Dualarınıza amin diyorum.Guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim:)merhaba;
bahsettiğiniz yazarı mustafa kaya hiç duymamıştım tavsiy edermisiniz?
Bende şuan Muhammed Bozdağ okuyorum ve çok istifade ettim.
Süreciniz çok çok güzel masallah...yazın ki bizde örnek alalım,ilham alalım..Belki okuyan birileride nasiplenir...
bende en çok günlük tutmayı seviyorum.Yani tüm duygularımı herşeyi yazıyorum..
Dualarımı uzun etmeyi,herkese ismen dua etmeyide seviyorum.
Allah bu dünyada da ahirette de bize mutlluk versin...amin
Kesinlikle haklısınız, fiziksel ve ruhsal bakım daima sürmelidir.Nefes aldigimiz her an ümit var demektir.Bazen kibir yapıp, yapmayı reddettigimiz ufak şeyler hayatımızı tamamen degistirecektir de farkında degilizdir.Allah gönül gözümüzü acsin:)Günlük niyet programı bence de çok daha doğru...bugünü güzel yasayan geleceğine de katkı yapıyor...
ve hersey hayatta ufak ufak başlıyor,gelişiyor....ufak olan hiçbir eyleme,niyete kibirlenmemeli diye okumuştum...
Allah kendimizi keşfetmeyi bize nasip etsin...kennimizi anlayınca Rabbimize de yakınlaşacağız...
Fiziksel ruhsal bakım bir ömür sürmeli aslında..
Merhaba;Merhaba,bugunki ruhsal niyetini biraz daha acarmisin,mumkunse tabiki...yni kabulü derken nasl yapalim
Bakıcı ablam gibi olabilmem mümkün değil. Bazen onda eleştirdiği eşim yapabiliyor, o zaman şükür ediyorum ve normal karşılayabiliyorum. Zor..Olumsuz yorum yazmak istememe fikriniz güzel ama yine de şikayetler olmuş mesaj aralarinda:))
Bilincaltimiz şikayet ettiğimiz ve elestirdigimiz her insanın fotoğrafını çekip kaydediyor. Bir süre sonra biz de aynen o eleştirdigimiz kişilerin hareketlerini yapıyoruz.Farkına vardim ki, en çok, elestirdigimiz kisilere benziyoruz...
Saraçoğlu evde lavanta yetiştirmenin faydalı olduğunu, havadaki mikrobu kırdığını söylemişti. Saksıda ekmek için lavantayı geçen bahar aldım. Balkon da, büyük saksıda şimdilik, hurma çekirdeklerini toprağa atıkça yeşerdiler, onlarda kardeş kardeş büyüyordu en son bıraktığımda. Ama su vermeyi unutuyorum,havalarda ısındı bak hatırladığım iyi oldu."Sağlıklı bir insan beyni 72-90 MHZ titreşir.Normal bir insan 62-68 MHZ bir frekans aralığına sahiptir.Hastalıklar 58 MHZ düştüğünde yaşanır.
Sinirliyken,moraliniz bozulduğunda üç dakika kadar lavanta koklayın.Lavantanın kokusu beyne ulaştığında stres hormonlarında düşüş gözlenir.Lavanta kokusu,sizi kısa süreliğine 118 MHZ titreşime yükseltir.Titreşimlerin ve frekansların sırrını çözen kainatın sırrını çözer."
Mustafa Kaya
Bu yazıyı yeni gördüm.Ben on beş gündür lavanta sabunu ve lavanta suyundan oluşan buz kalıbını kullanıyorum.Lavantanın hiç bu özelliğini bilmiyordum.Acaba diyorum,o yüzden mi enerjim bu kadar yüksek ve ben kendimi mutlu hissediyorum? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?