fl kısalığı

Hamileliğimin başından beri bu sıkıntıyı yaşıyodum bnde kafana takma diyemem bnde bununla ilgili bi çok yazı okumama rağmen çok kafama taktım banada aynı şeyleri söylediler bir değil bi çok doktor iskelet rahatsızlığı olan tüm hastalıklardan amma istediklerini yapmadım iyikide yapmamışım öyle tatlı bi bebiş ki ama karnımdan çıkınca hızlıca büyümeye başladı 10 aralıkta doğum yaptım 1 aydır küvezde bebişim 1.500 kilo oldu bile 920 doğmuştu 800 e gerilemişti ama toparladı doğunca benim bebeği besleyen akımlar zayıftı

Kadınlar kulubundeki her yazıyı okudum internette bulduğum her makaleyi okudum bu hastalığı didik didik ettim çok yoruldum araştırmaktan düşünmekten kendimi yiyip bitirmisim.en sonunda tevekkül etmeyi seçtim 3 gün sonra hastaneye gidecem perintolojiye ne olursa olsun benim yavrum rabbim bizim imtihanimizi kolaylaştırsin yavrunu dogurmussun hayırlı olsun canım benim sağlıklı büyüsün rabbim acılarını göstermesin ilk anne olma serüvenim bu ilk gebeligim ve böyle seylerle karşılaşmak beni biraz da olsa üzdü

Allah razı olsun canım benim hamileliğim inanılmaz kötü geçti ama ne olursa olsn kabulüm dedim ama bi okadarda üzülüp ağladım bi gün iyi bişeyler duyarak çıkmadım kontrollerden erken haftalarda başlamıştı benim gerilik 2 günde bir sıkı takipte perinatolojiye gidiyodum benimde ilk bebeğim 1 aydır küvezde ama durumu stabil çok şükür kilo alımını bekliyoruz ben eminim seninde öyle olcak hislerim kuvvetlidir sen içini ferah tut bebişe giden kan akımları hakkında bişey dedilermi sana canım

Kan akımı hakkında birşey denmedi aslında ikili üçlü testleri de yapmamıştım devlette özele gittim cinsiyet öğrenmek için baktım dedi ayakları kısa ve eğri kolları kısa başı büyük dendi özel hastanede radyoloji bölümüne göründüm birde orda da kollari normal ama ayakları kısa ve eğri dedi daha şoku atlatamadan bana eşini ara aldırın dediler bende yok dedim ikili test yapalım o zmn dendi bende onuda kabul etmedim imza attım devlete gittim birgün sonra her zaman gittiğim doktorun yanına gittim ilkte hicbirsey demeden muayene olmaya geldigimi söyledim sağlıklı dedi falan sonra ağlamaya başladım özele gittigimi orda bana bu şekilde teşhis konulduğunu söyleyince doktor öyle birşey yok dedi gayet sağlıklı gözüküyor falan dedi kafam karışmıştı baya üzgündum doktor içine kuşku düşmüş en iyisi seni perintolojiye yonlendireyim dedi öyle yönlendirdi devlette perintolojiye yarın gidecem gurbetteyim birde o hastane sedyesine tek yatmak yanında yakın birinin olmaması tek mücadele etmek daha da zor ben yarın olmasını bekliyorum ama içim rahat her ne olursa olsun benim yavrum

Merhaba kaç aylık oldu şuan kaç cm bebeğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…