• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziksel olarak cekici bulmadigin biriyle evlilik yurur mu

Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
ben bunu iki kişi üzeerinde denedim. olmuyor. hep şu şekilde düşündüm.. bu adam tamam suan benden hoşlanıyor benı tanımıyor onun heyecanı sonrasında cicim ayları o şu bu derken eski ilgisi alakası kalmayacak bana karşı, we ozaaman ben bu insanın neresinden tutucam?? şimdi her şartı düşünmek bunun 3/5 yıl sonrasınıda düşünmek lazım? kafandan atabılecegini sanmıyorum

Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Merhaba; cinsel çekim yoksa bence boşuna zaman kaybı.

Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz, biraz daha görüşmeye devam edin tam emin olun aklınızda soru işareti kalmasın. O sizi seviyor mu, sevgisini hissediyor musunuz hissedemiyor musunuz, sevgisi sizi etkilemiyor mu? Hala olmuyorsa Durum böyleyken evlenilirse mantık evliliği olur gibi görünüyor.

Valla bazen huy suy önemlidir bakıyorsun cok yakısıklı ama gözu dıssrda, eviyle karısıyla alakası yok, yakısıklılıgı goruntusunu kullanarak kadınların ilgi odagı olma peşinde derken cekici erkekle cok bas agrır😜 benim eşimde boylu poslu ama yuzunde çiller var gozlerı hafif cekiktir yuzune gelince belki kimseye cekici görunmuyordur ama onla olan uyumumuz,karakteri,evine olan ilgisi benim için yeterli.ama dışardan bakınca ben de esime göre yakıstırılmıyor olablrim 186lık adamın yanında baston(152 ) olarak yürüyorum eşime gore veya etraftakılere göre belki fizigi cekiciligim yok ama herkes beni sıcakkanlı olursun girişkenligim ailelere karısı sevecenşigmden dolayı herkes begeniyor esimde zaten ilgiisnden sevgisinden belli eder herzaman. Yani dışardan bakınca bu bunda ne bulmus,su adam su kadına yakısmıs mı diye seyler soyluyoruz ama onların goruntusune degıl keske aralarındaki iletişime baksak.suan birşeyler paylasmadıgınız için hepten olumsuz gorunuyor size. vakit gecirdikce tanıdıkca fiziiki cekımı kara kası kara gözü kasları ayagı hç.göze batmıyor gözunuzde dünyanın en yakışıklısı oluyor😅 bence fiizkten önce karakterini tanımaya calısın .ayrıca yasınız otuz oldu evlilik baskısı diye kendimize dert etmeyin hersey biranda olmaz tanımak lazım

Ben konuyu yanlış mı anladım fiziksel cekim mi cinsel cekim mi hissetmiyorsunuz

İlk buluşmasında "asla opusemem bile, çekmiyor beni" diyen kankim onu hiç çekmeyen adamla evlendi. O simdi benim yaklaşık 20 senelik eniştem, iki çocuğunun babasi. 16 senelik evliler, hala egleniyor eşiyle, artik elektrik var dimi karıcığım diye.. Bir de çok seviyor kankimi. Benxe cok sevmekten, istemekten daha güzel bir duygu sevilmek ve istenmek. Bu insana her zaman değerli hissettiriyor. Bir şans verin, biraz zaman geçirin, taniyin derim.

Bekarken eşimle tanıştığımda çok etkilendim ve evlendim. Hala çok yauşuklu çekici benim canım eşim.:KK6:
Şu saatten sonra Allah korusun başına birsey gelse yine onu çekici bulurum . Çünkü ilk başta dışı çekici evlenince kalbi de çok çekici geldi.

İlk başta elektrik yok sizde bence siz bosverin onu . Nasipse bi şekilde olur zaten.

İlk başta belki de size çekici gelmemiş olabilir.
Belki zamanla bir özelliğini çok seveceksiniz o size çekici gelecek.
Eğer iyi biriyse işi gücü sağlamsa biraz daha deneyin.

Çekim olunca fizik göze batmaz ki ya
Tipini beğenmediğin insanla cok güzel bir çekim olabilir gayet ve
bu hemen belli olur
Içim asla almıyor dersen evlenme tabi ki

Güzellik yakışıklılıkla alakası yok. Karşındaki insana karşı hiçbir çekim hissetmiyorsan olmaz o iş. Çok basit bir nedeni var. Sevgililik-evlilik zaten %90 cinsel çekim üzerine kurulu bir şey. Bir ilişkiden fiziksel çekimi kaldır, geriye bir şey kalmaz. Ev arkadaşı olursunuz sadece. Öpünce rahatsız olacağın biriyle her gece aynı yatakta uyumak... İşkence gibi bir şey olsa gerek. Yalnız olun, kediye sarılıp uyuyun daha iyi.

Bunun cevabını sen de biliyorsun, 35 yaşına geldim bunla evlendim evlendim yoksa kaldım kafasıyla hareket ediyorsun. Beğenmediğin kişiyle evlenme Tabiki. Bunun yatak kısmı var. Ayrıca evlilikler garanti değil ki. 1 seneye boşanırsan ne olacak

İllaki destansı bir aşk olmasına ne bileyim Leyla gibi gezmeye gerek yok ya. Ortalama bir çekim yeter bence. Zaten deli divane aşka karşıyım ben. Akli melekeleri ne bileyim basireti bir kenara atacak kadar tutku hastalıklı bir durum bence. Çekim ayrıca dış görünüşle alakalı bir şey değil. Karşıdakinin "aura"sından etkilenmek daha çok. Sevilip de sevmediğim ilişkilerim de oldu. Valla yağ bal olsa istemiyor insan.

