Flash Forward

vaaooov :1shok:
oyun içinde oyun
yetişemiyorum ben bu dizinin hızına yaa
janise sinir oluyordum şimdi acıyorum yazık kızcağıza :delphin:

bu arada chess kurtardın markın hayatını kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab

ya cok güzel bastan skici gibiydi ama simdi süper gidiyor..

Olaylar gittikçe enteresanlaşmaya başladı CADIARZU Nerdeyse bırakıcaktım diziyi, sabrettiğim iyi olmuş sempatiksalakcinni

FlashForward - Episode 1.19 - Course Correction - Promo

[dailymotion]video/xd4qa7_flashforward-episode-119-course-cor_shortfilms[/dailymotion]

vaaooov :1shok:
oyun içinde oyun
yetişemiyorum ben bu dizinin hızına yaa
janise sinir oluyordum şimdi acıyorum yazık kızcağıza :delphin:

Kız niye acıyorsun, nolduki Janise.bilmiyorumkismile

ben hala yeni bölümü izlemedim ondan bu merakım. Birazdan izliyim bariaklinialirimsmile

Sinek Pike bakılırsa yeni bir bilinç kaybı yaşanıyor:1shok:, vay anasını sayın seyirciler.
(yada ben öyle anladım karmaşık görüntülerdenbilmiyorumkismile )

o zenci ajanin ismi neydi aslinda o janise muhbir olmasi gerektigini söylüyor o an iyi niyetle gibi geldi ama hic belli olmaz..yakinda wedecek bile buydu sanirim ismi isin icinde cikarasa hic sasmam

Kafam karıştı iyice. Bu Janis salakmı. İhanet etmem deyip durdu ama ihanetin alasını yapıyor pislik. Madem istemiyorsun, sana zorlamı yaptırdılar sanki ilk baştaalsanaalsanasmile, kabul etmeseydin kardeşim.:mymeka:

Bu Mark'ın da gerizekalı olduğundan şüpheleniyorum, Janisi bastı resmen hiç şüphelenmedi kızdan iyimi. Frostun satrançtaki hamlelerinden telefon numarasını bulan namı değer Mark, bastığı halde kızdan şüphelenmedi, gerzek Mark:mymeka:, yada bir planı filan vardır Mark'ın. Hani sana hala güveniyorum mesajı verip, Janisi takip altına almak istiyor kanımca:delphin:, yoğusa bu kadar salak olabilemez.sempatiksalakcinni

Olivyayı sürekli takip eden adam ne iş onu anlamadım. Niye kilit nokta sensin deyip duruyor Olivyaya.bilmiyorumkismile

Aeronlu sahneleri hiç sevmiyorum, içim daralıyor vallahi izlerken.:delphin:

kuzum bence mark anladi yoksa anlamdiysa salagin daniskasi frosta köstebegi yakladik dedi oda bitti mi saniyorsun dedi.ayrica janis prof. telefon etti orjinal plani kaybetigini söyledi dedi ama biz aradigini görmedik ayrica markin bakislari degisikti o kadarda salak degildir diye düsnüyorum

kuzum bence mark anladi yoksa anlamdiysa salagin daniskasi frosta köstebegi yakladik dedi oda bitti mi saniyorsun dedi.ayrica janis prof. telefon etti orjinal plani kaybetigini söyledi dedi ama biz aradigini görmedik ayrica markin bakislari degisikti o kadarda salak degildir diye düsnüyorum

E anlaması lazım artık, gözüyle gördü adam ya.

Şimdi bu Janis, Mark'ı öldürmeye çalışacak ama son anda vazgeçecek sanırım, ve kurtaracak onu. Böylece Frostun dediği olacak.

Da ben Olivyanın herşeyin merkezi olması durumunu anlamadım

Ayrıca Dimitri yoktu bu bölüm, nerelerdeyse hayta:delphin:

Bu Mark'ın da gerizekalı olduğundan şüpheleniyorum, Janisi bastı resmen hiç şüphelenmedi kızdan iyimi. Frostun satrançtaki hamlelerinden telefon numarasını bulan namı değer Mark, bastığı halde kızdan şüphelenmedi, gerzek Mark:mymeka:, yada bir planı filan vardır Mark'ın. Hani sana hala güveniyorum mesajı verip, Janisi takip altına almak istiyor kanımca:delphin:, yoğusa bu kadar salak olabilemez.sempatiksalakcinni
:

:roflol::roflol: ağzımdan aldın valla, kadın siyahları çekmiş gecenin bi yarısı, ofise giriyo gizlice, markta ona inanıyokafamçokkarıştı

bencede olivya Lloyd la beraber olmalı
sempatiksalakcinni

bu arada chess kurtardın markın hayatını kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab

eee şekerim vezir benim, olsun o kadar:roflol::roflol:

ya kızlar bence CIA li zenci başka bi saf, başka bi taraf yani

yani janis FBI da çalışıyo ama 2 farklı örgüt için muhbirlik yapıyo

aslında janis kötü kadın değil yani, iki defa ters köşeye yatırıldık, bu kötü adamların muhbiriymiş gibi görünüyo ama aslında onların arasındada onlara karşıda bi muhbir kendisi
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
eee şekerim vezir benim, olsun o kadar:roflol::roflol:

ya kızlar bence CIA li zenci başka bi saf, başka bi taraf yani

yani janis FBI da çalışıyo ama 2 farklı örgüt için muhbirlik yapıyo

aslında janis kötü kadın değil yani, iki defa ters köşeye yatırıldık, bu kötü adamların muhbiriymiş gibi görünüyo ama aslında onların arasındada onlara karşıda bi muhbir kendisi

Şu laflarından bişe anladıysam noliyim. Kadın resmen FBI'yı satıyor sende kötü kadın değil diyorsun yav.:delphin:

Şu laflarından bişe anladıysam noliyim. Kadın resmen FBI'yı satıyor sende kötü kadın değil diyorsun yav.:delphin:

yok şekerim FBI a düşman falan değil, o CIA li zencinin ona kafede söylediklerini hatırla, seni bi örgüte çekmeye çalışcaklar türlü numaralarla ( derken şu şömine başında ben yetenek avcısıyım sana iş teklifim var diyo kadının teki, cazibesini kullanıyo janise karşı, o görüntüler geliyo), sende onların teklifini kabul etceksin, onların güvenini kazanmak için ne isterlerse yapcaksın diyo (bunu derkende markın panosundan harita çalmasını gösteriyo), işte o örgüt kötü adamların örgütü
son sahnedede akvarcumcu kadın janise son görevlerini başaramadın, bizi hayal kırıklığına uğrattın ama yüzüğü getirceksin kendini kanıtlamak istiyosan dedi ya
şu sürekli yapacakları hamleleri bildirende diğer köstebekti, dikkat edersen o yakalandıktan sonra o mevzuu bitti

yani bilmiyorum ben öyle anladım, eğer öyle değilse rezil olduğumun resmidir

Son düzenleme:
İyide Rovelmiydi neydi o ajanın adı, o nerden biliyor başka bir örgüt gelip Janise muhbirlik edeceğini.

Kim bu kötü adamlar.??

Bu keçi sakallı ajan ne iş??

valla bak tekrar izledim son part son 4 dakkayı tekrar izle kuzu

CIA li zenci diyoki "gayet eminiz ki yakında bir örgüt seni muhbir olarak alıp seni LA FBI ofisine sokmak isteyecek, onlara evet demeni istiyorum, güvenlerini kazanmanı istiyorum bla bla bla

Back
X