Fiziksel acı

Açıkçası embriyo transferini bile anestezi altında yaptırdım. Muayenelerde doktorun resmen psikoterapisi esliginde ilerledik. Doktorlar da çok zorlandı bu süreçte. Hatta bi doktor eşime " çok aradın mi eşini" diye münasebetsiz bir saka bile yapmış. Milyonda birmis benim gibi hastalar o da kocama denk gelmiş falan. Saçma sapan şeyler

Seni kibledim.

Olduğum iğne menogon diye bir iğne. Normal dozun 3 katını vurunuyorum. Tek toz bile insanı topallatiyor. Benim bu kadar acı çekmem normalmiş. Normalde haftada bir vurulan iğne bana her gün 3 doz şeklinde uygulanıyor . Burda bir çok üye abartıyorsun diyor ama Allah kimseyi düşürmesin.

İkiniz de sevdiğim arkadaşlarımsınız guneykarimkure @Lorentz lütfen yapmayın ya

@Lorentz benim de acı eşiğim inanılmaz düşük, biraz da nazlı olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Seni çok iyi anlıyorum.Bizimkisi biraz da şımarıklık bence

@guneykarimkure nin de tarzı böyle, sert yorum yapar.
Şeetmeyin üzülürüm. Tartışmayın, kiblemeyin birbirinizi

Sevgili Maridn öğretmenlik konusunda kimsenin bana en ufak laf söylemesine asla izin vermem ve tahammül edemem. Söz konusu ıgneyi tecrübe etmeden, bir insanın bu kadar mesnetsiz yorum yapması ve konuyu mesleğime getirmesi hiç hoş değil. Allah vicdan merhamet empati duygusu versin insanlara. Bana da sabır ve güç versin. Sanal da olsa herkes, bazen kırıcı olabiliyorlar.

Benimde en korktugum sey kalcadan igne vurulmak
Hep derin derin nefes al ver derlerdi ve hiç bi işe yaramazdı
Sonra kendi kendime baska yöntem buldum
Sanki koşmuşum gibi hızlı hızlı nefes alıp veriyorum
O zaman gercekten cok az acı duyuyorum

Taşa taş diyince böyle oluyor :)

guneykarimkure arkadaşı az çok tanıyorum, çok iyi bir insan. Öyle çocuk gibi, şımarık falan değil. Şu sitedeki eleştiriye en açık insan hatta. Direkt söylerim bunu.
Dışarıdan öyleymiş gibi görünüyor haklısın ama yine de mesleğine şeetmesek daha iyi. Dokundurmasak.

Lorentz Çok haklısın sen de, dediğim gibi o da sevdiğim bir üye. Çoğu zaman direkt söylüyor, sert olabiliyor. Özünde iyi bir insan. Eminim niyeti mesleğine dokundurmak değildi. Genel anlamda “şımarıklık” olarak gördüğü şeylere tahammülü yok gözlemlediğim kadarıyla

Tatlıya bağlayalım

Bu yorumunu okuyunca içimden bir şeyler cız etti. Boyle cigerim yanmiş gibi yasadiklarimin kucumsenmesinden. Anlasilmamaktan dolayi gucume gitmis gibi. Allah benim yaşadığım acıları sana yaşatmasın. Hiç empati kurmana gerek kalmasın gerçekten. Dua etmezsem beddua olmasından korkarım alinganligimin.

Ben bahsettiğin hamile kalma iğnesini tecrübe etmedim.
Lakin birbirinden ağır, iyileşme süresi son derece sancılı 7 ameliyat tecrübesi edindim.
Yapayalnızdım, ne refekatçı, ne de evde yardımcı, yoktu kimse.
Şımarma lüksüm de yoktu.
Annemi kaybettim, aynı zamanda akrabalarım tek tek içeri girdi, bir babam vardı, yansıtmadım, yine yalnızdım.
Eski sevgilimle mahkemeyle ayrıldım, darp raporum vardı, anlatmadım yine yalnızdım.
Tehdit edildim, hep yalnız.
Eski evime polis Şafak operasyonu yaptı, adres karıştırıp, tek başıma sabaha karşı ağır silahlı özel harekat polisleri ve ben, yine yalnızdım.
İşten atıldım paraya ihtiyacım olduğu dönemde, babama söylemedim üzülmesin diye.
Sadece ekmek zeytin yedim yalnızdım ya yine.
Daha neleri var, kimseye gık demedim, anlatmadım, yansıtmadım.

Kalkıp iğneee diye ağlayan komik geliyor artık.
Ha, ben de öğretmenlik yaptım

İkinizi de seviyorum, ikinize de kıyamam
Hadi sarılalım

Emin ol benim tecrübe ettiğim şeyler senin yaşadıklarından çok daha ağırdır. Şimdi kim daha çok çekmiş gibi saçma bir yarışa girmenin anlamı yok.

Sayfalarca yazdım yazdım sildim ama yorum yapmıyorum daha fazla. Yolun açık olsun

Merhaba, ağrı eşiğiniz için birşey diyemem ama kalmanıza sıcak su torbası koyun ve masaj yapın mutlaka yoksa gün geçtikçe daha kötü oluyor. Sıcak su torbasını sadece kalçanıza koyun ama karnınıza sakın koymayın

Bugün sıcak duş aldım. Ağrılarım azaldı biraz. Sıcak su torbası almayı düşünüyorum yarın. Inşallah sağlıcakla atlatırım bu süreci.

Ne çok şey yaşamışsın. Allah bir daha kötü günler göstermesin canım.

Canım benim o kalçadan iğneler hakikatten çok can yakıyor beni de progesteron iğneleri mahfetti ama çok farklı kişi yaptı şunu fark ettim cidden bazı kişilerin eli daha hafif daha az acıtıyorlar bazısı çok fena can yakıyor. Sende eli hafif birini bulabilsen iyi olur

Eşim yapıyor iğneleri. O kadar korkmama rağmen iğne olurken çok bir şey hissetmiyorum gerginlikten ve panikten ama iki saat sonra izdirap başlıyor. Tam 2 gün sürüyor ağrı. E iki günde bir geliyor popo sırası. Tam iyileşti derken yeni bir iğne. Şuan kendimi motive ediyorum. Bebeğimi kucağıma alınca bütün dertlerim bitecek. Ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım. Ne bir ağrı ne mide bulantısı ne halsizlik vb... mükemmeldi şey. Yoğun bakıma alındım hala çok enerjik ve sağlıklı hissediyordum ama bebeğim vefat etti. Şimdi de zor geçsin ama yeter ki sağlıkla kucağıma alıp emzirmek ve kokusunu içime çeke çeke sevmek istiyorum.

Tup bebekte kullanilan igne ve ilaclar daha hassas yapiyor insani. Ben de tedavi gordum ve igneleri vurulurken kan Aldilar kolum koptu sanmistim. Sizi cok iyi anliyorum o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…