Flört 10da 10 ama???

Yan çizsen nasıl tepki verecek kim bilir.bir gün denemelisin.

Ay hayatta bitiremezsin. Kursunu bile adam ödüyor. O kadar ağırına giden insan ödetmez zaten. Okurken çalışan insanlar var hiç mi eliniz iş tutmuyor mesela. Ben çok harcama yapıp da bunun lafını yapmayan erkek görmedim. Böyle bol keseden harcamalar beklentiyle yapılır zaten. Bu beklenti sevgi de olabilir seks de ya da hayranlık duyulması da. 1 yıllık flört olmaz ayrıca ilişkidir o.

Bir yerler eksik kaldı sanırım sizde, 3 aydir işsizim asalak muamelesi yapmışsınız da kurs harici her şey karşılıklıydı, kursu bile adam ödüyor derken o kısmı anlayamadım? İşsiz olmasam kendim ödeyecektim zaten ki ilk taksitini kendim ödedim. Bile ne demek yani? Sanki adamın parasını yiyormuşum gibi , öyle olsa zoruma gitmezdi. 7 ay boyunca ben ondan daha çok verici oldum. Aynı şekilde o issiz kalsaydı çok daha fazlasını yapardım bir farkla bunun notunu tutup tek tek söylemezdim. Üzdü yorumunuz

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…