Flört 10da 10 ama???

Mehlikabyb

Ayayayay noluyo?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
31
7
1
Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)

Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.

Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyor Örnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor

Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.

Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.

Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.

Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.

Sizler neler düşünüyorsunuz?

10/0 ...

Bir kere ben paraya aşırı düşkün insandan korkarım. Tabi para zaruri ama bazı insanlar için hayatın tek amacı haline geliyor. Hele erkekte daha çok korkarım. Ben parama düşkünüm falan çok itici laflar bunlar. Daha sonra başıma kalkacağı hediyeyi de eşyayı da almasının bir değeri yok.

Bende soğuyorum açıkçası mesela diyor ki ben araba alsam en lüks olanı almak isterim, evim mesela çok olsun dursun kenarda, malıma da parama da aşırı düşkünüm vs. Onun dışında bir sorunumuz yok olmuyor çünkü aşırı pozitif birisi kavga etmek isterim bazen ona bile müsaade etmez. Acaba kendisini maddi olarak bana bir şeyler almak zorunda mı hissediyor? Bir kere öyle saçma sapan bir şey söyledi -Şuan işsiz olduğun için sana sormadan maddi destek olmak istiyorum ama bu sefer bu adam beni parasıyla elinde tutmaya çalışıyor diye düşünürsün sanıyorum- gibi saçma sapan

Her şakanın altında bir gerçek vardır. Harcadığı paranın lafını yapanla olmaz.
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor
1 yıllık ilişkide flörtten sevgiliden para almayı pek doğru bulmuyorum ben açıkçası.
bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi.
Tek tek not alıyor aldığı hediyelerin fiyatını liste yapmış gibi. Yerinizde olsam bu kişiyle evlenmezdim.

Haklısınız bende doğru bulmazdım normal şartlarda ama ilişki o şekilde gelişti. Şöyle zaten mesela bir kursa kayıt yaptırmıştım 2 taksitti ben o ara işsiz kaldım, tek taksitini ödeyebilmiştim yani. Diğer taksiti o ödedi gibi şeyler. Yada gezerken ceket beğeniyorum ne güzel diyorum anında alıyoruz. Alırken falan sorun yok çok güzel yağlıyor ballıyor ama sonrası sıkıntı

Daha evli değilsiniz. Çoğu huyunu bilmiyorsunuz. Size pazarlamak istediği taraflarını gösteriyor çünkü. Ama baskın sıkıntılı bir tarafını saklayamamış işte. Şu an sizi daha elde edememiş. Evlenince şimdi şakaya vurarak gülerek söylediği bu sözler iğne olur. Paraya mala mülke olan düşkünlük çok başka bir şey. Sıkıntı yaşarsın. Benim bizzat dayım böyle bir tip oradan az çok biliyorum.

Evet en önemli kısmı gizleyemedi sanırım

İstediği kadar hediye alsın, alışveriş yapsın. Sonrasında bunun lafını şaka adı altında yapıyorsa, ben sürece değil sonuca bakarım. Kursakta bırakacaksa hiç almasın,yapmasın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…