Embrıyolarımın kaltelı oldugu halde 2 negatıften sonra cok yoruldum inşallah canım bende memnun kalırım aradım görüştüm bır kac gune kadarda merkeze gıdıp bızzat göriyim diyorum tansel beyle nuri bey arasında kalmıştım sanırım nuri beyı secıcem nuri beyle baslıcam tskler canım bılgılendırdıgın ıcın senın sorunun neydı hamilesın sanırım rabbım sana bagıslasınCanim bn florance nigtingale kadikoyde nuri delikara doktrumdu.. Cok memnundum butun calisanlarindan.. Haladahda telde gorusuyrum bazen ariyrum.. :)
Ewet cnm.. Nuri bey gerckten iyi.. HattaEmbrıyolarımın kaltelı oldugu halde 2 negatıften sonra cok yoruldum inşallah canım bende memnun kalırım aradım görüştüm bır kac gune kadarda merkeze gıdıp bızzat göriyim diyorum tansel beyle nuri bey arasında kalmıştım sanırım nuri beyı secıcem nuri beyle baslıcam tskler canım bılgılendırdıgın ıcın senın sorunun neydı hamilesın sanırım rabbım sana bagıslasın
Dualrim sennle cnm.. Insallh.. Bni bul yaz.. Tamm opuyrum seni..Ayyy canım ne guzel inşallah bende olumlu sonuc alırım daha görmeden doktoru bı güven oluştu sanki hamişlerın duası kabul olurmuş şu elvan kardesıne dua et canım
Canım basladin mi bilmiyorum ama bende nuri beye tedavi oldum, iki tedavimde pozitif oldu ama ilki düşükle sonuçlandı maalesefAyyy canım ne guzel inşallah bende olumlu sonuc alırım daha görmeden doktoru bı güven oluştu sanki hamişlerın duası kabul olurmuş şu elvan kardesıne dua et canım
Yok canım rapor geçmiyor, fiyatta gecen sene 4950 idi 4400 yaptılar bu sene bilmiyorum arkadaşımı göndereceği gecen perşembe gittim sordum ama fiyat verecek kişi yoktu, bu cuma tekrar gideceğim ogrenirsem yazarimmerhaba , nuri bey in kliniğinde tüp bebek sgk raporu geçıyor mu ilginiz var mı bir de fiyat hakkında blgi verebilir misiniz kızlar :)
kızlar bende nuri beyde başlamayı düşünüyorum görüştüm kendisiyle 5.250 fiyatı ?sizlerin sorun neydi .çok arada kaldım sizce nasılYok canım rapor geçmiyor, fiyatta gecen sene 4950 idi 4400 yaptılar bu sene bilmiyorum arkadaşımı göndereceği gecen perşembe gittim sordum ama fiyat verecek kişi yoktu, bu cuma tekrar gideceğim ogrenirsem yazarim
öneriyormusunuz bende ön görüşme yaptım kararsız kaldımCanim bn florance nigtingale kadikoyde nuri delikara doktrumdu.. Cok memnundum butun calisanlarindan.. Haladahda telde gorusuyrum bazen ariyrum.. :)
Ben cok memenun kaldim.. Inan bana.. Nuri bey olsun hep guler yuzlu calisanlarida ole.. Gercekten.. Hep bir umutla gittim.. Orya cok sukur umudum yolda.. Hatta bir arkadasimi daha gonderdim suan tedavi asamasindalar.. Insallh onlarinda olur.. Allhim isteyen herkese nasip etsin..öneriyormusunuz bende ön görüşme yaptım kararsız kaldım
Canim ben hala nuri beye devam ediyorum zaten, fiyatida indirirler biraz konuşursan, çok pozitif hep guler yüzlü bir Dr. İstedgn zaman ulaşabiliyorsun, önemli olan senin ne hissttigin, bende brukselde baslayacaktim tedaviye nuri beyden sonra Vazgeçtim, doktorunun pozitif yada negatif enerjisi mutlaka hastaya geçiyoröneriyormusunuz bende ön görüşme yaptım kararsız kaldım
evet öyle paragöz bi doktorada benzeimiyor yani neyse onu söylüyor bana bütün en ünlü profösörler bile ameliyat dediler mesela tüpümü alıcaklardı nuri bey asla gereky ok dediCanim ben hala nuri beye devam ediyorum zaten, fiyatida indirirler biraz konuşursan, çok pozitif hep guler yüzlü bir Dr. İstedgn zaman ulaşabiliyorsun, önemli olan senin ne hissttigin, bende brukselde baslayacaktim tedaviye nuri beyden sonra Vazgeçtim, doktorunun pozitif yada negatif enerjisi mutlaka hastaya geçiyor
ya ne güzel inşallah bende pozitif sonucumu alırım insan bilemiyor ki işte.okadar doktor gezdimki anlatamam en ünlüsünden en iyisine ama hepsi ticari bi amaça odaklanmış gibiydi.en son nuri beye gittim sanırım başlıycam ama orda tedavime 5.250 fiyat verdiler ama bişey yaparız dedilerBen cok memenun kaldim.. Inan bana.. Nuri bey olsun hep guler yuzlu calisanlarida ole.. Gercekten.. Hep bir umutla gittim.. Orya cok sukur umudum yolda.. Hatta bir arkadasimi daha gonderdim suan tedavi asamasindalar.. Insallh onlarinda olur.. Allhim isteyen herkese nasip etsin..
Nuri bey okadar iyi bir adamki.. Insallh senn icinde hayrlisi olur arkadasim guzel haberlerini goruruz insallh.. Pozitif dusun pozitif olsun insaalh..ya ne güzel inşallah bende pozitif sonucumu alırım insan bilemiyor ki işte.okadar doktor gezdimki anlatamam en ünlüsünden en iyisine ama hepsi ticari bi amaça odaklanmış gibiydi.en son nuri beye gittim sanırım başlıycam ama orda tedavime 5.250 fiyat verdiler ama bişey yaparız dediler
inşallah çok sağolun bilgi verdiğiniz için içim rahatladı biraz vallaNuri bey okadar iyi bir adamki.. Insallh senn icinde hayrlisi olur arkadasim guzel haberlerini goruruz insallh.. Pozitif dusun pozitif olsun insaalh..
Ben 2 kere denedim 2 side pozitif oldu ama ilki düştü, neyseki şimdiki hala devam ediyor, inşallah sende güzel sonuç alirsin. Asla paragöz değil normal muayenesi 285 TL ben ona devam edeceğim normal gebelik takibi yapiyormusunuz dedim olur dedi 8.haftada gel dedi gittim muayene oldum ben odadan cikmadan vezneye gitti konuştu normal ücret almayin diye gerçekten asla ticari olarak bakmiyorya ne güzel inşallah bende pozitif sonucumu alırım insan bilemiyor ki işte.okadar doktor gezdimki anlatamam en ünlüsünden en iyisine ama hepsi ticari bi amaça odaklanmış gibiydi.en son nuri beye gittim sanırım başlıycam ama orda tedavime 5.250 fiyat verdiler ama bişey yaparız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?