• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziksel olarak cekici bulmadigin biriyle evlilik yurur mu

Ben çekici bulmadığım biriyle evlenmek istemem. Ama sadece çekici diye de evlenmem. Öyle aman aman bir çekicilik yakışıklılık tabi ki beklemiyorum. Ben de kendi standartlarımın farkındayım. Ama ya bakışı ya gülüşü ne bileyim belki sesi bir şekilde gözüme hoş görünmeli. Yoksa zor yani ev arkadaşı olmayacağız sonuçta.

Asik olmada evlenenin biridir :D
P -pelin aşık olarak evlendim, yani beğenmedimi yeyince gömmeyin hemen. Aşk tek başına yetmez, milleti yanlış yönlendirmeyin. Bir ömür sürmüyor o duygular hatta belki beş sene bile sürmez. Ailesine, karakterine, huyuna, mesleğine de bakacaksın. Aşık oldum diye onsekizinde kocaya kaçan liseliler var iyi mi yani…

P -pelin aşık olarak evlendim, yani beğenmedimi yeyince gömmeyin hemen. Aşk tek başına yetmez, milleti yanlış yönlendirmeyin. Bir ömür sürmüyor o duygular hatta belki beş sene bile sürmez. Ailesine, karakterine, huyuna, mesleğine de bakacaksın. Aşık oldum diye onsekizinde kocaya kaçan liseliler var iyi mi yani…
Tabi ki degil.
Ask tek basina yeterli diye iddia etmiyorum. Ask geçici bir duygu.
Ama asik olmadigi, cekici bulmadığı bir adamla sirf yas sebepli cevre baskisi nedeni ile neden evlensin konu sahibi?
Ask degilse bile bi elektrik almak, herhangi bir konuda cekici bulmak gerekmez mi?

Aşk en önemlisidir ama. Sevmediğiniz biriyle evlenmek hepsinden daha zor. Aynı evi aynı yatağı paylaşcak, o aradaki fiziksel çekim, aşk olmadan yürür mü? Aşk bitince komple bitmiyor ayrıca. Aşk devam ediyor sadece heyecanı azalıyor. Daha stabil bir duyguyla devam ediyor. Hiç bir zaman o duyguyu barındırmayan bir ilişkiden daha iyidir

Tabi ki degil.
Ama asik olmadigi, cekici bulmadığı bir adamla sirf yas sebepli cevre baskisi nedeni ile neden evlensin konu sahibi?
Ask degilse bile bi elektrik almak, herhangi bir konuda cekici bulmak gerekmez mi?
Tek bir cümle yazmışsınız: Aşık olmadan evlenmeyin. Son cümlenizi de eklemeniz gerekirdi. Evet herkes ellisine kadar aşk kovalasın. Öyle bir dünya yok.

Tabi ki degil.
Zaten arada o duygular olmasa neden evlensin aynı evde çekici bulmadığı biriyle devam etsin. Hastalıkta sağlıkta diyoruz bu nedenle. Pek çok olumsuzluk yaşanırken daha çekilir kılan şey aradıki duygular zaten

Tek bir cümle yazmışsınız: Aşık olmadan evlenmeyin. Son cümlenizi de eklemeniz gerekirdi. Evet herkes ellisine kadar aşk kovalasın. Öyle bir dünya yok.
Niye sart mi evlenmek?
Asik olmadığım, bir sey hissetmedigim adamla ayni yataga girmektense 50 yasina kadar bekar kalirdim.

Zaten arada o duygular olmasa neden evlensin aynı evde çekici bulmadığı biriyle devam etsin. Hastalıkta sağlıkta diyoruz bu nedenle. Pek çok olumsuzluk yaşanırken daha çekilir kılan şey aradıki duygular zaten
Tabi ki oyle.
Yasim gecti onume gelen bir sey hissetmedigim adanla evlenip mutlu olma ihtimalim yüzde kac ki zaten?

Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Begenmediyin biriyle zor olur ama yeni tanişmişsiniz hemen evlilik diye dusunmeden biraz daha taniyin belki gerçekten karakteri seni kendine çeker. Mesela ben gobekli erkeklerden hayatim boyunca hazetmedim ama eşimde gobek var. Inan şimdi bana o kadar tatli geliyorki eşimdeki gobek) diş gorunuşune onem verme. Karakterine bak. Yakişikli biriyle evlenip salya sumuk aglayanlari da gorduk mutsuzlukdan. O yuzden zaman ver derim. iyi insansa tanimaya çaliş. Olmuyorsa da zorlama

Aşk en önemlisidir ama. Sevmediğiniz biriyle evlenmek hepsinden daha zor. Aynı evi aynı yatağı paylaşcak, o aradaki fiziksel çekim, aşk olmadan yürür mü? Aşk bitince komple bitmiyor ayrıca. Aşk devam ediyor sadece heyecanı azalıyor. Daha stabil bir duyguyla devam ediyor. Hiç bir zaman o duyguyu barındırmayan bir ilişkiden daha iyidir
Aşk deyince pembe diziler, romantik komediler aklına geliyor bekarların. Evleneceğimiz kişinin de aşk bitince o stabil duyguları taşıma potansiyelini barındırması gerekiyor.

Çekim denen şey dış görünüş demek değil.

O yüzden çekim olmadan olmaz diyorum.

Ama bu çekim zamanla tanıdıkça da oluşabilir diyorum. Karşıdaki kişinin hemen evlenme moduna girecek şekilde acelesi yoksa vakit geçirmek için şans verebilirsiniz.

Bazen bi gülüşü bi cümlesi bile o çekimi oluşturabilir.

Eşim sevgilim olmadan önce arkadaşımdı. Tanıştığımız ilk zamanlar kesinlikle onunla bir şey yaşayabileceğini düşünmezdim.

Back
X