Hangi site? duolingo mu? Bende otomatik olarak gelip gidip hatırlatma yapan inglizce kelime programı arıyorum.Yeni bir haftaya, yeni niyetlere merhaba:)
Fiziksel bakım aktivitelerim hiç durmaksızın devam ediyor:) Bugünkü ruhsal niyetim, yüzleşme olacak.Aklima gelen olumsuz anılarımla yüzleşmeye çalışacağım.Bir aydır pozitif için çalıştım, biraz da negatif için ugrasacagim. Bugün aynı zamanda kültürel bir niyetim olacak.Ingilizce öğrenmek istiyorum ama su an kursa gitmeye vaktim yok.O yüzden internetten Ingilizce ogrenmeyi deneyeceğim . Çok güzel bir site var, oradan yardım almayi düşünüyorum. Bakalım ne kadar becerebilecegim:))
Yok o site değil. Özkan Çelen adında bir İngilizce hocasının sitesi.Kendisi, sınıfta anlattığı derslerin videolarıni çekip sitesinde paylaşmış. Bir kaç kez izleyip notlar almıştım. Şimdi kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. ..Hangi site? duolingo mu? Bende otomatik olarak gelip gidip hatırlatma yapan inglizce kelime programı arıyorum.
Kendimdeki durumu çözdüm.Günün yorumunda detaylı yazacağım.İlginiz için teşekkür ederim:)Seni okumaya devam,hic rehavete kapılmak yok...sabir bir sure sonra refleks olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?