- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
bugün yeni bölüm yok mu? :sm_confused:
ben indirdimde alt yazi bekliyorum
markin konusmasindan pek bisy anlayamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yeni bölüm yok mu? :sm_confused:
vaaooov :1shok:
oyun içinde oyun
yetişemiyorum ben bu dizinin hızına yaa
janise sinir oluyordum şimdi acıyorum yazık kızcağıza![]()
Kız niye acıyorsun, nolduki Janise.bilmiyorumkismile
ben hala yeni bölümü izlemedim ondan bu merakım. Birazdan izliyim bariaklinialirimsmile
kuzum bence mark anladi yoksa anlamdiysa salagin daniskasi frosta köstebegi yakladik dedi oda bitti mi saniyorsun dedi.ayrica janis prof. telefon etti orjinal plani kaybetigini söyledi dedi ama biz aradigini görmedik ayrica markin bakislari degisikti o kadarda salak degildir diye düsnüyorum
Bu Mark'ın da gerizekalı olduğundan şüpheleniyorum, Janisi bastı resmen hiç şüphelenmedi kızdan iyimi. Frostun satrançtaki hamlelerinden telefon numarasını bulan namı değer Mark, bastığı halde kızdan şüphelenmedi, gerzek Mark:mymeka:, yada bir planı filan vardır Mark'ın. Hani sana hala güveniyorum mesajı verip, Janisi takip altına almak istiyor kanımca, yoğusa bu kadar salak olabilemez.sempatiksalakcinni
:
bu arada chess kurtardın markın hayatını kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab
eee şekerim vezir benim, olsun o kadar:roflol::roflol:
ya kızlar bence CIA li zenci başka bi saf, başka bi taraf yani
yani janis FBI da çalışıyo ama 2 farklı örgüt için muhbirlik yapıyo
aslında janis kötü kadın değil yani, iki defa ters köşeye yatırıldık, bu kötü adamların muhbiriymiş gibi görünüyo ama aslında onların arasındada onlara karşıda bi muhbir kendisisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
priviyisly on lost tan sonra şimdide oktobır six...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Şu laflarından bişe anladıysam noliyim. Kadın resmen FBI'yı satıyor sende kötü kadın değil diyorsun yav.![]()