• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flash mx konusunda yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
66
Balıkesir
kızlar yakın bir zamanda bir proje ödevim olacak flash mx'te birşeyler hazırlamakla ilgili...flash ta bişeyler hazırlayabilecek,kesinlikla hazır değil,kendi yapmış olacak(yani ben yapmış olmak zorundayım),önemli...
ücretle yaptırmak istiyorum,cüzi bir ücret ama çünkü yapılacak proje çok kısa olacak,bilen birisine çok zahmet gerektiren bir iş değil.
şimdiden haber vermemin sebebi son ana bırakıp da telaşlanmak istemiyorum,hemen yapabilecek birisini bulmak istiyorum.

cevrendekilerden yardim alsan daha iyi olmazmi?? Huu !! ayrica kendin yapman gerekn isi niye baskasina yaptiriyorsun? Oku ogren yap!!

Son düzenleme:
cevrendekilerden yardim alsan daha iyi olmazmi?? Huu !! ayrica kendin yapman gerekn isi niye baskasina yaptiriyorsun? Oku ogren yap!!

:)):9::9::9:
Canım benim çevremde flash bilen olsa zaten yardım alcam,bikaç yere sordum hazır flash template i kullanabileceklerini söylediler, uğraştım yapamadım,elektronik öğretmenine sordum yapamadı, nişanlım vakit ayıramaz,ben de dedim kadınlar kulübünde vardır mutlaka flash bilen,cüzi bir ücrete ödev yapabilecek bir arkadaş?
oku öğren yap:)
Allah canını almasın diye sevmek istiyorum seni:)kolaycıyım ya biraz işler açısından,ama valla bak anlamadım, baktım baktım olmadı.
evlilik nasıl gidiyo,baya ilgimi çekmişti anında evlenmen deli bi tipsin belli ediyosun,(iyi anlamda deli valla da billa da)Allah mutluluk huzur versin.

aenee hamileymişsin şimdi de:D Allah bağışlasın yaa çok güzel,hayırlı olsun,maşallah 2012 sana çok hızlı gelmiş,evlilik bebek, çok güzel yaa!

Son düzenleme:
başkası yapınca sen öğrenemezsin ama?

inan öyle öğrenmem şart falan değil,ilerisi için işime yarayacak bişey değil,sadece not işte başka bişey değil.baktım da hakkımı yemiim,hiiiç anlamadım ama,çünkü gerçekten karışık.ki bilgisayarla alakam internet ve office programlarıyla sınırlı.

Bilişim teknolojileri konusunda uzmanım. Nasıl birşey istediğini söylersen yardımcı olabilirim.

:)):9::9::9:
Canım benim çevremde flash bilen olsa zaten yardım alcam,bikaç yere sordum hazır flash template i kullanabileceklerini söylediler, uğraştım yapamadım,elektronik öğretmenine sordum yapamadı, nişanlım vakit ayıramaz,ben de dedim kadınlar kulübünde vardır mutlaka flash bilen,cüzi bir ücrete ödev yapabilecek bir arkadaş?
oku öğren yap:)
Allah canını almasın diye sevmek istiyorum seni:)kolaycıyım ya biraz işler açısından,ama valla bak anlamadım, baktım baktım olmadı.
evlilik nasıl gidiyo,baya ilgimi çekmişti anında evlenmen deli bi tipsin belli ediyosun,(iyi anlamda deli valla da billa da)Allah mutluluk huzur versin.

aenee hamileymişsin şimdi de:D Allah bağışlasın yaa çok güzel,hayırlı olsun,maşallah 2012 sana çok hızlı gelmiş,evlilik bebek, çok güzel yaa!

2 gün sonra da doğurdum der, problem yok ;)

Bilişim teknolojileri konusunda uzmanım. Nasıl birşey istediğini söylersen yardımcı olabilirim.

canım hemen söylim.15 sayfalık hikaye ya da masal kitabına okuma yapılacak,geri ileri butonlarıyla bir sayfa geri.bir sayfa ileri gidebilecek. sesli kitap olacak. kitap üstüne okuma yapılacak yani.lütfen yardımcı olursan acaip sevinirim.

Back
X