boyacıya yazık değilmi barçmanım sen aşkını göstermek için edine çizdiğin yerleri düzeltcem diye canı çıkıyor:jeyyar:
flaşçılar dans öğreniyor.
ortadaki benim. ona görem.
bizim kıslar baloda.
muhteşem üçlünün edileri.
oyy şeker gibi hatun gelmişde bana bulaşırmışyerimsenibenŞeniz
bütün duvarlara çizdim edime olan aşkımı:lepi:
ank06 gaiplere karışmış.
o şekerlik sana ait canım Şeniz
sana bulaşmak bir onurdur benim için :jeyyar:
edi ne yapıyor bu kadar aşk ilanına varmı bir icraatsırnaşık şey
barçman ablacıgım....bahar temizligi başladın ha..........:lepi:
kolay gelsin...........ama çok zor oluyor .........evde işciler.....eşyalar geçen yıl bizde yaptık.........
hoş olan tek şey....benim için şuydu....eger işciler yakışıklıysa.çay şeker servisi sık sık oluyor.........:jeyyar::jeyyar:
barçman ablacıgım....bahar temizligi başladın ha..........:lepi:
kolay gelsin...........ama çok zor oluyor .........evde işciler.....eşyalar geçen yıl bizde yaptık.........
hoş olan tek şey....benim için şuydu....eger işciler yakışıklıysa.çay şeker servisi sık sık oluyor.........:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 yok birkaç gündür çok yorgun sevgilim canım cicimle idare ediyor vaziyetikaydirigubbakcemile3
sağol ablacığım Şeniz hımm seni seniii
bana bir erkeğin yakışıklı gelmesi için richard gere e tıpatıp benzemesi gerekiyor
ama nerde bende o şansşakkıdı
:roflol::roflol: Hehehehe.. Boyacılık olayına çok farklı bir yaklaşım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yok birkaç gündür çok yorgun sevgilim canım cicimle idare ediyor vaziyetikaydirigubbakcemile3
sağol ablacığım Şeniz hımm seni seniii
bana bir erkeğin yakışıklı gelmesi için richard gere e tıpatıp benzemesi gerekiyor
ama nerde bende o şansşakkıdı
yorgunluğu atmanın en güzel yolu de kandır yoksa icraat sendemi yok:roflol:
richard halt etmiş edi abimin yanında :dilcikar: tabi yanında var o yüzden gözün görmez kimseleri:jeyyar:
hakkınızda hayırlısı olsun ablacım,herşey gönlünüzce olsun inş.Şeniz
bencede artık torunu olsun
en azından bizimle uğraşmayı bitirir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Fotocu aile kim acaba dersiniz
bende barçman ablam oynarkene kareografi kime ait olaki ..ne kaa süper olmuş dediydim:uhm: ki..işin arkasında firstlady imni olduğunu gördük ...valla pravo..sositososito(bu arada fisrtlady im yeşiller de ne güzel yakışmış..üle)bende istiyom o gömlekten ...:jeyyar::jeyyar:
First Lady ablam inşallah en kısa zamanda torununu kucağına alırsın
Barçman ım kolay gelsiinn,kuş gibi geçsin inşallah:1hug:
Kuusuummmm,o yumurtalar sana çoktur diye düşünmüştüm
Hani bayatlamaması açısından şeeyettiydimmkaydirigubbakcemile3
firstlady edisine ceza verip eve almamış alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?