Harika bir yöntemmis, ben de yapacağım:)Tam olarak sunu okuyorum diyemem o an ihtiyacim sevilmekse Ya Vedud.maddi olaral endisem varsa Ya Rezzak.Ya Fettah.ihtiyacima gore o an hangi esma aklima gelirse onu okuyorum.
Haa bide unutmadan Ya Kuddus esmasi mucize gibi.Buyuleyici olmak isterseniz guzel gorunmek isterseniz tavsiye ederim.kendime guvenmedigim zamanlarda yada bi ortama girerken okurum genelde.cok faydasini gordum.hani yuzumuze Ya Hayy sacimiza Ya Bedi esmasini okuyoruzya Ya Kuddus u de dahil ettim.sanki kendimle daha barisik oldum.
Ayrica esmalara o kadar cok bagliyimki yemek yaparken bile okuduklarim oluyo
İngilizce link için çok teşekkür ederim.Senin de kandilin mübarek olsun.Allah,şu mübarek gecenin hatrına bütün dualarını kabul etsin ve her şey gönlünce olsun inşallah:)Hayırlı kandiller..
Kızıma bu seti aldım. Bu gün bakalım. Bayağı basit olarak, inglizce kelimeleri anlatıyor.
"Kuantum Algı Teknikleri, öğretme süreçlerinin insan beyninin yapısal özelliklerine göre tasarlandığı bir yaklaşımı ifade etmektedir. Kuantum mekaniğine göre tüm nesneler ve özellikleri farklı frekans ve boydaki dalgalardan oluşmaktadır..." felan diyor. Deneyelim bakalım. Aklıma geldi yazayım dedim, sende inglizce çalıştığın için.
http://www.hepsiburada.com/ingilizce-dikkat-artirma-seti-5-8-yas-p-HBV000003EFZT?magaza=Biyosistem Yayıncılık&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CJjrm7ap_tICFUORGwodXhoJIA
Ne güzel dua. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.İngilizce link için çok teşekkür ederim.Senin de kandilin mübarek olsun.Allah,şu mübarek gecenin hatrına bütün dualarını kabul etsin ve her şey gönlünce olsun inşallah:)
Güneş kremi nedir
Birde esmaların sayısı var mı yoksa içinden geldiği gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?