrübe etmeden, bir insanın bu kadar mesnetsiz yorum yapması ve konuyu mesleğime getirmesi hiç hoş değil. Allah vicdan merhamet empati duygusu versin insanlara. Bana da sabır ve güç versin. Sanal da olsa herkes, bazen kırıcı olabiliyorlar.
Taşa taş diyince böyle oluyor :)
Bu yorumunu okuyunca içimden bir şeyler cız etti. Boyle cigerim yanmiş gibi yasadiklarimin kucumsenmesinden. Anlasilmamaktan dolayi gucume gitmis gibi. Allah benim yaşadığım acıları sana yaşatmasın. Hiç empati kurmana gerek kalmasın gerçekten. Dua etmezsem beddua olmasından korkarım alinganligimin.Taşa taş diyince böyle oluyor :)
Ben bahsettiğin hamile kalma iğnesini tecrübe etmedim.Sevgili Maridn öğretmenlik konusunda kimsenin bana en ufak laf söylemesine asla izin vermem ve tahammül edemem. Söz konusu ıgneyi tecrübe etmeden, bir insanın bu kadar mesnetsiz yorum yapması ve konuyu mesleğime getirmesi hiç hoş değil. Allah vicdan merhamet empati duygusu versin insanlara. Bana da sabır ve güç versin. Sanal da olsa herkes, bazen kırıcı olabiliyorlar.
Bu yorumunu okuyunca içimden bir şeyler cız etti. Boyle cigerim yanmiş gibi yasadiklarimin kucumsenmesinden. Anlasilmamaktan dolayi gucume gitmis gibi. Allah benim yaşadığım acıları sana yaşatmasın. Hiç empati kurmana gerek kalmasın gerçekten. Dua etmezsem beddua olmasından korkarım alinganligimin.
Ben bahsettiğin hamile kalma iğnesini tecrübe etmedim.
Lakin birbirinden ağır, iyileşme süresi son derece sancılı 7 ameliyat tecrübesi edindim.
Yapayalnızdım, ne refekatçı, ne de evde yardımcı, yoktu kimse.
Şımarma lüksüm de yoktu.
Annemi kaybettim, aynı zamanda akrabalarım tek tek içeri girdi, bir babam vardı, yansıtmadım, yine yalnızdım.
Eski sevgilimle mahkemeyle ayrıldım, darp raporum vardı, anlatmadım yine yalnızdım.
Tehdit edildim, hep yalnız.
Eski evime polis Şafak operasyonu yaptı, adres karıştırıp, tek başıma sabaha karşı ağır silahlı özel harekat polisleri ve ben, yine yalnızdım.
İşten atıldım paraya ihtiyacım olduğu dönemde, babama söylemedim üzülmesin diye.
Sadece ekmek zeytin yedim yalnızdım ya yine.
Daha neleri var, kimseye gık demedim, anlatmadım, yansıtmadım.
Kalkıp iğneee diye ağlayan komik geliyor artık.
Ha, ben de öğretmenlik yaptım
Ben bahsettiğin hamile kalma iğnesini tecrübe etmedim.
Lakin birbirinden ağır, iyileşme süresi son derece sancılı 7 ameliyat tecrübesi edindim.
Şımarma lüksüm de yoktu.
Annemi kaybettim, aynı zamanda akrabalarım tek tek içeri girdi, bir babam vardı, yansıtmadım, yine yalnızdım.
Eski sevgilimle mahkemeyle ayrıldım, darp raporum vardı, anlatmadım yine yalnızdım.
Eski evime polis Şafak operasyonu yaptı, adres karıştırıp, tek başıma sabaha karşı ağır silahlı özel harekat polisleri ve ben, yine yalnızdım.
İşten atıldım paraya ihtiyacım olduğu dönemde, babama söylemedim üzülmesin diye.
EyvallahEmin ol benim tecrübe ettiğim şeyler senin yaşadıklarından çok daha ağırdır. Şimdi kim daha çok çekmiş gibi saçma bir yarışa girmenin anlamı yok.
Sayfalarca yazdım yazdım sildim ama yorum yapmıyorum daha fazla. Yolun açık olsun
Merhaba, ağrı eşiğiniz için birşey diyemem ama kalmanıza sıcak su torbası koyun ve masaj yapın mutlaka yoksa gün geçtikçe daha kötü oluyor. Sıcak su torbasını sadece kalçanıza koyun ama karnınıza sakın koymayın
Ne çok şey yaşamışsın. Allah bir daha kötü günler göstermesin canım.Ben bahsettiğin hamile kalma iğnesini tecrübe etmedim.
Şımarma lüksüm de yoktu.
Canım benim o kalçadan iğneler hakikatten çok can yakıyor beni de progesteron iğneleri mahfetti ama çok farklı kişi yaptı şunu fark ettim cidden bazı kişilerin eli daha hafif daha az acıtıyorlar bazısı çok fena can yakıyor. Sende eli hafif birini bulabilsen iyi olurArkadaşlar benim ağrı eşiğim inanılmaz düşük. Yani koluma sivrisinek konsa hissederim o derece. Ama çok acı çekiyorum her şeyden .
Bu sebepten o kadar büyük sorunlar yaşadım ki. Mesela sezeryan oldum ve normalde hemşire 6 saat sonra yürümen gerekiyor demesine rağmen ben 18. Saatte ancak ayağa kalkabildim. Bütün kurul başıma toplantı enfeksiyon kapma riskim, akciğere emboli atma durumu olduğu için. Ikıncı bir ameliyata alınacaksın yürümezsen dediler ve ben öyle ayağa kalkabildim. Sonra da kontrole bile gitmedim pansuman bile yaptırmadım yara yerime iyileşene ve acısı geçene kadar.
Kan vermek benim için Yarım saatlik seremoni. O kadar çok canım yanıyor ki sanki kolumu kesiyorlar.
Eşim bazen sakalasmak için beni çimdirir. Asla izin vermiyorum günlerce acı hissediyorum.
Çocukken de kendimi sevdirmezdim canımi acıtip hirpaliyorlar diye. Bu ezelden beri böyle.
Şimdi bir tüp bebek surecindeyim. Kalçadan iğne olacağım 12 gün boyunca. Igneleri eşim yapıyor bana. Ve deliriyor iğne yaparken o kadar çok ağlayıp çığlık atıyorum ki. Dün iftarı 10 dakika geç yaptı benim yüzümden.
Iğne yerlerim çok kötü acıyor . Isın korkunç tarafı da iki gün önce iğne olduğum kalçadan bugün tekrar iğne olacağım. Narkoz falan istiyorum. Eşim bir hemşire çağırabilir eve kendi yapmak istemeyebilir. Sonra onun acısı öbür kalcam da ağrıyor. Göbekten falan da iğne oluyorum ama onları kendim yapıyorum çok acımıyor.
Siz acıyla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Büyük ameliyatlar geçirmiş insanlar, ameliyatlı halde yemek yapan insanlar , ağrısı olunca hiçbir şey yokmuş gibi hayatına kaldığı yerden devam edenler vb.. benim dünyayla bağım koptu
En kötü günümüz bügun olsun hepimizinNe çok şey yaşamışsın. Allah bir daha kötü günler göstermesin canım.
Canım benim o kalçadan iğneler hakikatten çok can yakıyor beni de progesteron iğneleri mahfetti ama çok farklı kişi yaptı şunu fark ettim cidden bazı kişilerin eli daha hafif daha az acıtıyorlar bazısı çok fena can yakıyor. Sende eli hafif birini bulabilsen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?