Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

içime doğdu:lepi: first ladynin en kısa zamanda dünya tatlısı bir torunu olacak:Saruboceq:

ve onu bizim bayankuş böyle uyutacakkaydirigubbakcemile3

bencede artık torunu olsun
en azından bizimle uğraşmayı bitirir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eminim ki hasılat rekorları kırıyorduralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bana göre iş. ohh oynayın kızlar. barçman bile oynadı.hadi hep birlikte.delikafaduldenhihoyyytsositososito:dance::teytey:

bende barçman ablam oynarkene kareografi kime ait olaki ..ne kaa süper olmuş dediydim:uhm: ki..işin arkasında firstlady imni olduğunu gördük ...valla pravo..sositososito(bu arada fisrtlady im yeşiller de ne güzel yakışmış..üle)bende istiyom o gömlekten ...:jeyyar::jeyyar:

kuşuuum süpürgesiyle uçuyormuş.

kanatları bakıma verdim ..azcukda süpürgeylen deneyim dedim...:roflol:sehernazıda alıp turliycez azıcık
günaaydıın demee unuttum ,bu arada ,GÜNAYDIN alkisalkisalkis
cumanız mübarek olsun ,dualarımız kabul olsun a.s.

cnm seninde cuman mübarek olsun ..hepinizin cuması mübarek olsun ..firstladyim inş güzel haberlerle dönersin ..ablacım ..şu mübarek günde hepimizin duaları kabul olur inş..

birde hep girip ama yazmaya vakt bulamadığım halde beni unutmayıp ..adımı andığınız için hepinize teşekkür ederim ...Şeniza.s.

First Lady ablam inşallah en kısa zamanda torununu kucağına alırsın
Barçman ım kolay gelsiinn,kuş gibi geçsin inşallah:1hug:
Kuusuummmm,o yumurtalar sana çoktur diye düşünmüştüm
Hani bayatlamaması açısından şeeyettiydimmkaydirigubbakcemile3

sağol çiçeğim boyacılar ve edimin hihoyyytyemek çay kahve servislerini yapıp geldim

kolay gelsin ablam benim ŞenizŞenizŞeniz

sağol ablişimŞenizŞeniz

FirstLady kullanıcısından alıntı
bana göre iş. ohh oynayın kızlar. barçman bile oynadı.hadi hep birlikte

hiiiii ben bu ayrıntıyı kaçırmışım

ne demek BİLEkaydirigubbakcemileklava:

ben hepinizden şahane oynarım bee hıhnaniknanik

çok gelirmi annem:jeyyar::jeyyar: ben çıkardım hepiciğini:roflol::roflol:..zatii size dağıtcaktım ..ne saklıyonklava: ...bol bol omlet neyin yapacaktınızcokacimcoook
...kek de yaparız ..acıktımmı..ne:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…