Fiziksel olarak cekici bulmadigin biriyle evlilik yurur mu

Yani bence yürümez. Yürürse de başka noktalarda çok iyi olmalı, yani maddi olarak çok iyi olması karakter olarak çok iyi olması prensesmişsiniz gibi hissettirmesi gibi gibi. Eğer bunlar yoksa yürümesi çok zor

P -pelin aşık olarak evlendim, yani beğenmedimi yeyince gömmeyin hemen. Aşk tek başına yetmez, milleti yanlış yönlendirmeyin. Bir ömür sürmüyor o duygular hatta belki beş sene bile sürmez. Ailesine, karakterine, huyuna, mesleğine de bakacaksın. Aşık oldum diye onsekizinde kocaya kaçan liseliler var iyi mi yani…
Bu ne kadar absürt ne kadar uç bir örnek oldu. Kimse sizin bu yazdığınızı yazmadı ki 🤔 tabiki tek başına aşk yetmez. Sizin aşkla başlayan evliliğinizdeki o duygular 5 sene sürmeden bitmiş olabilir, tecrübeniz bu şekilde olabilirsiniz ama çok şükür bizimki ilk günden bile daha güzel mesela. bence asıl siz insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu ne kadar absürt ne kadar uç bir örnek oldu. Kimse sizin bu yazdığınızı yazmadı ki 🤔 tabiki tek başına aşk yetmez. Sizin aşkla başlayan evliliğinizdeki o duygular 5 sene sürmeden bitmiş olabilir, tecrübeniz bu şekilde olabilirsiniz ama çok şükür bizimki ilk günden bile daha güzel mesela. bence asıl siz insanları yanlış yönlendirmeyin.
Evet siz inanılmaz mutlusunuz, fikrinize katılmayan iş olsun diye evlenmiş mutsuz kişi. He aynen öyle

Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Sanmıyorum evlendikten sonra bu durumu aşacağınızı

Aşk deyince pembe diziler, romantik komediler aklına geliyor bekarların. Evleneceğimiz kişinin de aşk bitince o stabil duyguları taşıma potansiyelini barındırması gerekiyor.
Burda konu sahibi fiziksel anlamda etkilenmediğini dokunmasından hoşlanmadığını söylemiş. Pembe dizi beklemiyor her evlilikte olması gerekeni söylüyor.
Evlenmiş olmak için mi evlensin?
Burada sevemedim boşanamıyorum konusu açılsa herkes neden acele ettin evlendin sevmeden derler. Bekarken de 35sin evlen mi diyelim?
Sevmediğin insanla aynı evde bir ömürdense aşksız evlilik yapmamayı yeğlerim. Aklı başındaki pek çok kadın da bunu tercih eder

Evet siz inanılmaz mutlusunuz, fikrinize katılmayan iş olsun diye evlenmiş mutsuz kişi. He aynen öyle
Beş yılda da her aşk bitmiyor ayrıca. Aşk devam eden ama form değiştiren bir şey bana göre. Yani ben 2011den beri aynı insanla beraberim. Sıkılmadım, aynı evde popo popoya yaşadığımızda pandemi döneminde bile sıkılmadım. Bu tamamen aradaki sevgiden geliyor. Toplum baskısına evlenip akşam olmasın istiyorum kocam gelecek yine diye diyen arkadaşım da var.
Zaten toplum baskısını yaşayan, yaşım geçiyor evleneyim endişesinde bir kadına aşk biter sen evlen demek büyük hatalara sebep olabilir bana göre

