Flash Forward

bak zenci diyo ki son dk larda janise, senden inandığın ve değer verdiğin herşeye karşı bişey yapmanı isticekler, yapabilcekmisin diyo, arkasındanda akvaryumcu teyze janise markı öldürmesini söylüyo, sanırım janisi sınıyolar

İyide Rovelmiydi neydi o ajanın adı, o nerden biliyor başka bir örgüt gelip Janise muhbirlik edeceğini.

Kim bu kötü adamlar.??

Bu keçi sakallı ajan ne iş??

Ne diyon kuzu, mantıklı gelmedimi söylediklerim:hulya:

yok şekerim FBI a düşman falan değil, o CIA li zencinin ona kafede söylediklerini hatırla, seni bi örgüte çekmeye çalışcaklar türlü numaralarla ( derken şu şömine başında ben yetenek avcısıyım sana iş teklifim var diyo kadının teki, cazibesini kullanıyo janise karşı, o görüntüler geliyo), sende onların teklifini kabul etceksin, onların güvenini kazanmak için ne isterlerse yapcaksın diyo (bunu derkende markın panosundan harita çalmasını gösteriyo), işte o örgüt kötü adamların örgütü
son sahnedede akvarcumcu kadın janise son görevlerini başaramadın, bizi hayal kırıklığına uğrattın ama yüzüğü getirceksin kendini kanıtlamak istiyosan dedi ya
şu sürekli yapacakları hamleleri bildirende diğer köstebekti, dikkat edersen o yakalandıktan sonra o mevzuu bitti

yani bilmiyorum ben öyle anladım, eğer öyle değilse rezil olduğumun resmidir
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ee ben de böyle anladım
garibim janis iki arada bi derede kaldı

ee ben de böyle anladım
garibim janis iki arada bi derede kaldı

ay güya stresten uzak durması gerekiyo
sempatiksalakcinni

:roflol: görüyonmu kuzu sadece sen anlamamışın:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

Valla şekerler ben bu Janis konusunda bi mok anlamadım. Akşama bi daha izliyim baribilmiyorumkismile

Valla şekerler ben bu Janis konusunda bi mok anlamadım. Akşama bi daha izliyim baribilmiyorumkismile

son 5 dk yı izle yeter canım:hulya:

düşürcek herhalde çocuğu, öngörüsünün geri kalanını yeni gösterdi, kız olduğunu söylemeden önce, öngörüsündeki dr de bebekte problem var diyodu, aman düşürsün ya,
dimitrinin çocuğu, dimitrinin kız arkadaşı, dimitriyi parçalar valla, mala gibi elleriylen

o zenci ajan janisin köstebek oldugunu biliyordu ofiste köstebegi ararlarken acaba bunu marka söyledi mi,janisi oda da görünce ,sonra prof.geldiginde baygin baygin manali manali bakiyordu.....
haa birde zenci ajan gelecegi gördügünde mark öldü dedi bunu biliyor yani birsey yapmaz mi acep recep

son 5 dk yı izle yeter canım:hulya:

düşürcek herhalde çocuğu, öngörüsünün geri kalanını yeni gösterdi, kız olduğunu söylemeden önce, öngörüsündeki dr de bebekte problem var diyodu, aman düşürsün ya,
dimitrinin çocuğu, dimitrinin kız arkadaşı, dimitriyi parçalar valla, mala gibi elleriylen

:roflol:

o zenci ajan janisin köstebek oldugunu biliyordu ofiste köstebegi ararlarken acaba bunu marka söyledi mi,janisi oda da görünce ,sonra prof.geldiginde baygin baygin manali manali bakiyordu.....
haa birde zenci ajan gelecegi gördügünde mark öldü dedi bunu biliyor yani birsey yapmaz mi acep recep

doğru valla kafamçokkarıştı

Kızlar bu hafta neler olacak, haberi olan varmı??bilmiyorumkismile

Demetri, geleceği görüşlerinden kaçan insanları öldüren bir katilin izini sürcekmiş.:hulya:
Mark, Simon'ın kızkardeşini bulmaya çalışcakmış, niyeyse... Sanırım simonun kimliği ortaya çıkmak üzre:hulya:
Nicole, Bryce'nin geleceği görüşündeki Keiko'yu bulcakmış, neden böyle bişey yapcak anlamadım, lokum gibi çocuk işte, sevgili olun işte paşa paşa, ne karıştırıyon keiko meiko:mymeka:

27 Mayıs 2010 sezon finaliymiş, lostla aynı zamandamı bitcek ne
bilmiyorumkismile

Demetri, geleceği görüşlerinden kaçan insanları öldüren bir katilin izini sürcekmiş.:hulya:
Mark, Simon'ın kızkardeşini bulmaya çalışcakmış, niyeyse... Sanırım simonun kimliği ortaya çıkmak üzre:hulya:
Nicole, Bryce'nin geleceği görüşündeki Keiko'yu bulcakmış, neden böyle bişey yapcak anlamadım, lokum gibi çocuk işte, sevgili olun işte paşa paşa, ne karıştırıyon keiko meiko:mymeka:

27 Mayıs 2010 sezon finaliymiş, lostla aynı zamandamı bitcek ne
bilmiyorumkismile

Ay bu da bitecek dimi.

Öfff apışıp kalıcaz :delphin:

Dimitri var demek bu bölümde:asigim:

Ay bu da bitecek dimi.

Öfff apışıp kalıcaz :delphin:

Dimitri var demek bu bölümde:asigim:

ya dem e bağırırlarken diiiiiiimiiitri diye vurguluyolar ya çok hoşuma gidiyo, bi daha oğlum olursa adını dimitrimi koysam acep

flash forward, lost kadar heyecanla beklenmiyo ya:hulya:

flash forward, lost kadar heyecanla beklenmiyo ya:hulya:

ben bekliyorum valla bu sezon lostan birsey anlamadigim icin onuda eskisi gibi heycanla beklemiyorum böyle 6 sezondur hicbirseye dogru dürüst cevap alamadim bu daha heycanli geliyor.. ama sanirim diziyi 4-5 kisi lost btince daha cok artar izleyeni sanirim

ahanda soyluyorum mark i oldurmucekler ama olu gostercekler.. o zenci kilikli renkli gozlu adamin bagli oldugu ve janis den istihbarat almaya calistigi yerler cakisiyor bir yerde.. her iki taraf da sanirsam mark dan kurtulmak isticek bir sekilde.

o zenci ajanin gözleri renklimi..marki öldürmezler zaten aman olay icinde olay kimse kismeye birsey demiyor..

Olivia'ya sinir oluyorum bihter kılıklı yelloz
ne hissettiğini çok iyi biliyormuşmuş
biri buna evli olduğunu da hatırlatsın :oklava:

öteki de niye söylemedi japon kızı bulduğunu
amaaan dizi iyice yalan rüzgarına bağladı kimin eli kimin cebinde belli değil

Olivia'ya sinir oluyorum bihter kılıklı yelloz
ne hissettiğini çok iyi biliyormuşmuş
biri buna evli olduğunu da hatırlatsın :oklava:

öteki de niye söylemedi japon kızı bulduğunu
amaaan dizi iyice yalan rüzgarına bağladı kimin eli kimin cebinde belli değil

bosver ya söylemesin nicole la doktor cok yakisiyor diyecekti ama öpünce kiz affalladi ya cok güzeldi ikiside cok tatli ne etcek japonu yazik nicole sevdigi halde diyecekti ama öpünce akli uctu:asigim::asigim:

Back
X