- 10 Mayıs 2025
- 31
- 7
- 1
- Konu Sahibi Mehlikabyb
-
10/0 ...Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)
Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.
Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyorÖrnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.
Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.
Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.
Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Çok saçma değil mi? Neden alıyorsun madem bunu çözemiyorum.Nefret ederim sürekli aldığını verdiğini not tutan,oturup hesap yapan insanlardan. Arkama bakmadan kaçardım yerinizde olsam.
Ya aslında para kısmı olmasa gerçekten mükemmeliz10/0 ...
Bende soğuyorum açıkçası mesela diyor ki ben araba alsam en lüks olanı almak isterim, evim mesela çok olsun dursun kenarda, malıma da parama da aşırı düşkünüm vs. Onun dışında bir sorunumuz yok olmuyor çünkü aşırı pozitif birisi kavga etmek isterim bazen ona bile müsaade etmez. Acaba kendisini maddi olarak bana bir şeyler almak zorunda mı hissediyor? Bir kere öyle saçma sapan bir şey söyledi -Şuan işsiz olduğun için sana sormadan maddi destek olmak istiyorum ama bu sefer bu adam beni parasıyla elinde tutmaya çalışıyor diye düşünürsün sanıyorum- gibi saçma sapanBir kere ben paraya aşırı düşkün insandan korkarım. Tabi para zaruri ama bazı insanlar için hayatın tek amacı haline geliyor. Hele erkekte daha çok korkarım. Ben parama düşkünüm falan çok itici laflar bunlar. Daha sonra başıma kalkacağı hediyeyi de eşyayı da almasının bir değeri yok.
Her şakanın altında bir gerçek vardır. Harcadığı paranın lafını yapanla olmaz.Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
1 yıllık ilişkide flörtten sevgiliden para almayı pek doğru bulmuyorum ben açıkçası.Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor
Tek tek not alıyor aldığı hediyelerin fiyatını liste yapmış gibi. Yerinizde olsam bu kişiyle evlenmezdim.bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi.
+1Sizi evlenmek için uygun görüyor, mantık olarak evlenmek istiyor, sevgisi yok. Yanında tutma isteği var sadece. Evlendikten sonra zaten cepte görecek, maddi konular o zaman çok daha mide bulandıracak.
3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi
Haklısınız bende doğru bulmazdım normal şartlarda ama ilişki o şekilde gelişti. Şöyle zaten mesela bir kursa kayıt yaptırmıştım 2 taksitti ben o ara işsiz kaldım, tek taksitini ödeyebilmiştim yani. Diğer taksiti o ödedi gibi şeyler. Yada gezerken ceket beğeniyorum ne güzel diyorum anında alıyoruz. Alırken falan sorun yok çok güzel yağlıyor ballıyor ama sonrası sıkıntıHer şakanın altında bir gerçek vardır. Harcadığı paranın lafını yapanla olmaz.
1 yıllık ilişkide flörtten sevgiliden para almayı pek doğru bulmuyorum ben açıkçası.
Tek tek not alıyor aldığı hediyelerin fiyatını liste yapmış gibi. Yerinizde olsam bu kişiyle evlenmezdim.
Daha evli değilsiniz. Çoğu huyunu bilmiyorsunuz. Size pazarlamak istediği taraflarını gösteriyor çünkü.Bende soğuyorum açıkçası mesela diyor ki ben araba alsam en lüks olanı almak isterim, evim mesela çok olsun dursun kenarda, malıma da parama da aşırı düşkünüm vs. Onun dışında bir sorunumuz yok olmuyor çünkü aşırı pozitif birisi kavga etmek isterim bazen ona bile müsaade etmez. Acaba kendisini maddi olarak bana bir şeyler almak zorunda mı hissediyor? Bir kere öyle saçma sapan bir şey söyledi -Şuan işsiz olduğun için sana sormadan maddi destek olmak istiyorum ama bu sefer bu adam beni parasıyla elinde tutmaya çalışıyor diye düşünürsün sanıyorum- gibi saçma sapan
Yazmak zorunda hissettim, bazı konularda yeni üyelik ilk konu muhabbeti oluyor diye.bu, yeni moda anladığım kadarıyla
Evet en önemli kısmı gizleyemedi sanırımDaha evli değilsiniz. Çoğu huyunu bilmiyorsunuz. Size pazarlamak istediği taraflarını gösteriyor çünkü.Ama baskın sıkıntılı bir tarafını saklayamamış işte. Şu an sizi daha elde edememiş. Evlenince şimdi şakaya vurarak gülerek söylediği bu sözler iğne olur.
İstediği kadar hediye alsın, alışveriş yapsın. Sonrasında bunun lafını şaka adı altında yapıyorsa, ben sürece değil sonuca bakarım. Kursakta bırakacaksa hiç almasın,yapmasın daha iyi.Haklısınız bende doğru bulmazdım normal şartlarda ama ilişki o şekilde gelişti. Şöyle zaten mesela bir kursa kayıt yaptırmıştım 2 taksitti ben o ara işsiz kaldım, tek taksitini ödeyebilmiştim yani. Diğer taksiti o ödedi gibi şeyler. Yada gezerken ceket beğeniyorum ne güzel diyorum anında alıyoruz. Alırken falan sorun yok çok güzel yağlıyor ballıyor ama sonrası sıkıntı
Evet sonrasında aşırı üzgün ve pişman oluyorumİstediği kadar hediye alsın, alışveriş yapsın. Sonrasında bunun lafını şaka adı altında yapıyorsa, ben sürece değil sonuca bakarım. Kursakta bırakacaksa hiç almasın,yapmasın daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?