Doğuma Hazırlık Fl kisaligi yasayan varmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulistan00332

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
32
15
8
32
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün kontrolüm vardı 37+0 bebegin diğer gelişimleri iyi fakat bacak boyu 3 hafta geriden geliyor doktora nedenki diye sordum bilmiyorum dedi böyle bir cevap olabilirmi ya. Başına böyle bisey gelen oldu mu. Önceki haftalarda da 1 hafta yada 3 4 gün geriden geliyordu ama 3 hafta olmuş aradaki fark.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün kontrolüm vardı 37+0 bebegin diğer gelişimleri iyi fakat bacak boyu 3 hafta geriden geliyor doktora nedenki diye sordum bilmiyorum dedi böyle bir cevap olabilirmi ya. Başına böyle bisey gelen oldu mu. Önceki haftalarda da 1 hafta yada 3 4 gün geriden geliyordu ama 3 hafta olmuş aradaki fark.
fl kısalığı,yardım lütfen boyle bi konu var tatlim. Herkes sona dogru sayilarin sastigini soyluyo. Pozisyonundan kaynakli. Rabbim saglikla dogmayi nasip etsin insallah.

Benim de oğlumda fl kisaligi var moralini bozup en güzel günlerini mahvetme son haftalarda fl kisaligi olabiliyor yeri daraldigi için doğru olcemiyorlar sağlıklı bir şekilde gelir inşallah bebişin😘

Back
X