Bence ilerleyebilir. Ben ilerletiyorum. Sevgili iken çekim hissetmiyordum. Zamanla bazen hissediyorum artık

Bir psikologdan dinlemiştim. Çekim olmazsa olmaz ancak kişide o çekimi hissetmesine engel kaygı bozukluğu varsa kimle görüşürse görüşsün çekim hissedemez demişti. Yani "ya mutlu olamazsam" hissi karşı taraftan elektrik almanıza, bunu hissetmenize engel olabilir. Daha önce görüştüğünüz, çekici bulduğunuz, hoşlandığınız insanlar oldu mu? Bir de bu gözle bakmanızı öneririm.

İster dünya güzeli olun ister olmayın içinizde azıcık bir hoşlanma olsun çekim olsun vs.. Artık yoksa olmaz.. İlerde pişman olmamak adı ile bitirin.

Olmaz, evliliği düşünsenize her gün aynı evin içinde olacaksınız, fiziksel temas olacak. Dış görünüşünü beğenmediğiniz birinden çabucak soğursunuz
Mantık evliliği mantıklı değil aslında, evlilikte birlikteliğinde elektriklenme önemli. Dış görünüş başlangıçta önemli (Damat adayına da haksızlık yapmayalım, başka birisi o dış görünüşü beğenebilir.). Zamanla herkesin dış görünüşü değişiyor.
Beğenmediğiniz birisinden cinsel çekim alamayacağınızdan (Evlilikte cinsellik önemlidir.) başta yaşayacağınız kırıklık hali devam eder ve gerçekten soğuma sebebi olur. Size katılıyorum. Konu sahibi arkadaşa önerim de kırmadan, dökmeden teklifi reddetsin.

İnandığım bir durum değil tabii ki. Zaten olmamalı da. Ancak kimi insanların bunu yeterince anlamadığını düşünüyorum.

Mesela bir evliliğin bitmesi için en önemli kriter cinsel paylaşımın istenmemesi veya cinselliğin bitmesiyken , bu nedenle ayrılmayı ayıplayanlar dahi var. Bakın tv programlarında dahi anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.

Konu sahibinin konusunu okuyup : ' ya biraz görüş belki seversin , ısınırsın ' diyen bir kaç yorum da olmuş.

Evliliğe ve evliliğin özel yaşam kısmına dair garip tavsiyeler veren bir insan grubu var . O yüzden belirtmek istedim.

Mesela , erkek erkektir diyen bir grup bile var ki evlerden ırak.
Öncelikle o saçma TV programlarini izlemiyorum!! Şiddetle de kiniyorum(yani programlari sizi değil🙂). Konuya gelirsek düşüncenize saygı duyuyorum, sizde duyarsanız daha sağlıklı bir iletişim olur. Ben sizden farklı düşünüyorum demekki.

Evlilik : ev arkadaşlığı demek değil ki. Cinsel çekim , arzu , istek yoksa değil evlenmek ; sevgili olarak dahi görüşmemelisiniz.Ailenizin gönlü olsun diye görüşmeyin.
Karşı tarafı boş yere umutlandırıp , birbirinizin zamanını boşa harcamayın.
Lütfen yaşınıza takılıp ; kendi hayatınızı da karşınızdaki insanın hayatını da mahvetmeyin.

Evlenip ev arkadaşlığı yapan pek yok zaten.inanmayin öyle şeylere 😉🙂

İnandığım bir durum değil tabii ki. Zaten olmamalı da. Ancak kimi insanların bunu yeterince anlamadığını düşünüyorum.

Mesela bir evliliğin bitmesi için en önemli kriter cinsel paylaşımın istenmemesi veya cinselliğin bitmesiyken , bu nedenle ayrılmayı ayıplayanlar dahi var. Bakın tv programlarında dahi anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.

Konu sahibinin konusunu okuyup : ' ya biraz görüş belki seversin , ısınırsın ' diyen bir kaç yorum da olmuş.

Evliliğe ve evliliğin özel yaşam kısmına dair garip tavsiyeler veren bir insan grubu var . O yüzden belirtmek istedim.

Mesela , erkek erkektir diyen bir grup bile var ki evlerden ırak.

Öncelikle o saçma TV programlarini izlemiyorum!! Şiddetle de kiniyorum(yani programlari sizi değil🙂). Konuya gelirsek düşüncenize saygı duyuyorum, sizde duyarsanız daha sağlıklı bir iletişim olur. Ben sizden farklı düşünüyorum demekki.

Merhaba , daha önce benim mesajıma verdiğiniz yanıt ve mesajlarımız sırasıyla yukarıda yer almaktadır.

Ben sizin mesajınıza yanıt vermedim , siz verdiniz. Ki mesajımın hangi düşüncenize karşı olduğunu henüz bilmiyoruz. Çünkü
mesajınız da vurguladığınız farklı düşüncenizi henüz bizimle paylaşmadınız.

Paylaşmak istediğiniz düşüncenizi yazarsanız daha anlaşılır ve sağlıklı olacaktır.

Back
X