Olmaz.
Sorun sende değil bende en mantıklı açıklama gibi

Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Kesinlikle aşılır, zaten gerçekten önemli olan detaylar yolunda görünüyor, inanın zamanla hissedersiniz.(miğdeniz bulanmiyorsa ) zaten herhangi bir yakınlaşma da yaşamadiysaniz bu konuda tam olarak birşey hissedememeniz gayet normal bence. İnanın bence mutlu olursunuz,ortada düzgün karaktere sahip adam kalmadı size şans gülmüş dolu taraflarından bakın.evlilikte zaten ömür boyu çekim diye birşey yok sevgi saygı ve anlayış var, ailelerde mutluysa evlenin gitsin içimden bir his de mutlu olucaksiniz diyor. Ben deneyimlemiş biri olarak söylüyorum fiziksel olarak hala çok beğeniyorum aramızda cinsel çekimde var ama ailesi iğrenç insanlardan oluşuyor sürekli bizim aramızı bozuyorlar onu dolduruyorlar inanın çekim mekim kalmıyor. Aile işin içine girince ve karakteride sağlam değilse dünya yakisiklisi olsun neye yarar. Keşke evlenmeden seviyorum diye tutturmak yerine bu detayları düşünebilseydim hala pişmanliğimdir. Şans verin ailesine bakın iyice ölçüp niçin. Birşeyler yaşarsanız etkilenirsiniz. Yada etkilendiğiniz şekle dönüştürebilirsiniz tarz olarak dış görünüş vs, severek yapar zaten bu kolay. Zor olan karakter...

Evlilik : ev arkadaşlığı demek değil ki. Cinsel çekim , arzu , istek yoksa değil evlenmek ; sevgili olarak dahi görüşmemelisiniz.Ailenizin gönlü olsun diye görüşmeyin.

Karşı tarafı boş yere umutlandırıp , birbirinizin zamanını boşa harcamayın.

Lütfen yaşınıza takılıp ; kendi hayatınızı da karşınızdaki insanın hayatını da mahvetmeyin.

Bu cok zor bir soru. Tam olumsuz düşünürken aklıma su geldi. Tv programinda seyirciler arasında bi çift. Adam aşırı kilolu. Adam kızı beğenmiş kızda ayip olmasin bi kez bulusur hayir derim diye gitmiş. Tam ayrilmislar Adam el sallamis ve ceketini kapatmaya calisirken kilosundan dolayi kapatamamis. Kıza bu çok sirin gelmiş ve bugun kac yıllık mutlu bir evliliğimiz var diye kadin anlattı :) ama bu çok nadir rastlanan bi durum. Zor bi durum 35 olmaz 36 37 38 olur. Bence zoraki olmasin bu isler. Sonra Allah korusun aldatir bile insan belki vs hic yapmam dediği şeyi yapar. Allah en doğru karari vermenizi nasip etsin.

Bence de olmaz. Tamam evleniyoruz, beraber yaşlanıyoruz görsel olarak pek bir şey kalmıyor belli bir yaştan sonra falan ama şimdi gençsiniz. Fiziksel çekim olmalı ki cinsel hayatınız iyi olsun en basiti. Bence evlilik içinde önemli bir konu bu.

Evlilik : ev arkadaşlığı demek değil ki. Cinsel çekim , arzu , istek yoksa değil evlenmek ; sevgili olarak dahi görüşmemelisiniz.Ailenizin gönlü olsun diye görüşmeyin.

Karşı tarafı boş yere umutlandırıp , birbirinizin zamanını boşa harcamayın.

Lütfen yaşınıza takılıp ; kendi hayatınızı da karşınızdaki insanın hayatını da mahvetmeyin.
Evlenip ev arkadaşlığı yapan pek yok zaten.inanmayin öyle şeylere 😉🙂

Evlenip ev arkadaşlığı yapan pek yok zaten.inanmayin öyle şeylere 😉🙂

İnandığım bir durum değil tabii ki. Zaten olmamalı da. Ancak kimi insanların bunu yeterince anlamadığını düşünüyorum.

Mesela bir evliliğin bitmesi için en önemli kriter cinsel paylaşımın istenmemesi veya cinselliğin bitmesiyken , bu nedenle ayrılmayı ayıplayanlar dahi var. Bakın tv programlarında dahi anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.

Konu sahibinin konusunu okuyup : ' ya biraz görüş belki seversin , ısınırsın ' diyen bir kaç yorum da olmuş.

Evliliğe ve evliliğin özel yaşam kısmına dair garip tavsiyeler veren bir insan grubu var . O yüzden belirtmek istedim.

Mesela , erkek erkektir diyen bir grup bile var ki evlerden ırak.

fiziksel olarak cekim hissetmedigin biri ile yurumez. bence sadece fiziksel ozellik degil, baska seyleri de hosuna gitmiyordur. mesela ozbakimi nasil? kibar mi? muhabbeti iyi mi? kararli guclu biri mi vs vs

Back
X