- 20 Ekim 2019
- 98
- 53
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tuannasena
ben bunu iki kişi üzeerinde denedim. olmuyor. hep şu şekilde düşündüm.. bu adam tamam suan benden hoşlanıyor benı tanımıyor onun heyecanı sonrasında cicim ayları o şu bu derken eski ilgisi alakası kalmayacak bana karşı, we ozaaman ben bu insanın neresinden tutucam?? şimdi her şartı düşünmek bunun 3/5 yıl sonrasınıda düşünmek lazım? kafandan atabılecegini sanmıyorumKafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?