şu an sağ gözümde bandaj varmafoldumben dün gece dünya göz hastanesi aciline gittik
kornea zedelenmesi çıktımafoldumben
doktor damla ile gözbebeğimi büyütüp arka tarafa baktı :1shok:
Allah ıma çok şükür arka tarafta sorun çıkmadı:Saruboceq:
yanma batma acıma ağrı mafoldumben 2-3 gün dişimi sıkmak zorundayımsenağlama
ağlama şansım bile yok ağlar gibi oldum gözbebeğime verdiği acıdan ağlayamadım:1no2:
işte sarduşunuzmafoldumben
Bende kendimi flaşlayım bari hastanedeyken çekilmişti aman tanrım neydi o günler öyle yawww.
dağ çiçeğim adamın yardım teklifine kanma canım.
şu an sağ gözümde bandaj varmafoldumben dün gece dünya göz hastanesi aciline gittik
ağlama şansım bile yok ağlar gibi oldum gözbebeğime verdiği acıdan ağlayamadım:1no2:
irnam bu ne hal.
aaaa gercektenmii.eee sarduş saa ne diyem bilmemkii.günde 26 saat pc de durursan,.
göz ne yapsın.az cekiştireyim dur seni.hani akşam saat 19.00 dan sonra girmicektin pc ye.amaaa yook şuan bile ç.dışı olarak burdasın.demii
neyse yeter bu kadar kızmak.
çok gecmiş olsun,gercekten üzüldüm.ilaçın yanında yeşil çay pansumanıda yap çok iiyi gelir.kızdığıma bakma ama sağlığına yazık canım.sen daha iyi bilirsin tabii.
hadi allah açil şifalar versin.opuyorumnanaktan
sehernazım sıcaktan çok bunalmış.
sıcak başıma geçtikafamçokkarıştı herhalinnn soyunmaya başladummm :uhm:yaa biri tutsun beniiilmaz:
hoşbuldum canım sağolasınev- hanımı hoşgeldin canım geçmiş olsun:1hug:
ank geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın :1hug: ayak parmakların pek güzel çıkmış:jeyyar:
bende seni öptüm sehercim hoşbuldumiyi akşamlar flaşçılarrr hepiçğinizi öptümmmopuyorumnanaktan
ankramm resmin gerçekmiş vala bende komik resimlerden sandımm :roflol:
gelmiş geçmişler olsunn bacımma.s.
ev hanımı hoşgeldin sefalar getirdinna.s.opuyorumnanaktan
ay kıyamam ben nazarlar deyiyor bize dikkatli olun kızlar gelmiş geçmiş olsun bitanemşu an sağ gözümde bandaj varmafoldumben dün gece dünya göz hastanesi aciline gittik
işte sarduşunuzmafoldumben
hoşbuldum leydim seni göremedim 2 gündür merak ediyordum nasılsın neler yapıyosun evdemisinev hanımı dönmüş. hoşgeldin canım.
Artık çok geç tatlum.olan olmuş bile...kaydirigubbakcemile3
Hadi ben gideyim..artık kovun beniiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım sağolasın
bende seni öptüm sehercim hoşbuldum
ay kıyamam ben nazarlar deyiyor bize dikkatli olun kızlar gelmiş geçmiş olsun bitanem
hoşbuldum leydim seni göremedim 2 gündür merak ediyordum nasılsın neler yapıyosun evdemisin
gitme çiceğim yarın belki döneriz dedi eşim biraz hasret giderelim bi daha ne zaman dönerim bilmem en iyi ihtimal on gün sonrasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?