Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Anaaaa demek o ünlü dugunu basan da sendınnnnn :1shok:​

Bende kendimi flaşlayım bari hastanedeyken çekilmişti aman tanrım neydi o günler öyle yawww.

Oyy..kıyamam benn..opuyorumnanaktan.nasılda çocuk gibi çıkmışsın öyle..gencecik walla..opuyorumnanaktan
Şaka maka geçti o günlerde çok şükür..:1hug:
Sarduş um sana da geçmiş olsun canısı..dikkat et kendine..a.s.

aaaa gercektenmii.eee sarduş saa ne diyem bilmemkii.günde 26 saat pc de durursan,.
göz ne yapsın.az cekiştireyim dur seni.hani akşam saat 19.00 dan sonra girmicektin pc ye.amaaa yook şuan bile ç.dışı olarak burdasın.demii
neyse yeter bu kadar kızmak.

çok gecmiş olsun,gercekten üzüldüm.ilaçın yanında yeşil çay pansumanıda yap çok iiyi gelir.kızdığıma bakma ama sağlığına yazık canım.sen daha iyi bilirsin tabii.
hadi allah açil şifalar versin.opuyorumnanaktan

Evet buralarda canımcım..kaydirigubbakcemile5bende diyecektim..hiç düşünmüyor kendini..:mymeka:

sıcak başıma geçtikafamçokkarıştı herhalinnn soyunmaya başladummm :uhm:yaa biri tutsun beniiilmaz:

Artık çok geç tatlum.olan olmuş bile...kaydirigubbakcemile3
Hadi ben gideyim..artık kovun beniiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ev- hanımı hoşgeldin canım geçmiş olsun:1hug:

ank geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın :1hug: ayak parmakların pek güzel çıkmış:jeyyar:
hoşbuldum canım sağolasın
bende seni öptüm sehercim hoşbuldum
ay kıyamam ben nazarlar deyiyor bize dikkatli olun kızlar gelmiş geçmiş olsun bitanem
ev hanımı dönmüş. hoşgeldin canım.

hoşbuldum leydim seni göremedim 2 gündür merak ediyordum nasılsın neler yapıyosun evdemisin
Artık çok geç tatlum.olan olmuş bile...kaydirigubbakcemile3
Hadi ben gideyim..artık kovun beniiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gitme çiceğim yarın belki döneriz dedi eşim biraz hasret giderelim bi daha ne zaman dönerim bilmem en iyi ihtimal on gün sonrasenağlama

evdeyim canım. vakit öldürüyorum. bu sene dikilideki ev satıldı. altınoluktan ev alındı. anam orayı tercih etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…