Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

boyacıya yazık değilmi barçmanım sen aşkını göstermek için edine çizdiğin yerleri düzeltcem diye canı çıkıyor:jeyyar:

boyacıya yazık değilmi barçmanım sen aşkını göstermek için edine çizdiğin yerleri düzeltcem diye canı çıkıyor:jeyyar:

oyy şeker gibi hatun gelmişde bana bulaşırmışyerimsenibenŞeniz

bütün duvarlara çizdim edime olan aşkımı:lepi:

oyy şeker gibi hatun gelmişde bana bulaşırmışyerimsenibenŞeniz

bütün duvarlara çizdim edime olan aşkımı:lepi:

o şekerlik sana ait canım Şeniz
sana bulaşmak bir onurdur benim için :jeyyar:
edi ne yapıyor bu kadar aşk ilanına varmı bir icraatsırnaşık şey

barçman ablacıgım....bahar temizligi başladın ha..........:lepi:
kolay gelsin...........ama çok zor oluyor .........evde işciler.....eşyalar geçen yıl bizde yaptık.........
hoş olan tek şey....benim için şuydu....eger işciler yakışıklıysa.çay şeker servisi sık sık oluyor.........:jeyyar::jeyyar:

o şekerlik sana ait canım Şeniz
sana bulaşmak bir onurdur benim için :jeyyar:
edi ne yapıyor bu kadar aşk ilanına varmı bir icraatsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 yok birkaç gündür çok yorgun sevgilim canım cicimle idare ediyor vaziyetikaydirigubbakcemile3

sağol ablacığım Şeniz hımm seni seniii

bana bir erkeğin yakışıklı gelmesi için richard gere e tıpatıp benzemesi gerekiyor

ama nerde bende o şansşakkıdı

:roflol::roflol: Hehehehe.. Boyacılık olayına çok farklı bir yaklaşım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ablacıgım............eeeeeee sende iyi biliyosun yakışıklıyı ........
tabi rıchard olsun başka servislerde yapardım emme nerdeeeeeeeeeeee............
bizimkiler ancak recep şaban olur.......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol: Hehehehe.. Boyacılık olayına çok farklı bir yaklaşım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şişttttttt..........çicegim aramızda kalsın...........
saman altından su yürütmekte lazım...........
ama evi boyadıklarıyla kaldı...........

aslında teli verseydim............900 900...ara beni boya beni diye.......:roflol::roflol::roflol:

yorgunluğu atmanın en güzel yolu de kandır yoksa icraat sendemi yok:roflol:
richard halt etmiş edi abimin yanında :dilcikar: tabi yanında var o yüzden gözün görmez kimseleri:jeyyar:

yorgunluğu atmanın en güzel yolu de kandır yoksa icraat sendemi yok:roflol:
richard halt etmiş edi abimin yanında :dilcikar: tabi yanında var o yüzden gözün görmez kimseleri:jeyyar:

aman iyi yaa bende senin sanal görümcen olduğunu unuttumkaydirigubbakcemile3

edi ağbine laf söylermiyim yoksasenağlama

oda biliyor benim richard gere hayranlığımı nasılsa uzak diye ses etmiyor

akıllı adamdır benim edim:lepi:

bu arada görümceliğini bil icraatıma laf söyletmem

hakkınızda hayırlısı olsun ablacım,herşey gönlünüzce olsun inş.Şeniz

inşallah canım. benim yavrumunda yüzü gülecek .

bencede artık torunu olsun
en azından bizimle uğraşmayı bitirir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hıh benden öyle kolay kurtulamazsınız. :jeyyar: lülülülülülü :dilcikar: :tomato:

sana feda olsun canım benim.:roflol::roflol::roflol:

bu benim şeker özümbüşümün bebeklik kostümü o zamanda aklı fikri yemekteymişkaydirigubbakcemile3

inşallah. bende haber bekliyorum. hayırlısıyla olur. bütün hayalimiz bu. özellikle babası çok seviniyor. şimdiden bebek karyolaları beğenip duruyor.:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…