ankcım gelmişgeçmiler olsun canım...allah bir daha yaşatmasın...:1hug:aaaaa ank.. bende sandım komik fotolardan biri,diyorum ne kadarda ank raya benziyor,kııızzz,kendimi flaşlayım bari dedini okudum sadece öyle bi baktım fotoya,,
ayyyyy senmişsinnn. :1shok:
ayy canım benim pardon güzelim yaa.çook özür dilerim.
allah inş. birdaha göstermez,çok zorlandın,kötü günlerdi,biliyoruz,kimselere göstermes inş.
nasılda masum masum yatıyor,ayy kıyamam sana beeenn.sağlıklı günler olsun hepimizee.opuyorumnanaktan
ah sarduşumçok geçmiş olsun.aynı şey kardeşimin başına geldi..gerçekten çok zor..ama allahtan bu tip olaylarda göz kendini çabuk yaniliyomuş..yorma gözlerini dinlen bol bol...opuyorumnanaktanşu an sağ gözümde bandaj varmafoldumben dün gece dünya göz hastanesi aciline gittik
kornea zedelenmesi çıktımafoldumben
doktor damla ile gözbebeğimi büyütüp arka tarafa baktı :1shok:
Allah ıma çok şükür arka tarafta sorun çıkmadı:Saruboceq:
yanma batma acıma ağrı mafoldumben 2-3 gün dişimi sıkmak zorundayımsenağlama
ağlama şansım bile yok ağlar gibi oldum gözbebeğime verdiği acıdan ağlayamadım:1no2:
işte sarduşunuzmafoldumben
ankcım gelmişgeçmiler olsun canım...allah bir daha yaşatmasın...:1hug:
ah sarduşumçok geçmiş olsun.aynı şey kardeşimin başına geldi..gerçekten çok zor..ama allahtan bu tip olaylarda göz kendini çabuk yaniliyomuş..yorma gözlerini dinlen bol bol...opuyorumnanaktan
selam flashçılar,sıcaktan yananlar bana gelsin benimevim serin,bahçemse püfür püfür esiyor
Sarduşum çok geçmiş olsun bitanem...:teselli:
Ne oldu sana böyle kesin nazarlara geldin sen.
Zedelenme nasıl oldu böyle.
Aman dikkat et kendine güzel kadınım benim kaydirigubbakcemile3
Yorma gözlerini lütfen .yerimseniben
--------a.s.gecmiş olsun dikkat et uzat yanaklarını öpemopuyorumnanaktanŞeniz nazar değmiştir sana dua okuyacağım bidenemmmmCADIARZU
-
sen çayı koy yanına bişey istemem
selam flashçılar,sıcaktan yananlar bana gelsin benimevim serin,bahçemse püfür püfür esiyor
döt çekişli sübürbeme atladım geliyommmm
ankcım gelmişgeçmiler olsun canım...allah bir daha yaşatmasın...:1hug:
ah sarduşumçok geçmiş olsun.aynı şey kardeşimin başına geldi..gerçekten çok zor..ama allahtan bu tip olaylarda göz kendini çabuk yaniliyomuş..yorma gözlerini dinlen bol bol...opuyorumnanaktan
gel canım gel ne güzel laflarız:teselli:
:sm_confused:
aşkımmm çok teşekkürlerŞeniza.s.
senin bacakına ne olduCADIARZU
diğerin içinden misinkaydirigubbakcemile3
siz elin çayı da demlerim kısırı da yaparım ohhhhhhhh hep beraber yeriz:lepi:
canımm çok teşekkürlerŞeniza.s.
doktor ilk önce kornea zedelenmesi deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü az kaldı bayılacaktım:bbo:
hemen peşinden 2-3 güne kadar kendini yeniler dediğin de ise sevinçten gülmeye başladım:dance:
merhaba kızlar bugün arkadaşlarımla birlikteydim ancak gelebildim
sarduşum canım hemşom büyük geçmiş olsun opuyorumnanaktanilk okuduğumda korktum ama çok şükür geçecekmiş sevindim:lepi:
hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kuzum nasıl becerdin bunu
Kesin 7/24 buradasın ya gözün iflas etti tabi
Yorma kendini bu kadar.
Söle enişteye alsın pc'yi senin elinden
Hoş geldin canım gezdin haa ne güzel zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?